- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
Kendinle uğraşırsan geçer benceMerhaba bayanlar.benim icin gercekten buyuk bir dert bu.cok ama cok kıskancım. Etrafımda ki yakinlarimi bile cok kiskaniyorum.ic dunyamda kndimle surekli bir savas icindeyim.birinin durumu bnden iyi olsa guzel biseye sahip olsa kiskaniyorum.napcam nasil asarim bilmiyorum. Baslarina bisey gelse icimden seviniuorum.gercekten kurtulmak istiyorum bu hased huyumdan..elimdekinin kiymetini bilmek istyrm.cok ozentiyim. Gozum millette.surekli napiyolar ne ediyolar onlari merak ediyorum.neden boyle .gercekten kndimi elestriyorum durustce.nasil kurtulunur bu kotu huydan???
Yani evet kalabalik bir ailem vardi annem psikolojik tedavi goren biriydi evlat ayirirdi vs..tabi bunlar bahane degil ben artik 29 uasindayim iyiyi kotuyu ayirt edebiliyorum.en korktuğum sey de annem gibi bir anne olmak..ama bazen bazi davranışlarımda annem gibi oldugumu farkediyorm o zamn cok caresiz hissedyrm. Psikiyatriye git diyen arkdslar olmus yasadigim yer kucuk biryer bnde kamudayim.yani bu anlattiklarimi gercekten kndim bile sesli ifade edemezken birine anlatmak zor hatta imkansz geliyor.
Merhaba bayanlar.benim icin gercekten buyuk bir dert bu.cok ama cok kıskancım. Etrafımda ki yakinlarimi bile cok kiskaniyorum.ic dunyamda kndimle surekli bir savas icindeyim.birinin durumu bnden iyi olsa guzel biseye sahip olsa kiskaniyorum.napcam nasil asarim bilmiyorum. Baslarina bisey gelse icimden seviniuorum.gercekten kurtulmak istiyorum bu hased huyumdan..elimdekinin kiymetini bilmek istyrm.cok ozentiyim. Gozum millette.surekli napiyolar ne ediyolar onlari merak ediyorum.neden boyle .gercekten kndimi elestriyorum durustce.nasil kurtulunur bu kotu huydan???
Merhaba bayanlar.benim icin gercekten buyuk bir dert bu.cok ama cok kıskancım. Etrafımda ki yakinlarimi bile cok kiskaniyorum.ic dunyamda kndimle surekli bir savas icindeyim.birinin durumu bnden iyi olsa guzel biseye sahip olsa kiskaniyorum.napcam nasil asarim bilmiyorum. Baslarina bisey gelse icimden seviniuorum.gercekten kurtulmak istiyorum bu hased huyumdan..elimdekinin kiymetini bilmek istyrm.cok ozentiyim. Gozum millette.surekli napiyolar ne ediyolar onlari merak ediyorum.neden boyle .gercekten kndimi elestriyorum durustce.nasil kurtulunur bu kotu huydan???
Yani iki çözüm biri psikolojik destek alabilirsin. İkincisi güzel ahlak yada hani duyguları güzelleştiren tarzda kitaplar okuyabilrsin.(dini kitaplar gibi)Merhaba bayanlar.benim icin gercekten buyuk bir dert bu.cok ama cok kıskancım. Etrafımda ki yakinlarimi bile cok kiskaniyorum.ic dunyamda kndimle surekli bir savas icindeyim.birinin durumu bnden iyi olsa guzel biseye sahip olsa kiskaniyorum.napcam nasil asarim bilmiyorum. Baslarina bisey gelse icimden seviniuorum.gercekten kurtulmak istiyorum bu hased huyumdan..elimdekinin kiymetini bilmek istyrm.cok ozentiyim. Gozum millette.surekli napiyolar ne ediyolar onlari merak ediyorum.neden boyle .gercekten kndimi elestriyorum durustce.nasil kurtulunur bu kotu huydan???
