Hastalık hastalığım yüzünden evimde huzur kalmadı

iyikiamaiyiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.294
543
73
Ben 50 gün önce dış gebelik ameliyatı oldum. Ondan 1 hafta öncede iğne yapıldı değer düşsün diye.
Ancam ameliyattan sonra kendime gelemedim. Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum.kalp çarpıntım var ve göğsümün ortası sıkışıyor bazen. Kaç kez hastaneye gittik. Kardiyoloji de Ekg ve eko testine bakıldı ve akciğer filmi çekildi, kan tahlilleri yapıldı birşey çıkmadı
Hiç enerjim yok. Sürekli başım dönüyor. Birisi birşey anlattığı zaman ona odaklanamıyorum. Bir yerim ağrısa acaba birşey mi var diyorum. Sürekli vücudumu dinliyorum. Bağırsaklarım, midem vs
Hele internetten hastalık okuduğum zaman Ogün kendime gelemiyorum
Akşam yine hastaneye gittik tekrar akciğere baktırdım kan verdim bana doktor psikolojik dedi
Kapalı ameliyat olduğu için gaz sanıcı olur dediler ama 2 ay olucak artık yani normal mi bilmiyorum
Çok şükür halime ne insanlar var biliyorum ama kendimi tanıyamıyorum
Ailem her gün konuşuyor, eşim artık bıktı
Kimseye birşey anlatamıyorum
Benim gibi olan var mı

Varrr ben iki aydır böyleyim dediğin hepsi

Bol bol İnşirah süresi okuyom kendimi kontrol altına almalyim yoksa başka bir Türlü geçmez

Pskiloğa randevum var kendi kendime atlatamıyorum
Ailem destek oldu oluyorda ama eşimle huzurumuz azaldı eve çok yansıyor
Çocuğum var

Biraz dinlenin, kendinize zaman verin diyorum. Olmazsa da bir psikoloğa görünün. O sırada kendinizi oyalayacak bir şeyler bulsanız, dizi olur, örgü olur, kitap olur...
İşe başladım kafam dağılsın diye. Psikoloğa randevum var. Kafamı hiç birşeye veremiyorum. Sürekli başım dönüyor. Niye böyle oldum anlamıyorum

Dış gebelik mi geçirdiniz
Yok canım boğaz ağrısı yaşadım ve şiddetli bir şekilde okdr çok ağrıdı acilik oldum o kadar çok doktora gittim tahlil yaptım araştırma hastanesi gittim Yok diyorum halen niye geliyorsunuz bağırsaklarm gurul gurul geğiriyorum ayrıca böyle bir şey görmedim lenf bezleri şişmiş dedi enfeksiyon antibiyotik gerek duymadı istedim hatta iki Ekim'de beri böyleyim genel cerrahi gittim iç hastalıkları kbb acil en sonunda gideceğim yer endokrinoloji internette baktım kötü bir şey okudum iyi değildim kalbim sıkışıyor eşime çocuğuma mahcup durumdayım ailem kızıyor du elinde o telefon almak lazım. Sanki bir şey varda bulamayolar korkusu ben çok korktum akciğer röntgeni karın röntgeni ne desen iki ay içerisinde yaşadim.seni çok iyi anlıyorum kimse anlamıyor herkes abartigimi düşünüyo ve iyi oluyom sanki nasıl mı internet bakıp araştırma yapmamak nasıl mı namaza basliyarak dua ederek Allah'a teslim oldum Rabbim büyük büyük imtihan Allah ferahlığı verecektir elbette sabretdiyorum iyi olmaya çalışıyorum inşallah olur canım seni anlıyorum kimse anlamıyor herkes abarti buluyor yaşayan bilmez Allah şifa versin inşallah hepimize

Sizi çok iyi anlıyorum ben internetten bakarak kendime ne teşhisler koydum şimdiye kadar, bilseniz şok olurdunuz.
Önce genital bölgede çıkan küçücük sivilceyi hpv sandım.
Lenf şişmişti, lenf kanseri sandım.
Sonra bacağımda morluk oldu, pıhtı attı sandım.
Nefes darlığı yaşıyprdum, akciğerimde kitle var sandım.
Dün dilim ağrıyordu ağrısı kulağıma vurmuştu, dil kanseri sandım kendimi.
Sakın googlemayın biliyorum çok zor, ama internetten bakarsanız kafayı yiyorsunuz.
Ben ilaç da kullanmıyorum şu an, sadece dua dua dua. Allah hepimize şifa versin. Hem fiziksel hem zihinsel inşallah.

