- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
Böyle deyince o zaman küçüğüm 7-8 yaşlarındayim fazla hasta olmam ben genelde de sabreden bir yapım var ama çok kötü olunca söylerim anneme , yine bir gün hastayım midem bulaniyor dedim ablalarim ve annem benimle alay ettiler naz yaptigimi ima ettiler keyifle pazar kahvaltısi yapıyorlardı ama ben gerçekten çok kötüydum birden kahvaltı ortasına kustum kimse ses çıkaramadı ben ise içimde ohh olsun diyordum öyle anlatasim varmış anlattımÜzerine kussaydin anlardi naz olmadigini
Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz gerçekten? Böyle bir durumda bile kadına kulp bulabilmek büyük başarı.Ee burada hiç kalkamadım çok kötüydüm diyorsunuz başka bir konunuza denk geldim çocuğunuz hastaymış kusuyormuş oraya gündüz de akşamda mesaj yazabilmişsiniz o kadar kötüyseniz internete nasıl girdiniz.midesi bulanan insan ayran nasıl içecek bari kusmaya çalışsaydınız çocuk hasta diye çorba yapmanızı istemiş olabilir en azından makarna yapmış çocukları doyurmuş sizde yatmışsınız ekstra napabilir size ilgilense tabi iyii ama eşim yumurta bile kırama mesela bu durumda çocuklarla ilgilenip doyurması bile birşey sizde yatabilmişsiniz ayran daha da bulandırır midenizi.
İki çocuk yapmicaktiniz işte bu adamdan , değişmez o kesin. Siziz boşanma ya da haddini bildirmek için tavır sergileme gibi bir ihmalde görmüyorum. Hamilelik , doğum, logusalik zamanı sizi insan yerine koyduğunu düşünmüyorum, o zamanlar iyi davranmayan hasta olunca hiç davranmaz. Çekeceksiniz, katlanacaksınız.bende mesajda insan sevmese bile acir yahu hastayken vijdansiz dedim.
Ah yine tanıdık bir konu,aynı ex eş.Bir keresinde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum öyle bir sancı ki Allah düşmanıma vermesin cümlesini kurmuştum.Balkondan çamaşırları aldım içeri gidiyorum belime bıçak saplandı sanki,olduğum yere yığıldim inliyordum, görmüyor musun TV izliyorum git icerde yap ne yapacaksan dedi,hiccccc unutmam,unutamammalesef benim esim bakmayanlardan Allah onun eline dusurmesin diyorum. dun cok kotu hastalandim midem bulaniyodu kalkinca ikide kucuk cocugumuz var cocuklarimla ilgilenemiyorum diye zaten uzuluyordum. esim 4 te isten geldi cok kotuyum dedim kalkamiyorum bile. uyudum kaldim oda biraz cocuklarla ilgilendi. bana saat 7 de geldi kalkta cocuklara corba yap dedi dalgami geciyorsun dedim halimi gormuyor musun dedim kapiyi carpti gecti mutfaga makarna yapmis yediriyo cocuklara kendi yiyor zorla yuruyup yanlarina gittim uzandim bir bardak tuzlu ayran yapivercen mi midem bulaniyo kalkamiyorum dedim bagirdi kalkta kendin yap yattikca yatar kalirsin dedi kalkamiyorum midem bulaniyo halsizim kotuyum dedim. git kus ozaman rahatla diye yine bagirdi bir bardak su kattmadi. dr a goturmesi zaten imkansiz. neymis nazli olmayacakmisim. cok zoruma gitti artik dun yaptiklari cocuklarina gayet sevgi sefkatli yaklasiyor ama bana bagirip cagiriyo hasta olunca. 8 yillik evliyiz daha bir kere bakmadi cok zoruma gidiyor arkadaslar sabah agladim sukur iyilestim mesajda attim Allah senin eline dusurmesin dedim bencildir zaten ama inanin evlenmeden once böyle degildicocuklarim kucuk babalarini cok seviyolar 2 ve 5 yas. kapiyi carpip gidemiyorum cocuklari alip ama cok sogudum esimden. hic deger vermiyor bana oruclarini hic kacirmaz ama kalbi merhametsiz malesef dun gece 10 da yalvardim ne olur yarina izin al cocuklarla ilgilenemem dedim alamam ben izin falan dedi yok uc kisiyiz bilmem ne bir suru bahane sayiyo isyeriyle. ilgili
Burda vazife gıbı hissettim dını sorumluluklar o kisiyi iyiye guzele guzel hasletlere goturmuyorsa zaten o kısının ibadetlerini yaparken hataları samimiyetinde eksiklikler olabılır.Valla benim kocam caminin yolunu bilmez, alnı secde görmemiştir ama karıncayı bile incitmez. Merhametin dinle, mezheple alakası yok.
Biz söz verdik. Hastalıkta sağlıkta, zenginlikte yoksullukta. Tabii ki birbirimize bakarız. Adı üstünde hayat arkadaşı. Birbirinin yükünü hafifletmeyeceksen evli olmanın ne alemi var.