Ayrıca bunu biliyo olmanız çok güzel. Çoğu insan bunu kabul etmez. Gerçktn bi kusuru bilip onu tedaviye çalışmak yolun yarısını aşmak gibi.Merhaba bayanlar.benim icin gercekten buyuk bir dert bu.cok ama cok kıskancım. Etrafımda ki yakinlarimi bile cok kiskaniyorum.ic dunyamda kndimle surekli bir savas icindeyim.birinin durumu bnden iyi olsa guzel biseye sahip olsa kiskaniyorum.napcam nasil asarim bilmiyorum. Baslarina bisey gelse icimden seviniuorum.gercekten kurtulmak istiyorum bu hased huyumdan..elimdekinin kiymetini bilmek istyrm.cok ozentiyim. Gozum millette.surekli napiyolar ne ediyolar onlari merak ediyorum.neden boyle .gercekten kndimi elestriyorum durustce.nasil kurtulunur bu kotu huydan???
İnsanin kendi huyunu kabullenmesi ve duzeltmeye calismasi kadr guzel bir erdem yok.Merhaba bayanlar.benim icin gercekten buyuk bir dert bu.cok ama cok kıskancım. Etrafımda ki yakinlarimi bile cok kiskaniyorum.ic dunyamda kndimle surekli bir savas icindeyim.birinin durumu bnden iyi olsa guzel biseye sahip olsa kiskaniyorum.napcam nasil asarim bilmiyorum. Baslarina bisey gelse icimden seviniuorum.gercekten kurtulmak istiyorum bu hased huyumdan..elimdekinin kiymetini bilmek istyrm.cok ozentiyim. Gozum millette.surekli napiyolar ne ediyolar onlari merak ediyorum.neden boyle .gercekten kndimi elestriyorum durustce.nasil kurtulunur bu kotu huydan???
aynı kıskançlık koca ile ilgili bende maddi durum ile ilgili var.tam da böyle bir konu ben açmayı düşünüyordum canım, seni çok iyi anlıyorumEvet bunun farkinda oldugum icin cokdikkat ediyorum kimseyi kirmamata vs.ama içim i curutuyo yoruyo beni bu duygular.gozum hep millette.bak kocasi yakışıklı bak cocugu soyle vs..aslinda bnmde sukredecegim seyler cok ama yetinmiyorum
Eğer bu bir şaka degilse bukadar dürüst olduğunuz için sizi tebrik ediyorum bence psikolojik yardım ALIN ayıp degil sonuçta farkındasınız haset hasenatı yer gine en büyük kötülüğü kendinize yaparsınızMerhaba bayanlar.benim icin gercekten buyuk bir dert bu.cok ama cok kıskancım. Etrafımda ki yakinlarimi bile cok kiskaniyorum.ic dunyamda kndimle surekli bir savas icindeyim.birinin durumu bnden iyi olsa guzel biseye sahip olsa kiskaniyorum.napcam nasil asarim bilmiyorum. Baslarina bisey gelse icimden seviniuorum.gercekten kurtulmak istiyorum bu hased huyumdan..elimdekinin kiymetini bilmek istyrm.cok ozentiyim. Gozum millette.surekli napiyolar ne ediyolar onlari merak ediyorum.neden boyle .gercekten kndimi elestriyorum durustce.nasil kurtulunur bu kotu huydan???
Saka diil tabiki.bicok kisi beni tebrik etmus aslinda egolar o kadar tavan ki gunumyzde kimse kendini elestrmiyo.yoksa kimse mükemmel değil. Zaten insanlar samimi olarak kusurlarini dusunseler dunya cok guzel biyer olurduEğer bu bir şaka degilse bukadar dürüst olduğunuz için sizi tebrik ediyorum bence psikolojik yardım ALIN ayıp degil sonuçta farkındasınız haset hasenatı yer gine en büyük kötülüğü kendinize yaparsınız
Aslinda gayet yoğunum kamuda calusiyorm ayrica 2yasinda bi çocuğum var bide hamileyim valla zar zor yetisiyo herşeyBence çevrenizdeki kişilerde pek bulunmayan bi hobi edinin kendinize. Mesela durumunuz varsa güzel bi fotoğraf makinesi alın ya da renkli renkli yünler alıp değişik şeyler örün. Kendinize bi fark katın yani. Hem bunları düşünmeye zamanınız kalmaz hem de insanların size imreneceği bi meziyetiniz olur
Ben bicokkiside oldugunu dsnyrm.yani sadece insanlar bunu kndilerine bile itirafedemiyoaynı kıskançlık koca ile ilgili bende maddi durum ile ilgili var.tam da böyle bir konu ben açmayı düşünüyordum canım, seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?