Hastalık hastası ben

Aslında psikolojik olduğuna inanamadığım için sıkıntı taşıyorym.Nöroloji dahiliye hepsine gittim acaba arastırıp ıyımı bakamadılar diyorum.Çünki bir insanın paikolojik olarak başı döner yada dönme hissi yaşarmı benim sorunum başımda başımdaki ağırlık dönme hissi beni böyle mahfetti.Tarif edemıyorum inanın çok zor durumdayım çok herkes anlamıyor iananmıyor.Düşğndüğün için oluyor dedikçe çıldırıyorum(((

Seni o kadar iyi anliyorum ki ayniyim belki daha beter.hayatimi buyuk ölçüde etkiliyor.surekli kendimi dinliyorum
.aklimda hep bu.bir de sadece kendim icin degil etrafimda sevdigim butun insanlar ici n korku icindeyim.cok huzursuzum

kizlar iyi bir psikiyatriye gidin ve ilaca baslayin ben ilaca cok karsiydim ne isim var derdim hayat doluydum ve bir ameliyat gecirdim boyle oldum mutlaka gidin ilaclarinizi duzenli icin doktorun anlattigi gibi dozunu azaltarak kullanin ve kurtulun, kurtulacagiz insallah korkmayalim

Seni o kadar iyi anliyorum ki ayniyim belki daha beter.hayatimi buyuk ölçüde etkiliyor.surekli kendimi dinliyorum
.aklimda hep bu.bir de sadece kendim icin degil etrafimda sevdigim butun insanlar ici n korku icindeyim.cok huzursuzum
Tam unutucak gibi oluyorum ve ansızın hatrlatıyor kendini ya bir çarpıntı yada dengesiZlik dönme hissiyle.busefer sil baştan birdaha gündemime geliyor oturuyor (allah yardımcımız olsun çok zor çok hergğn ağlıyorum nedenli nedensiz(

Tedavi olun. İlaç ve terapiyle beraber. Dua bulacağınıza ya da hastalık araştıracağınıza enerjinizi gerçekten iyi olmaya yöneltin...

sana naçizane tavsiyem şudur ..vesveseye pirim verme..sen vesvese yapıyorsun..şu vesvese öyle birşeydir ki, cehil onu dâvet eder, ilim onu tard eder. Tanımazsan gelir, tanısan gider.Ey marazı vesvese ile müptelâ! Biliyor musun vesvesen neye benzer? Musîbete benzer; ehemmiyet verdikçe şişer, ehemmiyet vermezsen söner. Ona büyük nazarıyla baksan büyür; küçük görsen, küçülür. Korksan ağırlaşır, hasta eder; havf etmezsen hafif olur, mahfî kalır. Mahiyetini bilmezsen devam eder, yerleşir; mahiyetini bilsen, onu tanısan, gider.

Maalesef bende hastalık hastalığı ile boğuşuyorum. Kafayı yemiş durumdayım.

Aynı sorun bende de mevcut kızlar doğumdan sonra böyle oldu 1 ay oluyor kızım küçücük doğdu çok riski bir hamilelik oldu help sendorumu yaşadım belki biliyorsunuzdur ondan sonra şu oldu bana bir şey olursa kızım ne yapacak zaten küçücük her gün yalvararak ağlıyorum Allah'a belki onun da gücüne gidiyor artık diyorum ne yapıcam ne edicem bilmiyorum fizik, kardiyoloji, nöroloji, gastroenteroloji,dahiliye hepsine gittim sanırım ama artık gitmek istemiyorum siz bir çözüm buldunuz mu bu arada kuzenim psikolog artık ondan yardım istedim

Malesef seneler sonra yine burdayım bi gidiyo tekrar geliyor şuanda da kalbime takmış durumdayım günlerdir boğazımdw atıyor hissi artık çok yoruldum çok yorucu bi hastalık sanırım atlatamayacağım bu kaygı bozukluğunu

Benimde ağrıyor ayaklarım magnezyum içince de düzeliyor.

Beyninizdeki kimyasalların fazlalığı yada eksikliği ile ilgili duruma baktirdinizmi.Siz psikolojik olarak ciddi ve uzun bir tedaviye gerek duyuyor gibisiniz.Ben olsam hiç vakit kaybetmem hemen tedavisine başlarım.Yani bu öyle basit arkana yaslan endişe etme ile geçecek gibi durmuyor yazdıklarınizdan psikolojik bozukluk olabilir onun bir türü ve ilerler yok olmaz .Bir uzman görüşü almanız gerek Hayatı hem kendinize hem çevrenize zorlaştırır bu düşünce biçimi Bir oksurseniz verem oldum a kadar gider.Psikolojik tarafı ihmal etmeyin temizlik takıntısı hastalık takıntısı çeşit çeşit semptomlar var

lütfen psikiyatri ya gidin. Tedavi olun anksiyete bozukluğu gibi görünüyor hstalığınız. İlaçsız olmaz. Kendinden biliyorum sizin gibiydim tedavi ile düzeldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…