hastalaninca esiniz bakar mi

Eşim değil ama 4 senelik birlikte yaşadığım erkek arkadaşım var. 4 senedir hiç hasta olmadım, nezle bile. Hasta olduğumda ne yapar bilmiyorum. Maalesef yemek yapmayı bilmiyor ama ben biraz yorgun olsam ya da canım yemek yapmak istemese dışarıdan söyler hemen, gece yarı uykuda susadım desem kalkıp su getirir vs. Eşiniz yemek yapmayı bilmiyor olsa bile yapabileceği bir sürü şey var yani. Yemek yapmayı bilmiyor ondan böyle davranıyor diyemeyiz, hiçbir şey bu davranışını meşrulaştırmıyor.

Sevdiğim insan hasta olduğunda yardım etmemeyi düşünemiyorum. Eşim, sevdiğim insan hasta yatıyor, ve ben kalk yemek yap diyorum. Tepsiyle yemek, ıhlamur, bitki çayı vs getirip başında beklerim. Yanında otururum. Bu adam sizi sevmiyor bence. Dikkat edin de çocuklara aynı muameleyi yapmasın.

Üzerine kussaydin anlardi naz olmadigini
Böyle deyince o zaman küçüğüm 7-8 yaşlarındayim fazla hasta olmam ben genelde de sabreden bir yapım var ama çok kötü olunca söylerim anneme , yine bir gün hastayım midem bulaniyor dedim ablalarim ve annem benimle alay ettiler naz yaptigimi ima ettiler keyifle pazar kahvaltısi yapıyorlardı ama ben gerçekten çok kötüydum birden kahvaltı ortasına kustum kimse ses çıkaramadı ben ise içimde ohh olsun diyordum öyle anlatasim varmış anlattım

Ee burada hiç kalkamadım çok kötüydüm diyorsunuz başka bir konunuza denk geldim çocuğunuz hastaymış kusuyormuş oraya gündüz de akşamda mesaj yazabilmişsiniz o kadar kötüyseniz internete nasıl girdiniz.midesi bulanan insan ayran nasıl içecek bari kusmaya çalışsaydınız çocuk hasta diye çorba yapmanızı istemiş olabilir en azından makarna yapmış çocukları doyurmuş sizde yatmışsınız ekstra napabilir size ilgilense tabi iyii ama eşim yumurta bile kırama mesela bu durumda çocuklarla ilgilenip doyurması bile birşey sizde yatabilmişsiniz ayran daha da bulandırır midenizi.

Valla benim kocam caminin yolunu bilmez, alnı secde görmemiştir ama karıncayı bile incitmez. Merhametin dinle, mezheple alakası yok.
Biz söz verdik. Hastalıkta sağlıkta, zenginlikte yoksullukta. Tabii ki birbirimize bakarız. Adı üstünde hayat arkadaşı. Birbirinin yükünü hafifletmeyeceksen evli olmanın ne alemi var.
Sizde çocukları bahane etmeyin. Size koca olmayı beceremeyen adam çocuklara baba olsa ne yazar.

Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz gerçekten? Böyle bir durumda bile kadına kulp bulabilmek büyük başarı.

Zoraki kalkıp makarna yapmış adam hasta karısına bağırıp emirler yağdırdıktan sonra, buna da şükür :) :)

Kocayı eleştirmeniz için adamın kadını döverek yataktan kaldırması mı gerekiyordu acaba...

bende mesajda insan sevmese bile acir yahu hastayken vijdansiz dedim.
İki çocuk yapmicaktiniz işte bu adamdan , değişmez o kesin. Siziz boşanma ya da haddini bildirmek için tavır sergileme gibi bir ihmalde görmüyorum. Hamilelik , doğum, logusalik zamanı sizi insan yerine koyduğunu düşünmüyorum, o zamanlar iyi davranmayan hasta olunca hiç davranmaz. Çekeceksiniz, katlanacaksınız.

Öncelikle çok geçmiş olsun halinize üzüldüm. Bence Eşiniz maalesef sizi sevmiyor ve işin kötüsü merhamette göstermiyor. İnsan sevdiği hastayken kıyamaz. Çocuklara çorba yapamıyorsa dışardan söylesin ama kapıyı çarpmak, hastasınız diye tavır almak nedir? İyi günde herkes iyi önemli olan zor günde yanında olmak.

