- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
Pskolojik değil canım dok bana cildimin çok hassas olduğunu tahriş olduğunu söylemişti bide çok az su iciyordum en az 3 litre su içmeli sin demişti ve sonunda böbrekde kum oluştu onu döktüm bide ....ilişkide kayganlastirici kullanabilirsin ...ki bende oda alerji yaptı ....ilac kullanırken bile tam geçti derken ilaç bitimine doğru tekrar hastalık nuksetmisti bikere okadar zor du .....baktim ilacla olmuyor yememe ve icmeme dikkat ettim internetten araştırdım neler yenmemeli diye onu uyguladım su çok içtim bide ben çok temizliğe onem veriyordum ozel bölgeye oda iyi değilmiş cildi kurutamak nemli bırakmak gerekiyor mus ...ha geçtimi tamamen yok mesela su an yine mantar oldum antibiyotik ve krem kullanıyorum en kötüsü hamileyken olmasiydi ....malesef bir kez mantar oldumu geçmiyorResmen durumuma tercuman olmussunuz. Bugun oglen devletteki haftaya olan randevumu bekleemyip ozele gittim doktor mantar var dedi. Ne yazikk i ona da yakalanmisim. Ilac fitil krem verdi. Esim icin de ilac verdi. Kremi kullandim aninda. O an icin agrim gecmisti. Aksam tekrar agrim oldu ko dediginiz gibi oturamiyorum o derece. Babamlardaydik annemin zoruyla esim babam annem acile gittik. Agri kesici igne yapti gonderdiler. Simdi yeni eve geldim. Cidden psikolojik mi ki. Ama benim bu durumda hic gecmez gibi geliyo endisem buyuyor maalesef
Pskolojik değil canım dok bana cildimin çok hassas olduğunu tahriş olduğunu söylemişti bide çok az su iciyordum en az 3 litre su içmeli sin demişti ve sonunda böbrekde kum oluştu onu döktüm bide ....ilişkide kayganlastirici kullanabilirsin ...ki bende oda alerji yaptı ....ilac kullanırken bile tam geçti derken ilaç bitimine doğru tekrar hastalık nuksetmisti bikere okadar zor du .....baktim ilacla olmuyor yememe ve icmeme dikkat ettim internetten araştırdım neler yenmemeli diye onu uyguladım su çok içtim bide ben çok temizliğe onem veriyordum ozel bölgeye oda iyi değilmiş cildi kurutamak nemli bırakmak gerekiyor mus ...ha geçtimi tamamen yok mesela su an yine mantar oldum antibiyotik ve krem kullanıyorum en kötüsü hamileyken olmasiydi ....malesef bir kez mantar oldumu geçmiyor
Tahlilde birsey cikmiyor isin ilginc yani. Hem mantar hem enfeksiyon tekrari mi vsr ki diyorumTas dusuruyo olabilirsin bobrekte kum veya tas oldugunda dediginiz gibi idrar sirasinda yanma oluyo bende cok cektim tas dusurdum ondan sonra kesildi agrilar gervi tahlilde cikmasi lazim ama
Yok prezarvatif kullaniyoruz ama ona da alerjisi olan oluyormus bilemedim neydenkonunun hepsini okumadım ama sorunların doğum kontrol hapı kullanıyorsan ondan olabilir, ilginç gelebilir ama bi arkadaşun başına gelmişti, idrar yolu enfeksiyonu, mantar hatta çarpıntıda vardı ve sorumlusu doğum kontrol hapı çıktı
Tam 3 aydır bu lanet hastalıkla uğraşıyoruz, hatta şimdi Dr. randevum vardı çıktım konuyu görünce yazmadan edemedim...
İlginç tarafı bizde sizdekinin tam tersi durum ilişki çok iyi geliyor, yanma olduğunda ilişki olursa yanma geçiyor ve inanılmaz rahatlıyorum...
Eğer sendeki durum mantar enfeksiyonu ise Eşinde enfeksiyon olabilir ama mantar haricinde eşte enfeksiyon aranmaz bu gibi durumlar tamamen vücudun kendi ürettiği bakterilerden kaynaklanıyor dedi doktor bana ve bende mantar çıkmayınca eş tedavisi de uygulanmadı...
