Canım vajinusmus ağrılı cinsel iliski ve iliskiden korkmak demektir. Bende 6 aylik evliyim ve oyleydim idrar yollarım enfeksiyon tutmustu ilk evlendiğimde doktora gittim gitmeden ilaç almıştım tek seferlik kullanılan ilaçları var iyi gelmişti. Temiz çıktı tahlil zaten. Ama sen ilişkiyi yaşayabiliyorsan bu vajinismus değildir.Ben de acaba vajinismus dedikleri bu mu ki diyorum. Ama degil sanirim ya. Iyice sasirdim
doktor altan muayene ettimi seni kadin dogumcu gittin heralde. kist miyom baska bir sey olmasin böbreklere baksin orda sorun olabilir.Idrar tahlili kulturu kan testi hepsini yaptirdim. Temiz cikiyor. Cildiricam
küs müsün dediğinde keske evet dedikten sonra konuşmayı deneyip de sorunları çözme yoluna gitseydin.Cok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.
Bu saglik sorunum bi yana esim asiri ilgisiz. Bi doktors gotureyim demiyor. Eve geliyor tv karsisinda yatana kadar orda. Hep ben biseyler yapiyorum ugrasiyorum. Dhaa once de konum olmustu ilgisiz diye dediniz ki ilk siz ilgiyi gosterin oyle yapiyorum. Sessizce beklemek yerine soyle yapar misim falan diyorum hep reddediyorum ben de kusuyorum bu sefer sinirleniyor ama benle ilgilenmiyor. Zaten is yerindeyken gun icinde hic iletisimimiz olmuyor evde de boyle. Dun sirf kendi icin bana yaklasti istemedim ben de cunku sonra acisini ben cekiyorum. Sonra icim rhaat etmedi ben cagirdim o da istemiyorsun olmaz dedi gelmedi. Sonra hic konusmadik. Sabah kus musun dedi evet dedim. Niye dedi iste dedim. Bi yandan agrim var konusmak da istemiyorum. Sonra ondan tik yok.
Hergun boyle kavgali gibi ayriliyoruz. Aksam eve donmeyip babamgile gitmek istiyorum ama cok abartmis olucam. Ama cok canim sikkin ne yapmaliyim. Kocam beni hic umursamiyo. Dayanamiyorum
Küs müsün evet küsüm.
Çocuk musunuz ya birbirinize küsüyorsunuz komik geldi
yok kadın doguma gitmedim bi o kaldı gitmediğim haftaya randevu aldımdoktor altan muayene ettimi seni kadin dogumcu gittin heralde. kist miyom baska bir sey olmasin böbreklere baksin orda sorun olabilir.
Kendinizi açıklamaya çalışabilirsiniz ama şu anda öncelikle iyileşmeye bakın. Sonrasında da dikkat edin kendinize. Eğer eşinizle sorunlarınız devam ederse o zaman düşünürsünüz ne yapmanız gerektiğini.ne yapayım kavga mı edeyim ? denecek söz yok ki can acım var ayrıca
ne yapayım kavga mı edeyim ? denecek söz yok ki can acım var ayrıca
evlenmeden önce verilen öğüt bence yanlış olmuş.Mahremimi yazmaktan çok hoşlanmıyorum ama şu "içim rahat etmedi" kısmında belki fikrinizi değiştirir diye yazacağım.
Annemden, sulalemden, yakın çevremden hep aynı öğüdü duydum. "Kizim kocani hiçbir şartta geri çevirme. Gönlünü hoş er asla reddetme."
Pardon? Neden?
Birilerine göre reddetmek büyük günah. Birilerine göre de gözü başkasına kayar. Özellikle ikinci secenekteki birilerine "peki onda sorun varsa , o yapmak istemezse ?" Deyince "o zaman cilveli ol istemesini sağla" cevabını alıyorum.
Çünkü cinsellik kadının her daim verdigi, erkeğin de talep ettiği bir şey maalesef. Bu zictigimin toplumunda içine tukurdugum zihniyet bu.
Gelelim benim mahremime. Çok uzun zamandır libidomun ruhuna Fatiha okudum. Öyle ki hatim indirsem de zümrüdüanka olmaya meyletmedi. Cinsellik=işkence benim için. Birkaç kez kendimi zorladim lakin fiziksel acı cekince eşim ile açıkça konusup asla istemediğimi belirttim.
Şimdi ben acımasız talepkarin hizmetini yerine getirmeyen biri mı oluyorum ? Bittabi bu konuda tedaviye yeltenmezsem bencilliktir yaptığım. Ancak tedavi sürecinde ben normale dönene dek paşa paşa öte gidecek koca.
O insana evrilmeye çalışan kocaniza söyleyin gitsin o da muayene olsun. Belki ondan size bulaşan bir mantar ya da enfeksiyon vardır. Canınız yanıyorsa da eksik kalsın pasanin seksi.
evlenmeden önce verilen öğüt bence yanlış olmuş.
çünkü hiç bir şey bilmeyen biri için emir yerine getirmek gibi bi şey oluyor bu.
eşin ile aranda şu an anladığım kadarıyla cinsellik yok .
eşin de tamam demiş ise tabi evililik sizin .
sen mutlu musun peki. böyle ?
tedaviye gitmelisin . çünkü bu bi kadın için de işkence olmamalı.
kadın da insan .
tebrik ederim. çok sevindim.Tabi ki mutlu değilim. Ben de tam olarak bunu söylüyorum. Cinsellik kadının da ihtiyacı ve isteği doğrultusunda olmalı. Erkeğe hizmet düşüncesiyle yapılmamalı. Veren ve alan pazarligi değil paylaşılan bir şey olmali cinsellik.
Ben sorunum olduğunun farkındayım ve tedavi olmak için adım attım.
Idrar tahlili kulturu kan testi hepsini yaptirdim. Temiz cikiyor. Cildiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?