Ilacın faydasını gordunuzmubende ayni durumdayim ilac kullaniyorum Allah bizim yardimcimiz olsun
Ilacın faydasını gordunuzmu
Tam unutucak gibi oluyorum ve ansızın hatrlatıyor kendini ya bir çarpıntı yada dengesiZlik dönme hissiyle.busefer sil baştan birdaha gündemime geliyor oturuyorSeni o kadar iyi anliyorum ki ayniyim belki daha beter.hayatimi buyuk ölçüde etkiliyor.surekli kendimi dinliyorum
.aklimda hep bu.bir de sadece kendim icin degil etrafimda sevdigim butun insanlar ici n korku icindeyim.cok huzursuzum
sana naçizane tavsiyem şudur ..vesveseye pirim verme..sen vesvese yapıyorsun..şu vesvese öyle birşeydir ki, cehil onu dâvet eder, ilim onu tard eder. Tanımazsan gelir, tanısan gider.Ey marazı vesvese ile müptelâ! Biliyor musun vesvesen neye benzer? Musîbete benzer; ehemmiyet verdikçe şişer, ehemmiyet vermezsen söner. Ona büyük nazarıyla baksan büyür; küçük görsen, küçülür. Korksan ağırlaşır, hasta eder; havf etmezsen hafif olur, mahfî kalır. Mahiyetini bilmezsen devam eder, yerleşir; mahiyetini bilsen, onu tanısan, gider.Merhaba bayanlar.. içim cok sıkkın bende hastalık hastalıgi var ve etrafimda ki kisilere anlatinca yok paranoyaksin yok kendi kendine evham yapiyorsun diye yorumlar aliyorum ve daha kotu oluyorum eşim desen artık sıkildi zavallı adam ben gectigimiz kurban bayraminin 4. Gunu ishal kusma oldum o aralar zaten herkes öyleydi orda sıkıntı yok doktora gittim ilacti serumdu derken duzeldim ama bacaklarimda bi halsizlik ufak ufak agrilar oluyordu troiden olur diyen oldu genel cerraha gidip kan tahlili usg falan cektirdim temiz cikti ama ayaklarm hala agiriodu sonra dahiliyeye gittim ayni sikayeylerimi anlattim doktor bana diyoki ayak agirir havalardan bile olur malum rutubetli sehirde yasiyoruz dedi bu arada rizede yasiyorum ama biz yinede tedbirimizi alalim kan tahlili yapalim dedi yaptik sonic tertemiz sadece magnezyum eksikligi var ondan agirabilir dedi her neyse ben kafama cok taktim hergun her saat int arastiroyorum yok kemik tumoru yok kanser yok losemi falan filan da okudukca daha da kotu oliyorum ne kizimla ilgilenebiliyorum ne eve bakabiliyorm artik kafayi yemek uzereyim psikologa gitim ilac tedavisine basladik ama hrnuz duzelmos degilim en buyuk korkum kanser... kansere karsi fobim var cildirmak uzereyim boyle bi durumda olan varmi kusura bakmayin cok uzun oldu ama boylr daha neler neler lenf bezlerome bakiorm sismis dis etlerimi yokliyorum kaniomu agiriomu diye kafayi yemek uzereyim sigara kullaniyorum onu bile biraktim Allah askina bi yardim edin
Maalesef bende hastalık hastalığı ile boğuşuyorum. Kafayı yemiş durumdayım.Merhaba bayanlar.. içim cok sıkkın bende hastalık hastalıgi var ve etrafimda ki kisilere anlatinca yok paranoyaksin yok kendi kendine evham yapiyorsun diye yorumlar aliyorum ve daha kotu oluyorum eşim desen artık sıkildi zavallı adam ben gectigimiz kurban bayraminin 4. Gunu ishal kusma oldum o aralar zaten herkes öyleydi orda sıkıntı yok doktora gittim ilacti serumdu derken duzeldim ama bacaklarimda bi halsizlik ufak ufak agrilar oluyordu troiden olur diyen oldu genel cerraha gidip kan tahlili usg falan cektirdim temiz cikti ama ayaklarm hala agiriodu sonra dahiliyeye gittim ayni sikayeylerimi anlattim doktor bana diyoki ayak agirir havalardan bile olur malum rutubetli sehirde yasiyoruz dedi bu arada rizede yasiyorum ama biz yinede tedbirimizi alalim kan tahlili yapalim dedi yaptik sonic tertemiz sadece magnezyum eksikligi var ondan agirabilir dedi her neyse ben kafama cok taktim hergun her saat int arastiroyorum yok kemik tumoru yok kanser yok losemi falan filan da okudukca daha da kotu oliyorum ne kizimla ilgilenebiliyorum ne eve bakabiliyorm artik kafayi yemek uzereyim psikologa gitim ilac tedavisine basladik ama hrnuz duzelmos degilim en buyuk korkum kanser... kansere karsi fobim var cildirmak uzereyim boyle bi durumda olan varmi kusura bakmayin cok uzun oldu ama boylr daha neler neler lenf bezlerome bakiorm sismis dis etlerimi yokliyorum kaniomu agiriomu diye kafayi yemek uzereyim sigara kullaniyorum onu bile biraktim Allah askina bi yardim edin
Malesef seneler sonra yine burdayım bi gidiyo tekrar geliyor şuanda da kalbime takmış durumdayım günlerdir boğazımdw atıyor hissi artık çok yoruldum çok yorucu bi hastalık sanırım atlatamayacağım bu kaygı bozukluğunuAynı sorun bende de mevcut kızlar doğumdan sonra böyle oldu 1 ay oluyor kızım küçücük doğdu çok riski bir hamilelik oldu help sendorumu yaşadım belki biliyorsunuzdur ondan sonra şu oldu bana bir şey olursa kızım ne yapacak zaten küçücük her gün yalvararak ağlıyorum Allah'a belki onun da gücüne gidiyor artık diyorum ne yapıcam ne edicem bilmiyorum fizik, kardiyoloji, nöroloji, gastroenteroloji,dahiliye hepsine gittim sanırım ama artık gitmek istemiyorum siz bir çözüm buldunuz mu bu arada kuzenim psikolog artık ondan yardım istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?