Hastalandığım zamanlarda sevgilimin hali

Dünya üzerinde regl olan bir siz varsınız sanki.
Sizin gibi insanların doğum ve lohusalık hallerini düşünmek bile istemiyorum.

Kişi kendinden bilir işi
Demekki kendi bir şey karıştırdığında huysuz ve asık suratlı oluyor

Sen sinava hazırlanırken seni sitresi sokup etkileneceğini o dusunumuyor ama!
Lütfen önce kendinizi ve okulunuzu düşünün.
Erkek derdini daha şimdiden çekmeyin.
Kendi suclu oldugunu kabul etmiyor asla ben sınavı düsünsem bile suratım asılınca kendi triplere giriyo ben suclu oluyorum bu kez o kızmazsa iyyiz kızarsa kötü hep böyleydik zaten maalesef sınavı bekliyorum suan ayrılırsam sıfır acıyla kurtulamam bende sanırım

Dünya üzerinde regl olan bir siz varsınız sanki.
Sizin gibi insanların doğum ve lohusalık hallerini düşünmek bile istemiyorum.
Aklıma bile getirmiyorum ki sırf o psikoljiye girmiyim diye ama sıkıntılı oldugum zaman diger gün pat regl oluyorum benim suçum ne anlamadım iki gün surat çekebilir kendi yeterince sinirli biri ben iki yıl katlandım bendeki sorun ne şimdi

Bi yerde duymuştum..Cinayet yada suç işleyen kadınlar reglise suç yarıya iniyormuş
...Adam bildigin odun ya insan üzülür sevdiği ruh gibi olunca ağzına tekme atacan böylelerinin
Dimi ya sanki benim elimde regl işi sesini kesip bisey demese belki daha rahat olucam ama nerdee

Hasta olunca su adamlari darlamayin ya:)
karnim agriyo midem bulaniyo vs.
e adam her ay o derdini mi dinliycek senin:)
Erkekler sevmiyo oyle ay hastayim ayaklarini..
Bende erkek olsam sevmezdim

Ben ayda bire katlanırdım kendi sürekli gergin oldugu icin ki dedim onada ayda bir çekmiceksen git diye ayda birden ne varki.. Nazlı biri olsam normalde nolcaktı düşünemiyorm

Yanlış anlamayın ama pek sevgili kuzenim geldi aklıma. Yani her gün en az üç dakika hastalanıp beş dakika anlatıyorsanız çok sevseniz de insanın canı sıkılıyor.
Benim kuzen öyle ay başım ay oram ay buram, ilgi isteyen yaşlılar gibi ama daha gencecik yani.
Ben ameliyata girdim çıktım, beni ziyarete gelmiş, geçmiş olsun dedi başladı benim de oram ağrıyoda buram sızlıyor da. Hani ben ameliyatlıyım o kadar şikayetim yok. Bir yerden sonra sıkıcı oluyor.
Ben mızmız hasta hiç sevmediğimden sanırım. Regl ağrısını bilirim fenadır. Çok mu ağrıyor gezme sevgilinle dışarda, dışarda soğukta ağrın şiddetlenir, sevgiline nazlanacaksın diye ağrın artar. Geç evine sıcak sıcak koy su torbası, ört battaniyeni, sıcak çayını iç uyumaya çalış. Çok daha çabuk geçer o ağrı zaten hem senin sinirin bozulmaz hem karşındakinin.
İlgi bekleyim nazlanınca cevap göremezsen de canın sıkılıyor, hiç beklentin olmasın bence.

Ya regl donemi ile bitmiyor ki.

Yok regl olucam sistim 2 gun
Yok pmsteyim 3 gun sinirliyim.
5 gun reglim suruyor bohuuu..

Total surec 10 gun. Ayin 3te biri yani.

Regl olunca hem kendimize hem cevremize hayati dar ediyoruz.

cem yılmaz bunu hesaplarken şey demişti: e o zaman buna göre sen şubat ayı yoksun ??

o dönemlerde buluşmayın. ki ben o zamanlar gider evde sıcak çayımı içerim. dışarıda gezmem

Erkek milleti .Kendi grip olsa yatak yorgan yatar,kadın ağır hasta olsa surat yapar.Erkekler hasta kadını itici buluyormuş.Bizde erkek hasta olunca anne şefkati vermeye çalışıyoruz.

kesinlikle ayrıl seni anlamayan aksine senden götüren biriyle olmaz

Ben yanlış anlattım sanırım ben nazlı biri değilimdir ya zaten nazlı olsam asla bu iş yürümezdi eminim. Ayda bir regl oluyorum zaten oda ben anlayışlıyım felan diyo ama olmuyo. Regl döneminde bi gün kötü oluyorum sadece. Bi hafta sonrada hastalandım. Üstüste geldi ama sanki bi iş çeviriyomuşm gibi anlatıyo,kendi benden daha beter oldu normal zamanlarımızda der zaten vik vik kızları sevmem hiç biraz sert güçlü olmalı, sen öylesin şükr felan der

Siz çok fazla hastalıktan şikayet ediyorsunuz sanırım. Ağır bi durum olsa zaten böyle tepki vermez erkek arkadaşınız da. Hepimizin ağrısı oluyor hepimizin sıkıntıları oluyor regl döneminde. Ben sizin anlatış şeklinizden çok abarttıgınızı düşündüm. Çok ağrınız varsa atın bi ağrı kesici bitsin gitsin. Bu kadar olaya ne gerek var anlayamadım. Sevgiliniz haklı demiyorum ama siz çok abartmış gibisiniz doğuma gitmiyorsunuz sonuçta. Bu durumla ilgili söylenebilecek tek söz şu, Fazla naz aşık usandırır

BENCE KENDİNE ÇÖZÜMLER ARA ADET DÖNÜMİN YAKLAŞIRKEN PAPATYA MELİSA GİBİ SAKİNLEŞTİRİCİ BİTKİLERİ DENE SICAK SU TORBASI İŞE YARAYABİLİR YADA REGL DÖNEMİ İLK 2 GÜN SANCILI OLUR EN FAZLA 3 GÜN DİYİM.. O ÜÇ GÜN GÖRÜŞMEYİN ÖLMEZSİNİZ BENCE

Ben regl döneminde değilken bile bir şeye kızmışsam "senin regl dönemin mi yaklaştı?" diye sorar hemen.
Acaba ne yaptım, neye sinirlendi diye düşünmez Veya bir konu hakkında kızmışsam ona ve kızgınlığımı dile getiriyorsam "senin regl dönemin yaklaştı herhalde, sakinleş öyle konuşalım" der iyice sinirlenirim. Yahu regl dönemiyle ne alakası var be adam?!! Ortada bir sorun var ki sinirlenmişim demi ama
Benimde epey sancılı geçer hatta bazen 5 6 gün öncesinden sancılar başlar ama pek dile getirmem. Napıyosun dediğinde "napayım sancılarla dans ediyorum " derim.

Siz çok sık dile getiriyorsunuz sanırım. İlgi beklediğinizden olabilir. Tabi bu da doğal olarak sıkıyordur. Yani sevgilim bana sürekli oram ağrıyo buram ağrıyo dese bi süre sonra umursamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…