- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Cilekcik29
-
Kendi suclu oldugunu kabul etmiyor asla ben sınavı düsünsem bile suratım asılınca kendi triplere giriyo ben suclu oluyorum bu kez o kızmazsa iyyiz kızarsa kötü hep böyleydik zaten maalesef sınavı bekliyorum suan ayrılırsam sıfır acıyla kurtulamam bende sanırımSen sinava hazırlanırken seni sitresi sokup etkileneceğini o dusunumuyor ama!
Lütfen önce kendinizi ve okulunuzu düşünün.
Erkek derdini daha şimdiden çekmeyin.
Aklıma bile getirmiyorum ki sırf o psikoljiye girmiyim diye ama sıkıntılı oldugum zaman diger gün pat regl oluyorum benim suçum ne anlamadım iki gün surat çekebilir kendi yeterince sinirli biri ben iki yıl katlandım bendeki sorun ne şimdiDünya üzerinde regl olan bir siz varsınız sanki.
Sizin gibi insanların doğum ve lohusalık hallerini düşünmek bile istemiyorum.
Dimi ya sanki benim elimde regl işi sesini kesip bisey demese belki daha rahat olucam ama nerdeeBi yerde duymuştum..Cinayet yada suç işleyen kadınlar reglise suç yarıya iniyormuş
...Adam bildigin odun ya insan üzülür sevdiği ruh gibi olunca ağzına tekme atacan böylelerinin
Hasta olunca su adamlari darlamayin ya:)
karnim agriyo midem bulaniyo vs.
e adam her ay o derdini mi dinliycek senin:)
Erkekler sevmiyo oyle ay hastayim ayaklarini..
Bende erkek olsam sevmezdim
geneldepresif oldugu icin hic düsünemedim sanırımKişi kendinden bilir işi
Demekki kendi bir şey karıştırdığında huysuz ve asık suratlı oluyor
Ya regl donemi ile bitmiyor ki.
Yok regl olucam sistim 2 gun
Yok pmsteyim 3 gun sinirliyim.
5 gun reglim suruyor bohuuu..
Total surec 10 gun. Ayin 3te biri yani.
Regl olunca hem kendimize hem cevremize hayati dar ediyoruz.
Yanlış anlamayın ama pek sevgili kuzenim geldi aklıma. Yani her gün en az üç dakika hastalanıp beş dakika anlatıyorsanız çok sevseniz de insanın canı sıkılıyor.
Benim kuzen öyle ay başım ay oram ay buram, ilgi isteyen yaşlılar gibi ama daha gencecik yani.
Ben ameliyata girdim çıktım, beni ziyarete gelmiş, geçmiş olsun dedi başladı benim de oram ağrıyoda buram sızlıyor da. Hani ben ameliyatlıyım o kadar şikayetim yok. Bir yerden sonra sıkıcı oluyor.
Ben mızmız hasta hiç sevmediğimden sanırım. Regl ağrısını bilirim fenadır. Çok mu ağrıyor gezme sevgilinle dışarda, dışarda soğukta ağrın şiddetlenir, sevgiline nazlanacaksın diye ağrın artar. Geç evine sıcak sıcak koy su torbası, ört battaniyeni, sıcak çayını iç uyumaya çalış. Çok daha çabuk geçer o ağrı zaten hem senin sinirin bozulmaz hem karşındakinin.
İlgi bekleyim nazlanınca cevap göremezsen de canın sıkılıyor, hiç beklentin olmasın bence.
Oynı okul aynı sınıfcem yılmaz bunu hesaplarken şey demişti: e o zaman buna göre sen şubat ayı yoksun ??
o dönemlerde buluşmayın. ki ben o zamanlar gider evde sıcak çayımı içerim. dışarıda gezmem
Tamda öyle gerçekten kendi hastalanınca hiç ilgilenmedigimi idda eder:dErkek milleti .Kendi grip olsa yatak yorgan yatar,kadın ağır hasta olsa surat yapar.Erkekler hasta kadını itici buluyormuş.Bizde erkek hasta olunca anne şefkati vermeye çalışıyoruz.
İlk sinirle öyle düşündüm ama abarttım mı acaba diyorumkesinlikle ayrıl seni anlamayan aksine senden götüren biriyle olmaz
İlk sinirle öyle düşündüm ama abarttım mı acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?