Var arkadasim ben de senin gibiyim cok korkuyorum her namazim da allahim dermansiz dert verme diye dua ederim o kadar cok olmuski bu hastalik adini bile telafuz etmek istemiyorum mesela bu gunler de sanki nefesim biraz kesiliyor kendi kendime kafam da kuryyorum ya cigerlerim de bir sey varsa diye alkahim sen koru
Ayni benim kayinvalidem gibisin kendiside bir bas ense agrisindan beyin tumoru sonucuna cikarabilecek kapasitede masallah:)kadin kendini dert ede ede kanser edicek yakinda sende oyle olucaksin galiba...hastaliklari takinti haline getirme bir seyi kirk kere anarsan olur derler,en sonunda kendini gercekten hasta ediceksin...dusunce gucu gercekten insanin gizli bir potansiyel gucudur,dusunduklerin inandiklarin endiselerin gercekte olabilir,dusunce gucuyle kasigi yamultan insanlar var anacim,iyi seyler dusun iyi seyler olsun...
Fibromiyalji diye Bı hastalık var. O yonden baktırın bir de . Facebook da sayfası var. Açıklanamayan agrilar icin diyorlar. Doktorlar da göremiyorum bir çoğu. Bir de devlet hastanesinde algoloji yanı agri bölümü var oraya gidin. Allah daha büyük dertler vermesin. Geçmiş olsun .
size acil şifalar diliyorum inşallah atlatırsınız
[/QUOTE]ben bi ara o kadar çığrından çıkmıştım ki artık tanıdık herkesin lenf bezlerini elliyodum acaba onlarda da bendekilerden var mı diye her gün bi hastalık üretip sonra ona inanıp sonra da internetten araştırıp iyice deliriyordum.ben de en çok senin korktuğun hastalıktan korkuyordum ki hala aynıyım. Böbreğim ağrırdı teşhisi koyardım böbrek tümörü,başım ağrırdı teşhis hazır beyin tümörü,kedi dokunurdu aha kuduz oldum be daha neler neler anlatsam roman olur önce internetten araştırma yapmayı kes hatta mümkünse kendine dandik internet olmayan bi telefon al ki ulaşamayasın en büyük olay bu yani çünkü bacağın ağrıdığında sen internette bakmadan kendine kemik kanseri teşhisi koyamazsınız ki tıpçı değilsen kemik kanserini falan nerden bileceksin interneti hayatından çıkarırsan yarı yarıya rahatlayacaksın inşallah İnan bana bi düre sonra da azalarak en aza inecek bi de dönem dönem hortlar bu meret zamanla hafifler korkma ve dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?