+++
Bir de bu hastalığı yaşamayan bilmez. Her an hastayım düşüncesiyle yaşamak o kadar zor ki. Ben 4 aydır böyleyim. Şu an destek alıyorum ve travmalarımı çözmeye çalışıyorum neyin tetiklediğini anlamaya çalışıyorum.
Annem sağolsun sürekli sakinleştirmeye çalışıyor. Anne diyorum biliyorum saçma ama kızma, sadece sakinleştir. Annem olmasa napardım

Rabbim şifa versin inşallah canım anlatımlar hepsini yaşıyorum dilim ağrıyor diye küçük bir şey çıktı internetten baktım hpv hemen ertesi gün sağlık ocağına gitimde bana dedi ki vücudunu dinleme bırak dedi geçecek inşallah geçecek rabbim şifa versin inşallah çok Zor bir şey

Benimde ailem abarttığımı düşünüyor. Kaç doktora gittim hepsi psikolojik dedi. Her gün bir yerime takıyorum. Birşey var gibi geliyor doktorlarada inanmıyorum. Sürekli hastaneye gidip bir yerlerime baktırma ihtiyacı duyuyorum.
İshal olsam korkuyorum, kabız olsam korkuyorum. Elim hep vücudumda
Ailem abarttığımı düşünüyor bir şey olsa biz götürürüz diyorlar bazen onlara kızıyorum.
Bol bol dua ediyorum
Allahım herkese şifa verdin inşallah

Geçen hafta annemle konuştum anne dedim karnım ağrıyor sırtım kasiklarim ağrıyor kızdı soylenmye başladı telefon yüzüne kapatım sonra tekrar aradım kendimi kötü hissettim inan ki e nabiza bakınca öyle tahlil yaptım ki hep ayna karşısında orami burama bakıyorum Allahima yalvarıyorum rabbim şifa verecek içini ferah tut sende

Sanki beni anlattın. Bende 4 aylık bebeğimi normal doğumla kaybettim. Sonra kürtaja girdim. Ameliyattan uyanır uyanmaz panik atak geçirdim. 4 ay oldu olalı. Yemedim içmedim uyumadım. Sürekli kanserim kalp krizi geçiriyorum beyin kanaması geçiyorum diye dolaşıyodum. Sürekli doktorlara gittim. Baş dönmesinide yaşadım hatta 3 ay vertigo ilacı kullandım ama vertigo bile değildi. Sadece baş dönmesi geçsin diye verdiler. Yani oda psikolojikti. En son psikiyatriye gittim ilaca başladım. Hala tam düzelmiş değilim ama daha iyiyim. En azından delirip kendimi hastaneye atmıyorum. Psikolojik destek almanı öneririm. Kendiliğinden geçmiyor aksine her geçen gün daha kötü oluyor

Benim ameliyattan sonra iştahım gitti. Kilo verdim. O kadar yiyorum neden kilo alamıyorum diye kafama takıyorum. Yemek yediğim zaman başım dönüyor. Kendimi kasıyorum
Bende kaç kez akciğer filmi çektirdim
Ekg bakıldı
Tahliller yapıldı
Boğazım acıyor çene altı lenf şişmiş onu düşünüyorum kötü birşey mi diye
Üzülüyorum, farkındayım durumun ama aşamıyorum.çok şükür birşey çıkmıyor ama ya başka birşey varsa ve bulunamıyorsa diye aklıma geliyor
Vicdan azabı duyuyorum Allahım sağlık vermiş ama ben neler düşünüyorum diye üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…