Hastaligim ve esim

Bol bol su tuketin ve birde elma sirkesi ile suyu karıstirıp tuvaletinizden sonra taharetinizi bu suyla yapın.temizlenme işleminide önden arkaya dogru yapın her zaman.ayaklarinizida sıcak tutun.

Ben evlendigimde cok cektim bu rahatsizliktan küçuk detaylarla kurtulursunuz ins. Kadın doğumun verdigi ilaclarida tek sefer kullanmayın bitince alin tekrar kullanin.

Ilk aylar eşlerle sorun yaşanır bekletilerinizi biraz azaltmakta fayda var zira cok üzülürsunuz zamanla gecer ins. Ama asla saygiyi yitirmeyin derim.

Pskolojik değil canım dok bana cildimin çok hassas olduğunu tahriş olduğunu söylemişti bide çok az su iciyordum en az 3 litre su içmeli sin demişti ve sonunda böbrekde kum oluştu onu döktüm bide ....ilişkide kayganlastirici kullanabilirsin ...ki bende oda alerji yaptı ....ilac kullanırken bile tam geçti derken ilaç bitimine doğru tekrar hastalık nuksetmisti bikere okadar zor du .....baktim ilacla olmuyor yememe ve icmeme dikkat ettim internetten araştırdım neler yenmemeli diye onu uyguladım su çok içtim bide ben çok temizliğe onem veriyordum ozel bölgeye oda iyi değilmiş cildi kurutamak nemli bırakmak gerekiyor mus ...ha geçtimi tamamen yok mesela su an yine mantar oldum antibiyotik ve krem kullanıyorum en kötüsü hamileyken olmasiydi ....malesef bir kez mantar oldumu geçmiyor

Valla zaten bu olaylardan sonra hamilelige iyice soguk bakıyorum. hem eşimin ilgisizliği hem de vücudun bu kadar hassas olması. insan iyice yıpranır.

Tas dusuruyo olabilirsin bobrekte kum veya tas oldugunda dediginiz gibi idrar sirasinda yanma oluyo bende cok cektim tas dusurdum ondan sonra kesildi agrilar gervi tahlilde cikmasi lazim ama

konunun hepsini okumadım ama sorunların doğum kontrol hapı kullanıyorsan ondan olabilir, ilginç gelebilir ama bi arkadaşun başına gelmişti, idrar yolu enfeksiyonu, mantar hatta çarpıntıda vardı ve sorumlusu doğum kontrol hapı çıktı

Tam 3 aydır bu lanet hastalıkla uğraşıyoruz, hatta şimdi Dr. randevum vardı çıktım konuyu görünce yazmadan edemedim...
İlginç tarafı bizde sizdekinin tam tersi durum ilişki çok iyi geliyor, yanma olduğunda ilişki olursa yanma geçiyor ve inanılmaz rahatlıyorum...
Eğer sendeki durum mantar enfeksiyonu ise Eşinde enfeksiyon olabilir ama mantar haricinde eşte enfeksiyon aranmaz bu gibi durumlar tamamen vücudun kendi ürettiği bakterilerden kaynaklanıyor dedi doktor bana ve bende mantar çıkmayınca eş tedavisi de uygulanmadı...

Bu arada...
Üroloji, kadın doğum her ikisinede gittim ayrı ayrı tahliller verdim... idrar yollarımda yüksek enfeksiyon çıktı 1000 mg antibiyotik kullandım bitirdim hiç bir sonuç alamadım ilaç bitti ben yine başa döndüm...
3 ay boyunca bu böyle devam etti...

En son Kadın doğuma gittim vajen kültürü, smear testi yaptırdım sonuçlar temiz ama sıkıntı aynı devam... Bol bol su içmek gerekiyormuş, mandalina limon portakal fazla tüketme ve alkollü asitli şeylerden kahveden uzak dur bu bana Dr. tavsiyesi sende uygularsan belki işini görür...

En son Eşimin yeter artık antibiyotik yazmayın onunda bir faydası olmuyor isyanı üzerine tamamen bitkisel hamilelerin dahi kullanabileceği Urinonvef adında bir ilaç verdi 1 ayda 2 kutu bitiyor 3 ay boyunca devam edicem... Şu an iyiyim inşallah kesin çözüm bulunur yoksa berbat bir hastalık katlanılacak gibi değil...

Tek bir doktorla kalma kadın doğum üroloji iyi bir doktor araştır ve tedavini kesinlikle yarım bırakma elbet sonuç alıcaz...

