- 13 Haziran 2015
- 5.901
- 19.462
- 248
kuzum herkeste hastalık var bir insan evladıyla ki bak insan evladı diyorum karşına çıkarsa hiç düşünme sevildiğin ve sevdiğin vakit beraber üstesinden geleceksiniz,babamın bacağı kesildi hayatı zordu annem terk etmedi zordu ama yaşadılar ,yani sen zaten kendi derdindesin ama hayatı kaçırma kendini kusurlu gibi görme öyle olsa kimse evlenmez ,erkeklerin o kadar sıkıntısı var annesi var kardeşi var var oğlu var ,bazısı zaten deli veya kaba saba senin ki devede kulak , seninle evlenecek olanda elinde olmayan sebeplerden dolayı başına gelen bu rahatsızlığınla seni kabul edecek ,mental hastalık değil sonuçta zordur ama 30 yaşına kadar yaşadın hem evleneceğin kişiye söyleyeceğin için durumu bir sorun olmaz ,ha bu durumu kabul etmek istemeyen karşına çıkar ona da kapı açık ama sen saklanmaMerhaba..küçüklüğümden beri crohn hastasıyım.şu an 30 yaşındayım. Ailem çevrem sürekli beni birileriyle tanıştırıyor evleneyim diye. İstemiyorum diyorum ama dinleyen kim. Bende bi kere görüşüp geçiştiriyorum. Fistülümde var. Ben şimdi nasil anlatayım neyim oldugunu. Her atak gecirdigimde kosa kosa tuvalet aradigimi , kanamalarım, agrilarım oldugunu ve disarida yemek yiyemedigimi, çalışırken zorlandigimi...Türlü bahaneler uyduruyordum. Bu sefer kacma istedigin gibi biri diye yiyorlar beni. Ne yapacagım hic bilmiyorum. Bu hastalik yuzunden esi tarafindan terk edilen psikolojik ve fiziksel siddete maruz kalan kadinlar biliyorum. Eskidenmis o hem hastalikta hem saglikta lafı. Simdi öyle degil ki. Ne yapacagimi bilemiyorum. Siz olsanız bu durumu nasil aciklarsınız