Hastalık hastası ben

Basiniz sagolsun tabi Allahtan gelene ne yapabiliriz tesekkur ederim

Ben varim canim. Kalbimde bi sorun var demekte. Panik atak olan. Beynimde tümor var demekten depresyona girdim böbreklerim bitmis demekten uykularim kacti.. ama asil mesele ben dontorlara cok gitmiyorum gidersem kötü haber alicm korkusuyla.. en korktugum anlarda rabbime teslim oluyorum allahtan hersey diyorum ama sonra ertesi gün ayni. Korkma vanim yalniz degilsin

Aslinda basimiza hastalik gelirse nasil baseder sabrederiz. Bence buna hazilamali insan kendini. Cünkü herkesin basina gelebilir..

bu kadar çok düşünürsen kanseri çağırırsın gibi geliyor bana
insan beyni çok güçlü bir şey
neye inanırsan onu yaşıyorsun fizyolojik olarak

doktor bana ilaç verdi kol bacak ağrısı yapabilir dedi
daha ilacı içmeden kollarım ağrımaya başladı :)

kadınlar hamile kalmayı o kadar çok istediklerinde vücut yalancı hamilelik geliştiriyor

bunun gibi çok örnek var
sen sürekli kanser olduğunu düşünürsen olmayacaksa bile oldurursun Allah korusun.
biraz rahatla
her şeyin sonu ölüme varacak zaten
sağlıklıyken hayatının tadını çıkar

Bende gitmem aslinda iste esimin zoruyla dahiliyeye gittim ama sonuc aciklanincaya kadar icim icimi yedi valla Allah yardimcimiz olsun

Canım geçmiş olsun bende aynı durumdaydım hatta bende kötü bir hastalık derse diye doktora bile gidemiyordum burnum kanıyordu ertesi gün kanserdem ölücekmişim gibi hissediyordum sonra nasıl oldu bilmiyorum ama hepsi geçti ben kendime sürekli telkin verdim aklıma geldikçe hepsi psikolojik bir şeyin yok diye bolca da salavat getirip la havle çektim inşallah herkes kurtulur bu dertten gerçekten zor biliyorum

Annemin bir tanidigi,her zaman kendisinde bir hastalik arardi,hep kanser olacam kanser olacam derdi...uzun bir sure sonra kansere yakalandi...lutfen kendinizde hastalik aramayın

Kesinlikle agni benim kaynanam kadin 65 yasinda benden saglam ama her hafta oram soyle oldu buram boyle oldu diye doktor doktor geziyor alabildigi tek ilac vitamin cunku mr bt usg kan idrar hicbisey cikmiyor ama o hasta olmak icin elinden geleni hapiyor gelecekte cocuklariniza simdide esinize Allah sabir versin

Yasamayan bilemez elimizde olsa neden 3 gunluk dunyayi kendimize zehir edelimki bilincli yapilan bisey degil sonicta

Cok sukur 2 gundur bende iyiyim ama bu olayi yasamayan bilemez cogu insana gulunc geliyor ama hastalik sonucta kikse o gozle bakmiyor malesef

Offff kardesimi gordum sizde oda ayniydi basi agridi beyin kanseri oldu karni agridi bagirsak kanseri oldu spora gitti kaslari agridi kalp krizi diye hastaneye kostu 6-7 yil surdu bu artik babamda bende bikmistik ki elin adami nasil bikmasin ( kardesim evli degil bu arada sizin icin soyluyorum) psikiyatristler terapiler refleksolojiler goturmedigimiz yer kalmadi bu arada surekli hastaligi cagirdigi icin hastaliklarda gecirdi panik atak en basiti oyle dusunun vertigo falan oldu ya simdi 1 yildir cok sukur duzeldi nasil duzeldi derseniz kitaplar okudu kisisel gelisim kitaplari is buldu calismaya basladi bos vakitlerini azaltti birde biz sallamadik artik basim agriyo dedi duymazdan geldik kendi 1 gitti hastaneye 2 gitti ordakilerde dalga gecmeye baslayinca gidemedi hastaneye o kadar cok gidiyorduki kendine tip cevresi edindi pskiyitaristin verdigi ilaclari kullanamadi tabi ilac icemez cunku butun yan etkileri yasiyor Allah kardesime oyle bir bunye bahsetmisay su an guluyorum ama hepimiz icin zor gunlerdi anliyorum sizi beyniniz size hukmediyor siz beyninize hukmetmeyi deneyin akliniza kotu birsey geldiginde beni hasta edemeyeceksin turp gibiyim ben diyin dusunmemeye calisin kendinize yapacak birseyler bulun gencecik yasinizda yazik hastalik dusunerek giden omrunuze bugunler geri gelmeyecek hayati hem kendinize hem cevrenize zehir ediyorsunuz basinizmi agriyor atin kendinizi sokaga gezin tozun vallahi agri magri kalmiyor dikkatinizi baska yone cevirin Allah yardimciniz olsun

bi dr vardi tvde. demistiki cok gerekmedikce hastaneden uzak durun. ornegin, chec up ta bir sey bulabilirler. ama onun size zararu yoktur . ama kurcaladikca kotulesir. ciddi belirtiler olmadigi surece dr a gitmiyorum. hastaliklar allah tan , tedavisi olmayan yok gibi. iyi düşünün iyi olsun mantigi var bende. tavsiye ederim

Canim oncelikle gecmis olsun. Benim esimde de anksiyete var hastalik hastaligi da bazen oluyor. Surekli telkin ediyorum. Ilac kullaniyor zaten daha azaldi cok sukur. Ornegin kalbim cok hizli atiyor diyor dinliyorum kalbini gozde gozde diye gayet guzel atiyor diyorum. Tirnaklarina bakiyor morarma oluyor mu diye bunu cok sik yapiyordu birakti cok sukur. Isiriyordum parmaklarini. Belim agriyor yok kolum agriyor kalpten mi kalp kaslarim mi yirtildi neler neler yok askim benimde agriyor her yerim ters yatmisiz diyorum. Surekli oyalayip hepsine bahane buluyorum veya acik acik suan beyninin bir oyunu bu diyorum. Cok sukur ilacinda etkisiyle baya azaldi. Sende ilac ve esine sigin. Insallah gecer cunku cevrendekiler de etkileniyor malesef

Yasamayan bilemez elimizde olsa neden 3 gunluk dunyayi kendimize zehir edelimki bilincli yapilan bisey degil sonicta
Dogru haklisiniz vallahi ben derste gorurken lohusa depresyonunu da abartiyolar diye dusunmustum ama kendim ucundan dondum Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…