Hastalık hastası ben

Cmrerv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2017
17
6
86
35
Merhaba bayanlar.. içim cok sıkkın bende hastalık hastalıgi var ve etrafimda ki kisilere anlatinca yok paranoyaksin yok kendi kendine evham yapiyorsun diye yorumlar aliyorum ve daha kotu oluyorum eşim desen artık sıkildi zavallı adam ben gectigimiz kurban bayraminin 4. Gunu ishal kusma oldum o aralar zaten herkes öyleydi orda sıkıntı yok doktora gittim ilacti serumdu derken duzeldim ama bacaklarimda bi halsizlik ufak ufak agrilar oluyordu troiden olur diyen oldu genel cerraha gidip kan tahlili usg falan cektirdim temiz cikti ama ayaklarm hala agiriodu sonra dahiliyeye gittim ayni sikayeylerimi anlattim doktor bana diyoki ayak agirir havalardan bile olur malum rutubetli sehirde yasiyoruz dedi bu arada rizede yasiyorum ama biz yinede tedbirimizi alalim kan tahlili yapalim dedi yaptik sonic tertemiz sadece magnezyum eksikligi var ondan agirabilir dedi her neyse ben kafama cok taktim hergun her saat int arastiroyorum yok kemik tumoru yok kanser yok losemi falan filan da okudukca daha da kotu oliyorum ne kizimla ilgilenebiliyorum ne eve bakabiliyorm artik kafayi yemek uzereyim psikologa gitim ilac tedavisine basladik ama hrnuz duzelmos degilim en buyuk korkum kanser... kansere karsi fobim var cildirmak uzereyim boyle bi durumda olan varmi kusura bakmayin cok uzun oldu ama boylr daha neler neler lenf bezlerome bakiorm sismis dis etlerimi yokliyorum kaniomu agiriomu diye kafayi yemek uzereyim sigara kullaniyorum onu bile biraktim Allah askina bi yardim edin

Var arkadasim ben de senin gibiyim cok korkuyorum her namazim da allahim dermansiz dert verme diye dua ederim o kadar cok olmuski bu hastalik adini bile telafuz etmek istemiyorum mesela bu gunler de sanki nefesim biraz kesiliyor kendi kendime kafam da kuryyorum ya cigerlerim de bir sey varsa diye alkahim sen koru

Ayni benim kayinvalidem gibisin kendiside bir bas ense agrisindan beyin tumoru sonucuna cikarabilecek kapasitede masallah:)kadin kendini dert ede ede kanser edicek yakinda sende oyle olucaksin galiba...hastaliklari takinti haline getirme bir seyi kirk kere anarsan olur derler,en sonunda kendini gercekten hasta ediceksin...dusunce gucu gercekten insanin gizli bir potansiyel gucudur,dusunduklerin inandiklarin endiselerin gercekte olabilir,dusunce gucuyle kasigi yamultan insanlar var anacim,iyi seyler dusun iyi seyler olsun...

Evet bende adini bile yazmaktan cekiniyorum panik atak duasi buldum her namazimin sonunda okuyorum ama beynimde duzelecegime inanamadigim icin o bile etki etmiyor bana ne yapacagiz ya

Fibromiyalji diye Bı hastalık var. O yonden baktırın bir de . Facebook da sayfası var. Açıklanamayan agrilar icin diyorlar. Doktorlar da göremiyorum bir çoğu. Bir de devlet hastanesinde algoloji yanı agri bölümü var oraya gidin. Allah daha büyük dertler vermesin. Geçmiş olsun .

E gidin bir doktora kanserle ilgili kan testlerini yapsın. Ben farklı bir sebeple gittim çarşaf çarşaf test yapıldı. Bakılan değerleri araştırdığımda gördüm ki çoğu kanserle ilgili.. Misal bir tanesi kansere yatkınlığı ölçüyor. Çok şükür hepsi normal çıkmış. Bu arada özelde dahiliyeye gitmiştim.

Canim elde olan bisey degil ki

Canim elde olan bisey degilki
grip nasil bir hastaliksa buda oyle bir hastalik iste

Amiin tesekur ederim

Vardı.Ama gerçek sıkıntılarım çıkınca onu düşünecek zamanım kalmadı.Geçti

Rahatlıktan.

ben bi ara o kadar çığrından çıkmıştım ki artık tanıdık herkesin lenf bezlerini elliyodum acaba onlarda da bendekilerden var mı diye her gün bi hastalık üretip sonra ona inanıp sonra da internetten araştırıp iyice deliriyordum.ben de en çok senin korktuğun hastalıktan korkuyordum ki hala aynıyım. Böbreğim ağrırdı teşhisi koyardım böbrek tümörü,başım ağrırdı teşhis hazır beyin tümörü,kedi dokunurdu aha kuduz oldum be daha neler neler anlatsam roman olur önce internetten araştırma yapmayı kes hatta mümkünse kendine dandik internet olmayan bi telefon al ki ulaşamayasın en büyük olay bu yani çünkü bacağın ağrıdığında sen internette bakmadan kendine kemik kanseri teşhisi koyamazsınız ki tıpçı değilsen kemik kanserini falan nerden bileceksin interneti hayatından çıkarırsan yarı yarıya rahatlayacaksın inşallah İnan bana bi düre sonra da azalarak en aza inecek bi de dönem dönem hortlar bu meret zamanla hafifler korkma ve dua et[/QUOTE]

Yanlış anlamayın ama bu gidişle kendi kendinizi gerçekten hasta edeceksiniz, keşke kendinizi başka şeylerle meşgul edebilseniz, zihninizi bu düşüncelerden arındırsanız. Allah yardımcınız olsun.

[/QUOTE]

Ayni ben ya boyle degildim ben panik atak vardi kapali alanlarda duramazdm ama bu hastalik hastaligi yeni cikti subat ayinda amcami kemik tumorunden kaybettik oda bi anda cikti 40 gun icinde vefat etti gecenlerdede gelinimizin losemi oldugunu ogrendim ondan beridir cildiriyorum ayaklarimin halsizligi geciyor boyle seyler dusununce yine meydana cikiyor belkide basit bi bel fitigi ama ben yinede iyiden iyiye kotuye yoruyorum iste sonra diyorumki detayli kan tahlili verdim dahiliyeye 2 bucuk ay oluo bisey olsa orda cikardi biraz rahatliyorum sonra onu unutup yine cildiriyorum Allah sifa versin hepimize o dedigini ben de yapiyorum baskalarini yokluyorum varmi ondada diye teyzm yasli hatta ayaklari dizleri devamli agirir ona diyorum buran agiriyo mu evet diyor mutlu oluyorum deli gibi iyi iyi benimde agirio diyorum kendi kendime sanirim deliriyorum

aslinda tum olay bu iate int yazilan yazilarin yuzde 90ni tipla alakasi olmayan insalar ve en ufak biseyde kanser losemi falan filan iste

Doktorlara güvenirseniz hiç problem kalmaz. Siz üzerinize düşeni yapıp gitmiş gerekli tahlilleri de yaptırmışsınız. İçinizi ferah tutun. Bir şey olsa doktor söyler sonuçta. Annemi çok genç yaşında kanserden kaybettim. Ciddi risk taşıyorum. Ve bebeğim var. Hiç düşünmem hiç korkmam. Olursa da allahtan napayım. Hayatınızı yaşayın evladınızla eşinizle ilgilenin gülümseyin:) geçmiş olsun.

Ya kıyamam hiç üzme kendini yalnız değilsin ben de yakınlarımın bu tür rahatsızlıklarından sonra öyle olmuştum ama kendine zaman ver azalacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…