hastalaninca esiniz bakar mi

Tabiki bakar. 1 seneden fazla baktı da.
8 ay hasta şekilde gebelik geçirdim. Ben yemek yiyemedim. O da yemedi. Bütün evin işi ona baktı. Banyomu dahi yaptırdı.
Covid olduk kendisi de covid olmasına rağmen o yine baktı. Sezaryen oldum, üzerine ameliyat oldum hepsinde o vardı.

İslamı referans alacak olursak, anne dahi çocuğun bir yaştan sonra vücudunun her yerini göremez. Ama eşler birbirine tümüyle helal. Benim öz bakım becerilerim yerinde değilken tabi ki eşim yapacak yine ben de o hastalandığında aynı şekilde onunkini.
Peygamber efendimiz eşlerine hastalığında da, mutluluğunda da hep yanlarında olmuş. Azıcık örnek alsınlar.

O işler öyle merhametsizce davranmakla olmuyor.

Böyle öküzü evde koca diye tutmam , hastalıkta bir bardak su vermeyen mahlukata insan da demem.
Hamileliğim boyunca istifrar ettim , adam temizledi , hiç yemek yapmadım .

Canınızı acıtmak istemem ama eşinizin size karşı sevgisi de yok saygısı da yok. Çünkü seven insan kıyamaz..

Bence eğitilmemis öküz. Bazı erkekler çocukluktan öğretilmiyor sürekli arkalari toplanıyor. İş başa düşünce kaldıramıyor yapamiyorlar. Eminim yardım etmek istemistir ama totosu üşenik. Ve evliliğin başında da alisagelmis hayatına sizde de devam etmesine izin verdiniz.
Bu gibiler hastalanınca çok nazlı tipler olur .
Bir adet kuzenim var böyle.

Tasmasını çözüp kapiyi aralayın diktinsin gitsin. İlla hayvan besleyecekseniz evcil olanlardan tercih cedin. Kurban olsun sana ona evlatlar vermişsin ama iste

yok ondan yazmadim anlatmak icin
canım benim ,dayak zaten olmaması gereken bişey

bunu matah bişey gibi anlatmana gerek yok

dayak evlilikle birlikte anılmamalı bile

dayak yok diyip de bişey anlatmayın ,kendi değerinizi alçatmayın

kocanız çok adi bir insan ,bu adam için de her ne olursa olsun ömrünüzü heba etmeye değer mi ?

siz o evin kadısınız hizmetçisi değil ,ki insan hizmetlisi bile olsa ,merhameti eksik olmaz ,işte bu olması gerekendir

çocukları bahane etmeyin ,buradan hiç inandırıcı olmuyorsunuz ,çocuklarının anasına merhameti olmayan adamın çocuğuna da olmaz

çocuğuna madem çok düşkün sizi uyandırmak yerine kendi besleyebilirdi en baştan ,bu mu ilgili babanız ?

Allah aynısını onada yaşatsın. Çok sinirlendim. Benim eşiminde pek merhametli bir yapısı yoktur. Kotu davranmaz bağırıp çağırmaz falan ama pek hayrida dokunmaz. Bende ona öyle davraniyorum. Hastalandiginda neredeyse hiç merhamet hissetmiyorum ona karşı. Bilmiyorum bazı adamlar böyle galiba. Eşime sorsan seni çok seviyorum sen benim için çok degerlisin falan der ama icraate gelince bencilliğini konuşturur. Simdi ne kadar hasta olsamda duygusal anlamda ondan birşey beklemiyorum. Basımin çaresine bakıyorum. Sizede tavsiye ederim. Kocanizin ederi bu kadarmış. Ah vah edip kendinizi yipratmayin.

Yerden corabını almaya erinen akşama ne yicez canavırım, hasta olmadan da su istesem verir. Az insanlık yahu.

Rabbim evlatlarnızı merhametli yapsın inşallah.

Karşısına geçip insan değilsin demek istiyorum ya bu kadar da olmaz.. Çocuklarınız küçükler anlamıyorlar olanı biteni, büyüyünce akılları erince annelerine merhameti olmayan bir adamı sevmezler. Ben de çocukken babama çok düşkundüm büyüdukce kanım donmaya başladı.

Yapacak birswy yok malesef. Cunki gitmek gibi bir seçenek sunmuyorsunuz kendinize eşinizin de insanligi soru işareti altinda. Hepimizin yalnişi, hatasi var ama merhamet duygusu içten gelir. O yoksa nakledemezsin. Allah yardimcin olsun. Dişaridan okuyan biri olarak diye bilirimki 8 sene ugruna geri kalan 18, 28 sene Allah ne omur vermişse onu da yakma

Allah umarım sizin elinize düşürür onu. İnsanlıktan nasibini almamış dağ ayısı iyi baba olsa kaç yazar insan değil

Eşim tabiki bakar şu anda ameliyat olan komşunun köpeğine bakıyoruz ayni evin içinde bakmama ihtimali bile korkunç. 10 gün oturarak uyudum kollarımı bile kullanamıyordum aklınıza gelebilecek herseyimi yapti yemek vs yapamıyorsa çözülür çaresi bulunur ama merhametsiz bir adam cok yaralar. cocuklarinada sevgi dolu davranacağına inanmıyorum bu bahaneyi kullanmayın

Ben regli ağrısı çekince bile karnımı ovar, elinin sıcaklığını hissedince daha iyi hissederim hep. O hasta olunca bende elimden geleni yaparım. Senin ki gibi insan olmaz cidden cok şaşırdım. Elbet o da hastalanır sakın acıma,nasıl oluyormuş anlasın.

Benim eşim bakar .Yedirir içirir.Sizinki çok fena aynısını yapın sizde ona.

Her şeyden önce insanız. Kadın ve erkek olmaktan da önce. İnsan insana yardım etmeli hele ki hayat arkadaşı ise cinsiyet bağımsız

Benim eşim çok iyi bakar sagolsun ama üzülme onun da daha başka ömür yiyici özellikleri var.. :/

Yani erkek milleti dört dörtlük olmuyorlar.
Ama insanda yabancıya karşı bile daha çok merhamet olur iki çocuğunun anasına insan nasil böyle davranır ki..

Hasta olmasını beklemeyin.
Saglikliyken de bakmayın bu vicdansiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…