Hastalandığınızda eşiniz bir tas çorba yaptı mı?

yapar ama hazır çorba kaydirigubbakcemile3
elleriylede içirir canımın içi :asigim:
ama o genelde hasta olmıyım diye peşimde aynen bu şekilde dolaşır :oklava:
çoraplarını giy terliklerini giy üstüne bişey al diye :oklava: olmadı alır kendi getirip giydirir
koltuğa uzandığımı görmesin hemen battaniyeyi kapar getirir kaydirigubbakcemile3

Bi kere sık sık hastalanmayacaksın.ış sık bir seyre girmiş,her durumda kendini yatağa atar hale gelmişsen erkek milleti ilgisini sürdüremez,sıkılır.Bu anlamda ben pek hasta olmam hamdolsun,genelde ayakta atlatırım ama hastayken de gerçekten bakıma muhtaç hale gelirim ki,Allah razı olsun eşimden, bana yastığımdan ilaçlarımdan beslenmeme kadar herşeyimi düşünür,halleder.
Fakat tabi ki bazı şeyler karşılıklı oluyor.Yani o benden daha sık hasta olur ve erkeklerin hastalıklarının nazı biz kadınlarca malumdur.ışte o zaman da ben,hayattan koparım,ödüm kopar bi öksürse,hapşırsa..
Ve ben de aynı ilgi ve alakayı ona daha da sık gösterdim,gösteririm de..

Benim eşimde yapar. Hatta sadece çorbayla kalmaz yemek, ilaşlar, portakal suları sıkar. Yeterki ben biraz olsun bişeyler yiyip içeyim. Ben hastayken bişey yiyemem de :)))

bana henüz yapamio cünkü ayri yasiyoruz .. ama insallah evlenince yapacakmissss :))

Back
X