Doktorlara güvenirseniz hiç problem kalmaz. Siz üzerinize düşeni yapıp gitmiş gerekli tahlilleri de yaptırmışsınız. İçinizi ferah tutun. Bir şey olsa doktor söyler sonuçta. Annemi çok genç yaşında kanserden kaybettim. Ciddi risk taşıyorum. Ve bebeğim var. Hiç düşünmem hiç korkmam. Olursa da allahtan napayım. Hayatınızı yaşayın evladınızla eşinizle ilgilenin gülümseyin:) geçmiş olsun.
Insallah canimYa kıyamamhiç üzme kendini yalnız değilsin ben de yakınlarımın bu tür rahatsızlıklarından sonra öyle olmuştum ama kendine zaman ver azalacak inşallah
Canikim o kadar doktor doktor dolasiyon bi psikologa gorunmeyi akil edemedinmi
Canikim o kadar doktor doktor dolasiyon bi psikologa gorunmeyi akil edemedinmi
Evet basladimGitmis ilac tedavisine baslamis arkadas..
Yok canikim ya farketmedim hic.Farkindaysan ilk mesajimda psikologa gittim tedaviye basladim yazmistim :)
Farketmedim ya gormedim ben gittiniGitmis ilac tedavisine baslamis arkadas..
Ben varim canim. Kalbimde bi sorun var demekte. Panik atak olan. Beynimde tümor var demekten depresyona girdim böbreklerim bitmis demekten uykularim kacti.. ama asil mesele ben dontorlara cok gitmiyorum gidersem kötü haber alicm korkusuyla.. en korktugum anlarda rabbime teslim oluyorum allahtan hersey diyorum ama sonra ertesi gün ayni. Korkma vanim yalniz degilsin
Kesinlikle agni benim kaynanam kadin 65 yasinda benden saglam ama her hafta oram soyle oldu buram boyle oldu diye doktor doktor geziyor alabildigi tek ilac vitamin cunku mr bt usg kan idrar hicbisey cikmiyor ama o hasta olmak icin elinden geleni hapiyor gelecekte cocuklariniza simdide esinize Allah sabir versin
Canım geçmiş olsun bende aynı durumdaydım hatta bende kötü bir hastalık derse diye doktora bile gidemiyordum burnum kanıyordu ertesi gün kanserdem ölücekmişim gibi hissediyordum sonra nasıl oldu bilmiyorum ama hepsi geçti ben kendime sürekli telkin verdim aklıma geldikçe hepsi psikolojik bir şeyin yok diye bolca da salavat getirip la havle çektim inşallah herkes kurtulur bu dertten gerçekten zor biliyorum
Merhaba bayanlar.. içim cok sıkkın bende hastalık hastalıgi var ve etrafimda ki kisilere anlatinca yok paranoyaksin yok kendi kendine evham yapiyorsun diye yorumlar aliyorum ve daha kotu oluyorum eşim desen artık sıkildi zavallı adam ben gectigimiz kurban bayraminin 4. Gunu ishal kusma oldum o aralar zaten herkes öyleydi orda sıkıntı yok doktora gittim ilacti serumdu derken duzeldim ama bacaklarimda bi halsizlik ufak ufak agrilar oluyordu troiden olur diyen oldu genel cerraha gidip kan tahlili usg falan cektirdim temiz cikti ama ayaklarm hala agiriodu sonra dahiliyeye gittim ayni sikayeylerimi anlattim doktor bana diyoki ayak agirir havalardan bile olur malum rutubetli sehirde yasiyoruz dedi bu arada rizede yasiyorum ama biz yinede tedbirimizi alalim kan tahlili yapalim dedi yaptik sonic tertemiz sadece magnezyum eksikligi var ondan agirabilir dedi her neyse ben kafama cok taktim hergun her saat int arastiroyorum yok kemik tumoru yok kanser yok losemi falan filan da okudukca daha da kotu oliyorum ne kizimla ilgilenebiliyorum ne eve bakabiliyorm artik kafayi yemek uzereyim psikologa gitim ilac tedavisine basladik ama hrnuz duzelmos degilim en buyuk korkum kanser... kansere karsi fobim var cildirmak uzereyim boyle bi durumda olan varmi kusura bakmayin cok uzun oldu ama boylr daha neler neler lenf bezlerome bakiorm sismis dis etlerimi yokliyorum kaniomu agiriomu diye kafayi yemek uzereyim sigara kullaniyorum onu bile biraktim Allah askina bi yardim edin
Dogru haklisiniz vallahi ben derste gorurken lohusa depresyonunu da abartiyolar diye dusunmustum ama kendim ucundan dondum Allah yardimciniz olsunYasamayan bilemez elimizde olsa neden 3 gunluk dunyayi kendimize zehir edelimki bilincli yapilan bisey degil sonicta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?