Hastaligim ve esim

Idrar tahlili haric muayene olun ve ultrasonda da baktirin.
Baska bir sey de olabilir aci cekmenize neden olan.
Gecmis olsun.

Eğer korunma olarak prezervatif kullanıyorsanız o yapıyor olabilir başka marka kullanın. Du..ex bende aynısını yapmıştı ama okey bir sorun çıkarmamıştı

tabi doktor daha iyi bilir ama bunu bende cok.fazla yasadim evlendikten sonra
idrar yolu iltihabi v.s cikmiyosa belki mantar olmussundur.cunku ayni sekilde bende iliskiden sonra o dedgni yasiyodum.doktorum mantar tedavisi uyguladi. ha bide sunu oneriyorum bundan bir ay once idrar testi yaptirdim bi tip merkezinde.aradim.sonuclarin temiz dedi .sonra icim rahat olsun dye sonuclarimi almaya gittim.bi baktimki idrarda bol enfeksiyon var.yani guven olmuyo lafa.sonuclardan anliyosaniz kendiniz kontrol edin.
esinize gelince ona anlam veremedim ya nasil kocalik bu. ben bu durumu yasadgmda esim cok destek oldu goturdu kac kez doktora.demek sizin adamin ruhuna islememis ilgili olmak.ne yapilir boyle adama bilmiyorum ama belkide akil edemiyodur bazi seyleri.erkkler cocuk gibi olur az cok.

Canim benim ya lutfen alaninda uzman bir kadin dogum doktoruna gitmeni oneririm sana. Bu onemli bir sorun inan ki. Ara ara bende agri hissediyorum hatta su an hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonu yasiyorum cinsellik biraz zor olabiliyor bu donemde. Esimle problemimi tatli dille konusuyorum ve oda cok sukur bana yardimci olmaya calisiyor. Aci cekersem uzuluyor filanSenin esin hic mi ilgilenmiyor, neden istemiyorsun, neden canin yaniyor, acaba sorun ne, doktora gidelim ya da git, bu gb konusma hic mi gecmiyor aranizda.

. Anam ayni durumdayiz valla ben mi yazdim dedim bir an

Merhaba benim de evlendikten bir sure sonra boyle bir sikayetim olmustu dr evlilik sonrasi bu tarz sistit vakalarinin cok gorulebildigini soylemisti, ilac adi vermek dogru mu bilmiyorum ama iliski yasadigin gun mutlaka bir tablet almami soylemisti.
Ilacin adi piyeloseptyl. Mutlaka doktoruna danis ama

gunde 5 lt su icin bir sure bunu yapmazsaniz kurtulamazsaniz

Benzer bir sorun yasadim. Tum testlerim temizdi. Suyu az ictigim gun yanmam olduğunu fark ettim. Bol su tuketin

Resmen durumuma tercuman olmussunuz. Bugun oglen devletteki haftaya olan randevumu bekleemyip ozele gittim doktor mantar var dedi. Ne yazikk i ona da yakalanmisim. Ilac fitil krem verdi. Esim icin de ilac verdi. Kremi kullandim aninda. O an icin agrim gecmisti. Aksam tekrar agrim oldu ko dediginiz gibi oturamiyorum o derece. Babamlardaydik annemin zoruyla esim babam annem acile gittik. Agri kesici igne yapti gonderdiler. Simdi yeni eve geldim. Cidden psikolojik mi ki. Ama benim bu durumda hic gecmez gibi geliyo endisem buyuyor maalesef

Yok doktora git diyor sadece. Gerci onun da elinden birsey gelmez ama ne istedigimi de bilmiyorum galiba

Bizim bir tanidiginda basina geldi esini suclamisti kimbilir ne haltlar karistiriyor bana hastalik bulastiriyor dedi. Eside ondan bir sure sonra rahatsizlandi. Megerse bizim bu tanidik bayan esine bulastirmis hijyensizlik yuzunden..

Karda kista hastayken doktora gitmek bile zor oluyor. Kendim gittim zaten 4 kez. Babam gotururdu evet ama sanirim haklisiniz kendi gitmeli insan
Eşiniz de hijyene dikkat etmeli. Belki ondan dolayı oluyordur. İdrarınızdan kan falan geliyor mu?

Mantar belasından çok çektim ama hiç acile gitmedim.

Bilemedim ki ya sende başka fizyolojik bir rahatsızlık var ya da psikolojin bozuk. Eşinden ilgi beklediğin için iyileşemiyor olabilir misin?

Psikoloji deyip geçme. Yeni evlilik, ilgisizlik, umduğunu bulamamak falan bunlar zor şeyler.

Geçmiş olsun, umarım her şey tez zamanda yoluna girer.

Bir süre prezervatif kullanın bakın geçerse eşindendir. Hijyen önemli

Esinden bekledigin ilgi hadi doktora gotureyim seni degil hayatim allah allah neden boyle acaba doktora mi gitsek tahlil filan baska doktorlara da bakalim diye konuyu onemsemesi ilgilenmesi aslinda elinden tutup goturmese bile konuya karsi ilgili olmasini bekliyorsun ki anliyorum seni haklisin.

Simdi, vajinal yanma sikayetinin bir cok sevebi olabilir.

Herhangi bir tahris olabilir bu da yakabilir

Mantar tarzi bir vajinal enfeksiyon olabilir bu da yanma ve cinsel iliskide acima yapabilir.

Arkdaslarin soyledigi gibi esinizden bulasan biesey olabilir.

Esinize kusmeniz soguk davranmaniz evliliginizi sadece zedeler.

Size onerim su: kusmek yerine esiniz size yaklastiginda hayatim bende seni istiyprum ama canim cok yaniyor korkuyorum gercekten birlikte olmaya doktora da gidiyorum biliyosun bulamadilae caresini diye sikinti i ona guzel bir dille belirtmen.

Esinizin duyarsiz oldugu asikar, hatta afedersiniz ama odunluk ta gayet mevcut, fakat ben erkeklerin yontulabilecegini susunurum herzaman. Ve odun bir erkegi duzeltse duzeltse bir kadin duzeltir sizin epey yontmaniz gerekiyor bu adami.

Bu yontma islemini kuserek degil guzellikle anlatarak durumunuzu arz ederek hayatim beni cok uzuyorsun biraz daha ilgili olmani bekliyorum vs diyerek onu yontmaya calisin

Umarim basarili olursunuz cok gecmis olsun

balayı sistiti muhtemelen o haldeyken cinsellik yaşamamalısınız vucudunuzu bu kadar hor kullanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…