Bu arada...
Üroloji, kadın doğum her ikisinede gittim ayrı ayrı tahliller verdim... idrar yollarımda yüksek enfeksiyon çıktı 1000 mg antibiyotik kullandım bitirdim hiç bir sonuç alamadım ilaç bitti ben yine başa döndüm...
3 ay boyunca bu böyle devam etti...
En son Kadın doğuma gittim vajen kültürü, smear testi yaptırdım sonuçlar temiz ama sıkıntı aynı devam... Bol bol su içmek gerekiyormuş, mandalina limon portakal fazla tüketme ve alkollü asitli şeylerden kahveden uzak dur bu bana Dr. tavsiyesi sende uygularsan belki işini görür...
En son Eşimin yeter artık antibiyotik yazmayın onunda bir faydası olmuyor isyanı üzerine tamamen bitkisel hamilelerin dahi kullanabileceği Urinonvef adında bir ilaç verdi 1 ayda 2 kutu bitiyor 3 ay boyunca devam edicem... Şu an iyiyim inşallah kesin çözüm bulunur yoksa berbat bir hastalık katlanılacak gibi değil...
Tek bir doktorla kalma kadın doğum üroloji iyi bir doktor araştır ve tedavini kesinlikle yarım bırakma elbet sonuç alıcaz...
Valla canim anlattiklarinin birebir aynisini yasadim ben surekli tuvalete gitme istegi oluyodu damla damla geliyodu ve felaket bi yanma lavaboya girme istegi hic gitmiyodu bi ara korkuyodum disari cikarken ya disarda baslarsa napcam diye bi sefer cok bunaldim internetten baktim nasil gecer diye bira demisler 1 bira icmistim de gecmisti bi seferde iliski sirasinda bi agri girdi resmen dogrulamadim hastaneye kucaginda goturdu esim tas dusurdugum soylendi ultrasonla bakildimiTahlilde birsey cikmiyor isin ilginc yani. Hem mantar hem enfeksiyon tekrari mi vsr ki diyorum
Evet ultrasonla da bakti kist mist birsey cikmadi sıkıntı yok dedi. Ins. Gecer artik sana da gecmis olsun artik bitti sanirim seninValla canim anlattiklarinin birebir aynisini yasadim ben surekli tuvalete gitme istegi oluyodu damla damla geliyodu ve felaket bi yanma lavaboya girme istegi hic gitmiyodu bi ara korkuyodum disari cikarken ya disarda baslarsa napcam diye bi sefer cok bunaldim internetten baktim nasil gecer diye bira demisler 1 bira icmistim de gecmisti bi seferde iliski sirasinda bi agri girdi resmen dogrulamadim hastaneye kucaginda goturdu esim tas dusurdugum soylendi ultrasonla bakildimi
Bitti cok sukur ama ne cektim iki buklum yururdum resmen lavabodan cikamazdim... onlarda bi alem sknti yoksa cektigin agri niyeymis insallah en kisa zamanda gecer kardesim sanada gecmis olsunEvet ultrasonla da bakti kist mist birsey cikmadi sıkıntı yok dedi. Ins. Gecer artik sana da gecmis olsun artik bitti sanirim senin
Tekrar urolijiye ve kadin doguma gitmeyi dusunuyorum. Hayati resmen mahvediyo bu hastalik . tum haftasonunu evde geciricem gibi goxukuyor ve kimi zaman agridan bile oturamiyorum. Bir de hic fitil kullandinz mi acaba. Sanki vucudum fitili geri kusuyormus gibi geliyor normal mi ki
Gece yatarken kullandm ama sabah baya bi tortusu geldi anlamadim.Fitil kullandım gyno-max kullandım, fitili kullandıktan sonra en az 1 saat yatman gerekiyor. kullanır kullanmaz kalktığında olduğu gibi geri akıyor.
Gece yatarken kullandm ama sabah baya bi tortusu geldi anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?