Hastalık hastalığım yüzünden evimde huzur kalmadı

Ben varım! Hastalık hastalığı hayatımı mahvetti Allah hepimizden uzak tutsun. Artık o kadar yorgunum ki. Daha geçen gün başımın sağ tarafına bıçak batıyor gibi oldu iş çıkışı. Eyvah dedim beyin kanaması mı ne oluyor ağlaya ağlaya eşimin iş yerine gittim. Ağlayıp rahatlayınca geçti halbuki. Çok stresliydim ondan oldu muhtemelen. Ama işte yok en kötüsünü düşünüyorum. Bol bol inşirah nas felak rabbim yardım etsin hepimize

Psikolojik destek için demek ki doğru doktoru bulmuşsunuz. Ben daha önce 2,5 yıl ilaç kullandım sonra bitti sandım yıllar sonra geri geldi. Ama o zamanlar hastalık hastalığı değil panik atak ve takıntı idi

Hastaneler hastalık hastası kadınlarla (erkeklerle değil) dolu. Hiç durmaksızın hadtalıklarından bahseden, her an vücutlarından herkesi haberdar eden, defalarca doktora gidip, tonlarca tetkik yaptıran, hasta olmayı seven, hasta muamelesi görmeyi isteyen kadınlar yüzünden gerçek hastalara ayrılması gereken vakit ve enerji yok olup gidiyor. Psikiyatriye yönlendirilse de gitmiyorlar. Hatta gidenlere de psikiyatri bile çözüm olmuyor. Kadınlarımızın bu halinin altında ciddi sosyal nedenler yatıyor.

Merhaba 1 seneyi geçmiş ama aynılarını bende yaşıyorum 2.5 ay önce sezeryan oldum iştahsızlık panik lenf bezleri şişmesi geçiyomu bu günler

Merhaba 1 seneyi geçmiş ama aynılarını bende yaşıyorum 2.5 ay önce sezeryan oldum iştahsızlık panik lenf bezleri şişmesi geçiyomu bu günler
Yok malesef tam geçmiyor.geçiyor gibi oluyor ama geçmiyor.
Bir ara iyi oldum şuan yine iyi değilim.dış gebelik ameliyatından sonra eski halime dönemedim iştahım yerine geldi ama sürekli boğazlarım acıyor ve grip gibi oluyorum.huzursuzluğum var,bugünümüze şükür

Cok gecmis olsun zor bir dönem gecirmissiniz. Bu tamamiyle psikolojik kendi vucudunu sürekli dinlemeyin googleye bakmayin. Benin ufak bi basim agrisin googleye bakayim mazallah ölümdek bahseder kanserden bahseder google cok abartiyor ona güvenmeyin. bunlarin hepsi panik ataga benzettim siz yine de psiyatriya gidin güvenilir bi doktor

Çok geçmiş olsun bende 2.5 ay önce sezeryandan sonra mahf oldum herşey üst üste geldi şimdide boynumdaki lenf bezlerime taktım doktora da gittim birsürü ama tatmin olamıyorum son çare pskytri Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor çok

aynı olmasa da benzer bir süreç yaşadım. bu hafta terapiye başlıyorum. iyi geleceğini umuyorum. benim de sağlık anksiyetem yüksek. size de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…