Ah yine tanıdık bir konu,aynı ex eş.Bir keresinde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum öyle bir sancı ki Allah düşmanıma vermesin cümlesini kurmuştum.Balkondan çamaşırları aldım içeri gidiyorum belime bıçak saplandı sanki,olduğum yere yığıldim inliyordum, görmüyor musun TV izliyorum git icerde yap ne yapacaksan dedi,hiccccc unutmam,unutamam

Burda vazife gıbı hissettim dını sorumluluklar o kisiyi iyiye guzele guzel hasletlere goturmuyorsa zaten o kısının ibadetlerini yaparken hataları samimiyetinde eksiklikler olabılır.

Benim eşim oruç tutmaz ama en ufak bir rahatsizligimda isten eve erken gelip cocuklara bakar yemek yapar.
Iki sezeryanimda da esim bakti bana.
Bebegim gece uyumadiginda bile sen uyu dinlen ben bakarim der. Sabah ise gidecek olmasina ragmen
Yani oruc baska bir sey vicdan sevgi saygı baska bir sey.

Valla tebrik ederim

Benim eşim ilk evlendigimiz sene böyleydi, reflü gecirdim bulanti kusma vs su içsem cikariyorum , umrunda bile olmadi, birinde midem bulanip lavaboya koşarken koridorda yere düştum, dustugum yere kustum, oturdugu yerden kalkmadi, ne oldu diye sormadi bile, hala hatirladikca zoruma gider.

Bir grip olsa ilgi bekliyor benden, kendinin bana soylediklerinin aynisini kendine söyledim. Allah eline dusurmesin dedi bana, amin beni de senin eline dusurmesin ne oldugunu gördük dedim.
Sonradan düzeldi çok sukur, düzelmeseydi böyle biriyle yasanmaz zor. Artik hasta olmasam bile yardim ediyor. Hasta oldugumda daha fazla özen gösterir.

Yemeğine tükürün, gerekirse salsa sümük ne varsa katın o da hasta olsun. Çapsız herif.

ben oraya cocugum iyilesmedi daha once basina boyle gelenleedeb yorum almak icin yazdim 4 tane serum verildi bagirsak enfeksiyonuymus disardan miktop almis. 1 hafta hastaydi moralim kotuydu o sebeple yazdim lutfen konumu carpitma taristmak icin yazmiyorum

Becerememek başka vicdansizlik başka. Bu adam(!) resmen vicdansız. El olsa yaparsın bi ayran. Hani çorba vs desen de beceremedi desem ama yani ayran ya. Yazıklar olsun. Sevgisiz belli ki. Normal zamanda nasıl peki ilgisi? Bazı insanlar hastayken ailesinden yakınlık görmeyince böyle yapabiliyor. Ama yine de vicdanla.alakali en çok elbette.

Yemek yapmayi bilmiyor olmasi geçerli bir sebep degil. Konu sahibinin eşi makarna yapabiliyormuş mesela benim eşim iki defa denedi kötu olmustu bir daha yapmadi. Yapabildigi seyler yumurta tost kizartma yine de elinden geleni yapar. Konu sahibi zaten 365 gun hasta olacak degil ya. Bir iki gun bile ilgilenmek bu kadar mi zor.

Çok gergin bir arkadaşım var, eşi cidden hastalığıyla hiç ilgilenmiyor. Yani eğer kavgalılarsa kız acile tek basına gidiyor mesela. Ama bunu yapacak gücü var, altında arabası var vs. Ekonomik bir bağımsızlığını yok anladığım kadarıyla eşim bir ayran vermese cocuklara kalk yemek yap dese hepsini dışarıdan söylerim ona minnet edeceğime.

Kişisel olarak ise benim olduğum yerde ne annem var ne akrabam, iyi günde kötü günde eşim herşeyimde yanımda. Herşeyim o. Sevgisiz ve merhametsiz insanlar aileden böyle görüyor bence.

Kurtulun bir şekilde.
Çocuklar anasız kalır diyecek kadar bile çocuklara merhamet etmiyor. Siz kendinizi kandırıyorsunuz.
Ya da boşanmayacaksanız aynı evde hayatınızı ayırın bu adamdan. Ne bakın ne bekleyin ne de ortak karar alın. Hastalansa su vermeyin. Çocuklarınızla ayrı bir konum alın. Başka türlü sığıntı gibi yaşarsınız. Allah adaletiyle muamele etsin kocanıza.
Size de şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…