Hastalığı nişanlıdan gizlemek

Konu sahibi adamin facebookunu soylerse kızı bulup ben bile bilgilendirebilirim.fake hesap olmadığı için konu sahibinin başına kalmaz. Gencecik bi insanin hayatina mal olursa ömür boyu bu vicdan azabini cekersin ve bende cekerim

HIV pozitif aids tir. Aids değil demeyin. Bulaşır kandan ilişkiden opusmeden aynı eşyaları kullanmaktan da bulasabilir ayrıca çocukları olursa ona da bulaşır. Daha anne karnindayken aids li olur bebek. Kıza ulaşabilirsiniz söyleyin. Kabul ederse kendi sorunu ne diyim

İyide hiv konusunda bilgim yok tam tedavi olamıyormu. Kızın bilmesi şart.. ne kanszlar var ya yazık... yarın çocuk isteyecekler evlenirlerse o nolcak?

Kendini işin içine katmadan öğrenmesini sağlamanın bir yolunu bulmalıyız o zaman
Kk yı beyin fırtınasına davet et

İyide hiv konusunda bilgim yok tam tedavi olamıyormu. Kızın bilmesi şart.. ne kanszlar var ya yazık... yarın çocuk isteyecekler evlenirlerse o nolcak?
Tam bir tedavisi olmadığı gibi ölümle sonuçlanma ihtimali daha fazla

tantanis ne yapmayı düşünüyorsun?
Biraz daha bekleyip nişandan biraz önce buradan birine isim verip facebooktan kıza söylemesini isteyeceğim sanırım. Bu arada ablaya konuyu açmam aklına gelmek istemiyorum. Üstüme kalırsa benim açımdan da büyük sorun olabilir. İnşallah kendisi söyler o zamana kadar

Yok canım tedavisi yok sadece yaşam süresini uzatabiliyorlar, kronik bir rahatsızlık, bağışıklık sisteminin çöküşü vücut direnci iyice düşünce bi soğuk algınlığında mesela kaçınılmaz son olabiliyo

Kendini işin içine katmadan öğrenmesini sağlamanın bir yolunu bulmalıyız o zaman
Kk yı beyin fırtınasına davet et
O yüzden yazdım zaten. Ne yapabilirim başka sizce?

hiv pozitif ile aids'i karıştırıyorsunuz. aids işin son raddesi, hiv pozitif olup da evlenen bir çok insan var. tedavi uygun biçimde sürdürülürse bu virüs, aids evresine geçmez.

E bu hastalık öldürüyorsa bu adamda ölür. E bu adam ölecekse ailesi de biliyorsa neden evlendiriyorlar bir de ya
Kızın ailesine gıcık mı kapıyolarmış

kiz bunu bilmeli
bence fazla beklemeyin
nekadar erken kiz icin okadar daha az yikim olur
aynen ablasinada birsey demeyin zaten kiza duyrulmasina karar verdiniz ilk size sarar

hiv pozitif ile aids'i karıştırıyorsunuz. aids işin son raddesi, hiv pozitif olup da evlenen bir çok insan var. tedavi uygun biçimde sürdürülürse bu virüs, aids evresine geçmez.
Ben de öyle biliyorum. Öpüşmeyle eşya kullanımıyla falan geçmeyeceğini de biliyorum.

Sorun bundan çok adamın durumu gizlemesi zaten. Kız zorunda mı bi salaklık yüzünden hayatı boyunca tedbirli davranmaya. Söylersin kabul eder devam edersiniz anlarım da böylesi çok acımasız.

O yüzden yazdım zaten. Ne yapabilirim başka sizce?
Kızın numarası falan yok sende sanırım
Ulaşabileceğimiz tek yer adamın face
Baktınmı kız kullanıyor mu
Herhangi bir sosyal medya hesabına ulaşabilirsek
Yada varsa ablasına falan
Sahte bir hesap açmak zor değil
Oradan düzgünce anlatıp söyleyebiliriz
Yoksa bu gidişle nikah işlemleri için kan alındığında öğrenecek
Böyle birşeyi kabul edeceğini sanmıyorum
Hayatı söz konusu sonuçta
Ama son anda öğrenmesi büyük yıkım ne kadar erken öğrenirse o kadarda çabuk toparlar diye düşünüyorum

Tek bir alıntı yapacağım:

- Haksızlığa karşı susan, dilsiz şeytandır.

Bunu söylemek size düşmeyebilir ama tanıdığınız kişiyi kardeşini konuşmak konusunda ikna ettirmelisiniz.

Eh öyle her önüne gelenle yatıp kalkarlarsa olacağı o.
"Sen istiyor duj verecek 100 dolar " tatlı tabi.
Üzülmedim adama hiç ama kızcağıza yazık inş bir an önce söylerler

Malesef bu rahatsızlık ölüm aids yüzünden oluyo, hıv hastalığa dönüşmemiş aids evresini almamış taşıyıcılık dönemi, ilaçlarla bu dönemi devamlı tahlil ve takiple uzatabilirsin, ama malesef ölüm nedeni aids in sebep olduğu semptomlar. Bir şeker hastası veya bi tansiyon rahatsızlığı gibi kronik bir hastalık değil

AIDS bulaşıcı bir virüs hastalığıdır. Mikrobu HIV adı verilen virüstür. HIV girdiği vücudun, mikroplara karşı koyma yeteneğini sağlayan bağışıklık sistemini etkileyip yok eder. Direnci azalan vücutta, HIV’nin etkisinin yanı sıra, çeşitli mikroplarda hastalıklara neden olurlar.

HIV Pozitif Nedir?
Kanında HIV virüsü bulunan kişilere HIV pozitif denir. Bu kişiler aynı zamanda kanında antikor bulunan seropozitif (Anti-HIV testi = ELISA testi pozitif) kişilerdir.

Cinsel ilişki, kan ve anneden bebeğine olmak üzere üç yolla bulaşır.

Korkunc bisey. O insan tasidigi virüsün ciddiyetinde olmadigi sürece bu kiz kurtulsa bile daha kimleri tehlikeye atar.

Yok artik.bundan sonra sasirmam diyorum her konuda ama yine agzim acik kaldi.

Kesinlikle o kizi bi sekilde uyarmalisin.bu kiz senin kizin ,kizkardesin de olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…