hastalaninca esiniz bakar mi

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.745
133
39
malesef benim esim bakmayanlardan Allah onun eline dusurmesin diyorum. dun cok kotu hastalandim midem bulaniyodu kalkinca ikide kucuk cocugumuz var cocuklarimla ilgilenemiyorum diye zaten uzuluyordum. esim 4 te isten geldi cok kotuyum dedim kalkamiyorum bile. uyudum kaldim oda biraz cocuklarla ilgilendi. bana saat 7 de geldi kalkta cocuklara corba yap dedi dalgami geciyorsun dedim halimi gormuyor musun dedim kapiyi carpti gecti mutfaga makarna yapmis yediriyo cocuklara kendi yiyor zorla yuruyup yanlarina gittim uzandim bir bardak tuzlu ayran yapivercen mi midem bulaniyo kalkamiyorum dedim bagirdi kalkta kendin yap yattikca yatar kalirsin dedi kalkamiyorum midem bulaniyo halsizim kotuyum dedim. git kus ozaman rahatla diye yine bagirdi bir bardak su kattmadi. dr a goturmesi zaten imkansiz. neymis nazli olmayacakmisim. cok zoruma gitti artik dun yaptiklari cocuklarina gayet sevgi sefkatli yaklasiyor ama bana bagirip cagiriyo hasta olunca. 8 yillik evliyiz daha bir kere bakmadi cok zoruma gidiyor arkadaslar sabah agladim sukur iyilestim mesajda attim Allah senin eline dusurmesin dedim bencildir zaten ama inanin evlenmeden once böyle degildi cocuklarim kucuk babalarini cok seviyolar 2 ve 5 yas. kapiyi carpip gidemiyorum cocuklari alip ama cok sogudum esimden. hic deger vermiyor bana oruclarini hic kacirmaz ama kalbi merhametsiz malesef dun gece 10 da yalvardim ne olur yarina izin al cocuklarla ilgilenemem dedim alamam ben izin falan dedi yok uc kisiyiz bilmem ne bir suru bahane sayiyo isyeriyle. ilgili

Son düzenleme:
Ameliyat gecirdim ve bikaç ay yurumekte zorluk cektim kazadan dolayi banyo ve tuvaletime kadar yardimci oldu hep eşim. Hastalikta beni perişan edecek adamla 1 dakika evli kalamazdim.

Cocuklar da nerde bi dayakci veya ilgisiz, anneye bagirip cagiran adam var onu cok seviyorlar, cok düşkünler nedense. Hiç inanmiyorum cook sevdiklerine simdi kucuk olduklarindan anlamiyorlar ama ilerde hepsini anlayip hatirlayacaklar.

Eşiniz vicdansızın tekiymiş 365 gün oruç tutsa ne olur.

dua et allah seni benim elime düşürmesin yat kalk buna dua et de , ama bunu öyle içten söyle ki içinde hissetsin ,

heee ben olsam pusuya yatar aylarca hasta olmasını ve bana muhtaç kalmasını beklerim ve öcümü alırım ki
almışlıgımda vardır ,

bana birkez sende hep hastasın dedi ve 1 hafta sonra kendisi hastaneye yattı zehirlenmiş beyfendi , hastane yürüme mesafesindeydi , işten izin alıp gitmedim , tlff da amann sende hep hastasın yat dinlen birşey olmaz geçer dedim ,

Öncelikle halinize çok ama çok üzüldüm. Rabbim sağlık şifa versin.

Ayrıca oruç tutup namaz kılması kendi ibadetidir ve ALLAH ile onun arasındadır.
Eşine ise bir ayran yapamayışı ise vicdansızlığındandır. Ki ben buna takılırım. Allah vicdan merhamet versin eşinize. Kalbine yumuşaklık versin inşallah.

Allah razi olsun

Valla oyle kocam olsa hastalandiginda cocuklari alir tatile cikarim.

Esin merhametsiz biri belli ki . Keşke bu merhametsiz adama iki çocuk vermeseydin. Hiç çocuklarına iyi deme,Allah eline düşürmesin...
En iyi çozum o hastalanınca da aynisini yapmak. Belki o zaman anlar yaptığının igrencligini . Gözünün önünde halsiz halsiz takilsin, öfle pofle, çay yap az uzağına koy. Bu adama empati şart.
Konuya gelince evli değilim ama tabii ki babam hastalaninca anneme bakar. Havlu ütüler karnına koyar mesela. Gece eczaneye gider, hastaneye götürür. Ben doğunca annem birkac sene ağır bir hastalık geçirmiş. Babam öğlen molalalrina eve gelip anneme bize yemek yedirip,altimizi değiştirip döner, akşamları yemek yazirlar ,bizi yıkar, gerekirse gece annemi hastaneye gotururmus. Bu yüzden de takdir görmüyor, çünkü bu normal olan bir şey. Eş dediğin kadın olmalı,erkek olmalı zaten bunu yapmalı.
Bunu yapmayan insanlar işte cenazede kendine ikinci eş secen tayfa oluyor. Eş dediğin ne ki? Amaaan çok naz yapmasın,bana eş cok

Hayvan herif insan ele bile yapmaz böyle sizde hastalaninca ona bakmiyosunuzdur umarim eşiniz hakketmiyor bunu. Gecmiş olsun

Ameliyat gecirdim eşim 1hafta toparlayana kadar benimle ilgilendi yemegi temizligi herşeyide yapti ayni şekilde o hastalansa bende ona bakarim. Ne bu vicdansizlik

Olayi neden hastayken bakma konusuna indirgediniz ki?? Sanki evliliğiniz muhtesem, hee şey gulluk gülistanlık ama siz hasta olunca adama bir sey oluyormuş gibi. Bu adam dupeduz merhametsiz ve sizi sevmiyor malesef. Sağlığı yerinde, sofrasini kuran, temizligini yapan, yataginda gönlünü hos eden kadina kendi huzuru icin de kotu davranmaz akli olan zaten. Bu adam sizi sevmiyor iste

bu benım eşime ders oldu inan , sende aklını başına getirecek bir şey yapman lazım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…