Sizde çocukları bahane etmeyin. Size koca olmayı beceremeyen adam çocuklara baba olsa ne yazar.
Valla tebrik ederimdua et allah seni benim elime düşürmesin yat kalk buna dua et de , ama bunu öyle içten söyle ki içinde hissetsin ,
heee ben olsam pusuya yatar aylarca hasta olmasını ve bana muhtaç kalmasını beklerim ve öcümü alırım ki
almışlıgımda vardır ,
bana birkez sende hep hastasın dedi ve 1 hafta sonra kendisi hastaneye yattı zehirlenmiş beyfendi , hastane yürüme mesafesindeydi , işten izin alıp gitmedim , tlff da amann sende hep hastasın yat dinlen birşey olmaz geçer dedim ,
ben oraya cocugum iyilesmedi daha once basina boyle gelenleedeb yorum almak icin yazdim 4 tane serum verildi bagirsak enfeksiyonuymus disardan miktop almis. 1 hafta hastaydi moralim kotuydu o sebeple yazdim lutfen konumu carpitma taristmak icin yazmiyorumEe burada hiç kalkamadım çok kötüydüm diyorsunuz başka bir konunuza denk geldim çocuğunuz hastaymış kusuyormuş oraya gündüz de akşamda mesaj yazabilmişsiniz o kadar kötüyseniz internete nasıl girdiniz.midesi bulanan insan ayran nasıl içecek bari kusmaya çalışsaydınız çocuk hasta diye çorba yapmanızı istemiş olabilir en azından makarna yapmış çocukları doyurmuş sizde yatmışsınız ekstra napabilir size ilgilense tabi iyii ama eşim yumurta bile kırama mesela bu durumda çocuklarla ilgilenip doyurması bile birşey sizde yatabilmişsiniz ayran daha da bulandırır midenizi.
Yemek yapmayi bilmiyor olmasi geçerli bir sebep degil. Konu sahibinin eşi makarna yapabiliyormuş mesela benim eşim iki defa denedi kötu olmustu bir daha yapmadi. Yapabildigi seyler yumurta tost kizartma yine de elinden geleni yapar. Konu sahibi zaten 365 gun hasta olacak degil ya. Bir iki gun bile ilgilenmek bu kadar mi zor.Ee burada hiç kalkamadım çok kötüydüm diyorsunuz başka bir konunuza denk geldim çocuğunuz hastaymış kusuyormuş oraya gündüz de akşamda mesaj yazabilmişsiniz o kadar kötüyseniz internete nasıl girdiniz.midesi bulanan insan ayran nasıl içecek bari kusmaya çalışsaydınız çocuk hasta diye çorba yapmanızı istemiş olabilir en azından makarna yapmış çocukları doyurmuş sizde yatmışsınız ekstra napabilir size ilgilense tabi iyii ama eşim yumurta bile kırama mesela bu durumda çocuklarla ilgilenip doyurması bile birşey sizde yatabilmişsiniz ayran daha da bulandırır midenizi.
Kurtulun bir şekilde.malesef benim esim bakmayanlardan Allah onun eline dusurmesin diyorum. dun cok kotu hastalandim midem bulaniyodu kalkinca ikide kucuk cocugumuz var cocuklarimla ilgilenemiyorum diye zaten uzuluyordum. esim 4 te isten geldi cok kotuyum dedim kalkamiyorum bile. uyudum kaldim oda biraz cocuklarla ilgilendi. bana saat 7 de geldi kalkta cocuklara corba yap dedi dalgami geciyorsun dedim halimi gormuyor musun dedim kapiyi carpti gecti mutfaga makarna yapmis yediriyo cocuklara kendi yiyor zorla yuruyup yanlarina gittim uzandim bir bardak tuzlu ayran yapivercen mi midem bulaniyo kalkamiyorum dedim bagirdi kalkta kendin yap yattikca yatar kalirsin dedi kalkamiyorum midem bulaniyo halsizim kotuyum dedim. git kus ozaman rahatla diye yine bagirdi bir bardak su kattmadi. dr a goturmesi zaten imkansiz. neymis nazli olmayacakmisim. cok zoruma gitti artik dun yaptiklari cocuklarina gayet sevgi sefkatli yaklasiyor ama bana bagirip cagiriyo hasta olunca. 8 yillik evliyiz daha bir kere bakmadi cok zoruma gidiyor arkadaslar sabah agladim sukur iyilestim mesajda attim Allah senin eline dusurmesin dedim bencildir zaten ama inanin evlenmeden once böyle degildicocuklarim kucuk babalarini cok seviyolar 2 ve 5 yas. kapiyi carpip gidemiyorum cocuklari alip ama cok sogudum esimden. hic deger vermiyor bana oruclarini hic kacirmaz ama kalbi merhametsiz malesef dun gece 10 da yalvardim ne olur yarina izin al cocuklarla ilgilenemem dedim alamam ben izin falan dedi yok uc kisiyiz bilmem ne bir suru bahane sayiyo isyeriyle. ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?