Hastaligim ve esim

maJun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
327
593
103
33
Cok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.

Bu saglik sorunum bi yana esim asiri ilgisiz. Bi doktors gotureyim demiyor. Eve geliyor tv karsisinda yatana kadar orda. Hep ben biseyler yapiyorum ugrasiyorum. Dhaa once de konum olmustu ilgisiz diye dediniz ki ilk siz ilgiyi gosterin oyle yapiyorum. Sessizce beklemek yerine soyle yapar misim falan diyorum hep reddediyorum ben de kusuyorum bu sefer sinirleniyor ama benle ilgilenmiyor. Zaten is yerindeyken gun icinde hic iletisimimiz olmuyor evde de boyle. Dun sirf kendi icin bana yaklasti istemedim ben de cunku sonra acisini ben cekiyorum. Sonra icim rhaat etmedi ben cagirdim o da istemiyorsun olmaz dedi gelmedi. Sonra hic konusmadik. Sabah kus musun dedi evet dedim. Niye dedi iste dedim. Bi yandan agrim var konusmak da istemiyorum. Sonra ondan tik yok.

Hergun boyle kavgali gibi ayriliyoruz. Aksam eve donmeyip babamgile gitmek istiyorum ama cok abartmis olucam. Ama cok canim sikkin ne yapmaliyim. Kocam beni hic umursamiyo. Dayanamiyorum

Son düzenleme:
sorun idrar yolu iltihabından ziyade kist falan olmasın sakın?

bence siz bi kadın doğum uzmanına gidin ama eşinizin götürmesini beklemeyin çocuk değilsiniz kendiniz gidin.

cinsel ilişkiyi reddetmeye gelince onun dini boyutu varsa kocaların davranışlarının nasıl olması gerektiğiyle ilgili dini şeyler de var değil mi?

bu konu kapanır bence. madem istemiyosanız dinen veya vicdanen eşinizle birlikte olmak zorunda değilsiniz. bu nasıl bi kafa yapısı. görev mi bu?

ayrıca başka tür bi enfeksiyon olabilir. idrar yanında kültür testi vs yapıyola rmı?

Eşimde gorunsun doktora ama bazen bu enfeksiyon çok inatçı olabiliyor tamamen geçmemeiştir buyuk ihtimal. Diğer ilgisiz ve sinir bozucu tavırlarını ise siz değerlendirebilirsiniz sadece...

Idrar tahlili kulturu kan testi hepsini yaptirdim. Temiz cikiyor. Cildiricam

Yukarıda ki arkadaşında dediği gibi, belki de eşinizde enfeksiyon var ve ondan size geçiyordur büyük bir ihtimal..
Eşinizi de beklemeyin, kendiniz gidin doktora.. Ayrıca da eşin çok kaba ve duygusuz..

Baba evindeyken hastalanınca babanız mı doktara götürüyordu ? Yetişkin insansın kendin gidebilirsin değil mi?

Karda kista hastayken doktora gitmek bile zor oluyor. Kendim gittim zaten 4 kez. Babam gotururdu evet ama sanirim haklisiniz kendi gitmeli insan

Yine neresine yorum yapacağımı şaşırdığım bir konu. Hastalığa yapayım bari.

Tedavi edilemeyen idrar yolu enfeksiyonu yoktur. Edilmeyen vardır ama. Birinin elinizden tutup sizi doktora götürmesini beklemeyin. Gidin doğru düzgün tahlillleriniz yapılsın. Doktor uygun görürse eşiniz de tedavi olur.

Eşinizin de kontrolden geçmesi gerekiyor. Bu enfeksiyonun taşıyıcısı erkek olabiliyor bazen. Onlar enfekte olmuyorlar. Size bu yolla geçiyorsa onun da tedavi olması gerekir.

Ama ilgisizliğe bir çözüm bulamadı burada yüzlerce kadın senelerdir henüz.

Karda kista hastayken doktora gitmek bile zor oluyor. Kendim gittim zaten 4 kez. Babam gotururdu evet ama sanirim haklisiniz kendi gitmeli insan

otobüs yok mu binip gidebileceğin biz karda kışta çocukları okula kreşe bırakıp işe geliyoruz henüz yıkılmadık ayaktayız

birilerinden bir şeyler bekleyerek yaşanılmaz.

Geçmiş olsun,çok kötü bir hastalık ben de çok çektim,ısırgan çayı tavsiye etmişti doktor,bir de 2-3 lt su tüketmelisiniz.
Eşinizin sizi doktora götürmesini neden bekliyorsunuz ki,işten izin alın gidin doktora.
Eşiniz sevgiliyken de mi soğuktu ?Yoksa evlendikten sonra mı böyle oldu merak ettim ?

Idrar yolu enfeksiyonu için bol bol su iç. Bende de aynı durum vardı test negatif ama rahatsızdım. Şu içerek atlattım. Diğer konunla ilgili birşey diyemiycem. Düzelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…