Cinsel ilişkiden sonra lavaboya çıkın kesinlikle soğan suyu için ayrıca idrar yolunda ki enfeksiyonada çok iyi geliyor ama bebek istemiyorsanız korunun

Tas dusuruyo olabilirsin bobrekte kum veya tas oldugunda dediginiz gibi idrar sirasinda yanma oluyo bende cok cektim tas dusurdum ondan sonra kesildi agrilar gervi tahlilde cikmasi lazim ama
Tahlilde birsey cikmiyor isin ilginc yani. Hem mantar hem enfeksiyon tekrari mi vsr ki diyorum

Yok prezarvatif kullaniyoruz ama ona da alerjisi olan oluyormus bilemedim neyden

Tekrar urolijiye ve kadin doguma gitmeyi dusunuyorum. Hayati resmen mahvediyo bu hastalik . tum haftasonunu evde geciricem gibi goxukuyor ve kimi zaman agridan bile oturamiyorum. Bir de hic fitil kullandinz mi acaba. Sanki vucudum fitili geri kusuyormus gibi geliyor normal mi ki

Tahlilde birsey cikmiyor isin ilginc yani. Hem mantar hem enfeksiyon tekrari mi vsr ki diyorum
Valla canim anlattiklarinin birebir aynisini yasadim ben surekli tuvalete gitme istegi oluyodu damla damla geliyodu ve felaket bi yanma lavaboya girme istegi hic gitmiyodu bi ara korkuyodum disari cikarken ya disarda baslarsa napcam diye bi sefer cok bunaldim internetten baktim nasil gecer diye bira demisler 1 bira icmistim de gecmisti bi seferde iliski sirasinda bi agri girdi resmen dogrulamadim hastaneye kucaginda goturdu esim tas dusurdugum soylendi ultrasonla bakildimi

Evet ultrasonla da bakti kist mist birsey cikmadi sıkıntı yok dedi. Ins. Gecer artik sana da gecmis olsun artik bitti sanirim senin

Evet ultrasonla da bakti kist mist birsey cikmadi sıkıntı yok dedi. Ins. Gecer artik sana da gecmis olsun artik bitti sanirim senin
Bitti cok sukur ama ne cektim iki buklum yururdum resmen lavabodan cikamazdim... onlarda bi alem sknti yoksa cektigin agri niyeymis insallah en kisa zamanda gecer kardesim sanada gecmis olsun

Ben birde maydonoz suyu icmistim sabahalri ve ogleden sonra ac karnina.ve tuvalete surekli gitmedim iyice sksnca gittim.sizde denwyin insallah iyi gelir.bilirim cok kotu bi durum

Normal idrar testinde cikmayabilir bakteri testi yaptirmaniz gerek benimde çıkmamıştı sonra sistit olduğunu öğrendik eşinizle birlikte yaptirmaniz gerek ona göre tedavi uygulanması gerek bulabilirseniz tetra dalı bulun kaynatıp pamukla temizlenin ben bununla kurtuldum reddetmenin bence dinle alakası yok rahatsizken zorla olmaz o işler

Fitil kullandım gyno-max kullandım, fitili kullandıktan sonra en az 1 saat yatman gerekiyor. kullanır kullanmaz kalktığında olduğu gibi geri akıyor.

Fitil kullandım gyno-max kullandım, fitili kullandıktan sonra en az 1 saat yatman gerekiyor. kullanır kullanmaz kalktığında olduğu gibi geri akıyor.
Gece yatarken kullandm ama sabah baya bi tortusu geldi anlamadim.

Gece yatarken kullandm ama sabah baya bi tortusu geldi anlamadim.

Öyle Oluyo bendede oldu sabah kadar durduysa yeterli olmuştur zaten ama fitilin bir faydasını görmedim ben...
Antibiyotikler kesiyor ama anlık, bitince yine başlıyor... uzun süreli tedavi gerekiyor bu hastalık için belliki o yüzden devam edicez..

aynı şeyi ben de yaşamıştım, buna balayı sistiti deniyo, bi tane ilaç vardı onu kullanmıştım ben sistit ilacıydı ve sürekli iç çamaşırı değiştirip, o gelmeyen damla olarak akan tuvalette bile kaynar suyla sabunla yıkardım, bu şekilde 1 yıl çektim ama ara ara oluyodu, en kötü 1 ay olmuştu en uzun, ondan sonra hiç olmadı, ama ilişkiden kaçma bu çok önemli ilacın ismini yazarım özelden istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…