Hastaligim ve esim

Ben de acaba vajinismus dedikleri bu mu ki diyorum. Ama degil sanirim ya. Iyice sasirdim
Canım vajinusmus ağrılı cinsel iliski ve iliskiden korkmak demektir. Bende 6 aylik evliyim ve oyleydim idrar yollarım enfeksiyon tutmustu ilk evlendiğimde doktora gittim gitmeden ilaç almıştım tek seferlik kullanılan ilaçları var iyi gelmişti. Temiz çıktı tahlil zaten. Ama sen ilişkiyi yaşayabiliyorsan bu vajinismus değildir.

Idrar tahlili kulturu kan testi hepsini yaptirdim. Temiz cikiyor. Cildiricam
doktor altan muayene ettimi seni kadin dogumcu gittin heralde. kist miyom baska bir sey olmasin böbreklere baksin orda sorun olabilir.

Tamam evlilik birbirine destek olmaktir sorumluluklari paylasmakti. Ama kadınlar istiyor ki cocuk gibi elimden tutsun dr götürsün otobuse götürsün vs vs

Niye bir kadin her işini kendi halletmek istemez?
Niye erkege sen olmazsan yasayamam mesajini verir?
Niye ayaklari ustunde duran güçlü kadin olmaz ki?

Eşinizle sorunlerinizi konuşun cocuk gibi kuserek kendinizi ifade edemezsiniz.

Hareketlerinizde net olun sevismek istemiyorsaniz istemiyorsunuzdur dönüp vicdan yapip davraninca çizdiğiniz imajda pek hoş degil.

Geçmiş olsun...

Prezervatif kullanin.
Demekki vucudunuz daha eşinizin tenine alişamadi.

Ikinci sorununda yardim edemicem.
Ben böyle adamlarla ilgilenmiyorum...bana yavan geliyor...tadsiz tuzsuz.

Muhtemelen eşin taşıyıcı onunda tedavi olması gerek.Benimde eşim mantar taşıyıcısı sanırım. Tedavi oluyorum geçiyor bir süre sonra tekrarlıyor.Bu arada sende vajina mantarı olabilir ona da bir baktır.Çünkü mantarım olduğu dönem bende de ilişki sonrası ağrı oluyor.

küs müsün dediğinde keske evet dedikten sonra konuşmayı deneyip de sorunları çözme yoluna gitseydin.
söyleseydin içindekileri.

ilişki öncesi bir de eşinin temiz olması lazım galiba. bi duş alsın . temiz mi değil mi kim bilir .

doktor altan muayene ettimi seni kadin dogumcu gittin heralde. kist miyom baska bir sey olmasin böbreklere baksin orda sorun olabilir.
yok kadın doguma gitmedim bi o kaldı gitmediğim haftaya randevu aldım

ne yapayım kavga mı edeyim ? denecek söz yok ki can acım var ayrıca
Kendinizi açıklamaya çalışabilirsiniz ama şu anda öncelikle iyileşmeye bakın. Sonrasında da dikkat edin kendinize. Eğer eşinizle sorunlarınız devam ederse o zaman düşünürsünüz ne yapmanız gerektiğini.

Doğum kontrol hapı veya günlük ped kullanıyorsanız ,ondan da kaynaklanabilir.
İdrar,kan testi temiz çıkınca dr başka bölüme yönlendirmedi mi?
Tek başına ben daha rahat olurum hastane işlerinde,eşinizi isterse dr o zaman eşiniz gider.Zaten O da işte çalışmıyor mu?2 kişinin işten izin almasına ne gerek var?

kadın doğumcuya gidin tabi. kime gittiniz bilmiyorum ama.

Mahremimi yazmaktan çok hoşlanmıyorum ama şu "içim rahat etmedi" kısmında belki fikrinizi değiştirir diye yazacağım.

Annemden, sulalemden, yakın çevremden hep aynı öğüdü duydum. "Kizim kocani hiçbir şartta geri çevirme. Gönlünü hoş er asla reddetme."

Pardon? Neden?

Birilerine göre reddetmek büyük günah. Birilerine göre de gözü başkasına kayar. Özellikle ikinci secenekteki birilerine "peki onda sorun varsa , o yapmak istemezse ?" Deyince "o zaman cilveli ol istemesini sağla" cevabını alıyorum.

Çünkü cinsellik kadının her daim verdigi, erkeğin de talep ettiği bir şey maalesef. Bu zictigimin toplumunda içine tukurdugum zihniyet bu.

Gelelim benim mahremime. Çok uzun zamandır libidomun ruhuna Fatiha okudum. Öyle ki hatim indirsem de zümrüdüanka olmaya meyletmedi. Cinsellik=işkence benim için. Birkaç kez kendimi zorladim lakin fiziksel acı cekince eşim ile açıkça konusup asla istemediğimi belirttim.

Şimdi ben acımasız talepkarin hizmetini yerine getirmeyen biri mı oluyorum ? Bittabi bu konuda tedaviye yeltenmezsem bencilliktir yaptığım. Ancak tedavi sürecinde ben normale dönene dek paşa paşa öte gidecek koca.

O insana evrilmeye çalışan kocaniza söyleyin gitsin o da muayene olsun. Belki ondan size bulaşan bir mantar ya da enfeksiyon vardır. Canınız yanıyorsa da eksik kalsın pasanin seksi.

evlenmeden önce verilen öğüt bence yanlış olmuş.
çünkü hiç bir şey bilmeyen biri için emir yerine getirmek gibi bi şey oluyor bu.

eşin ile aranda şu an anladığım kadarıyla cinsellik yok .

eşin de tamam demiş ise tabi evililik sizin .
sen mutlu musun peki. böyle ?
tedaviye gitmelisin . çünkü bu bi kadın için de işkence olmamalı.
kadın da insan .

enfeksiyon sonucu temizse enfeksiyon yoktur o zaman

kist vardır, rahim içi yara vardır belki? kontrol ettirin.

Tabi ki mutlu değilim. Ben de tam olarak bunu söylüyorum. Cinsellik kadının da ihtiyacı ve isteği doğrultusunda olmalı. Erkeğe hizmet düşüncesiyle yapılmamalı. Veren ve alan pazarligi değil paylaşılan bir şey olmali cinsellik.

Ben sorunum olduğunun farkındayım ve tedavi olmak için adım attım.

tebrik ederim. çok sevindim.

Idrar tahlili kulturu kan testi hepsini yaptirdim. Temiz cikiyor. Cildiricam

Üroloğa gitmeniz gerekli
Bu inatçı iltihaplar için farklı tedaviler var, ben geçen yıl gittim
Dahiliye doktorları da bu hastalığa bakıyor ama işin erbabı ürologlar
Kadın doğumcu falan denmiş konuda ama hiç ilgisi yok, üroloğa baktırın, böbrekleri, mesaneyi kontrol etsinler

Tahliller de temiz çıkıyor demişsin o zaman idrar yolu iltihabından başka seçenekleri değerlendirmelisin. İdrar yolu iltihabı olsa mutlaka lökosit miktarından belli eder kendini. Eğer temizse bu başka bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…