Evet canım çok çok haklısın bu konudaErkekler neden annelerine kendileri bakmıyorlar da eşlerine baktırıyorlar cidden anlamıyorum.
Tamam eşi de kızı sayılır ama sen oğlusun en başta arada bir de olsa anneni hastaneye götürmek,ilgilenmek bu kadar zor olmasa gerek.Yine de erkeklerin bu konularda bu kadar rahat olması daha çok annelerin suçu bence.
Asla arayıp sormaz bile malesef annem çok üzülüyor ben ne yaptım diyor hastanede yattı rahatsız landi yine aramadı eşimEsinizin kendi annenizle arasi nasil? Mesela size misafir olarak geldiginde kalkip bir bardak cay koyar mi esiniz?
Bir iki defa izin aldı götürdü fakat isyeride bi yere kadar izin verebilir mübarek kaynanam da hiç iyilesmiyor beni hasta etti hastayım diye diye hastenelerde geze gezeEşiniz neden götürmüyor
Bende üzülüyoru m kendime çocuklari ma ama resti ceksem huzur kalmıyor kavga çıkıyor kaynanam bana acimiyorda çocuklarıma hiç acimiyor çektiğimi görseniz rezalet kızım bebek arabasında da duran bir cocuk değil sürekli kucağım da bir yandan oğlum koşturup duruyor söz dinlemiyor hava soğuk hasteneler kalabalık eve geliyorum bütün iş yine bana bakıyor cildiricam az kaldı buraya yazmak rahatlattıBu mecbursun lafı ne kadar sinir bozucu bir laf . Tuylerim diken diken oluyor duyunca. Hayır mecbur değilsiniz bir seyler yaparsanız Allah rızası ve kalpten bağlılık olduğu için yaparsınız. Siz kimsenin kölesi değilsiniz çok üzülüyorum boyle seylere. Yıllarca annem de yaşadı bunları sömürdüler mecbursun diye diye.
Yillar boyu sise emek vermis besleyip buyutmus annenize karsi bunlari yaparken siz neden onun annesini hastane hastane dolastiriyirsunuz ? Annesini goturmeyin kizarsa kizsin. Sizin hic mi degeriniz yok. Bisey deese de sen benim annemi hic arayip sormuyirsun bile deyinAsla arayıp sormaz bile malesef annem çok üzülüyor ben ne yaptım diyor hastanede yattı rahatsız landi yine aramadı eşim
Bunu defalarca yüzüne vurdum oda farkında konuşmalar hep tartışmaya dönüşü yorYillar boyu sise emek vermis besleyip buyutmus annenize karsi bunlari yaparken siz neden onun annesini hastane hastane dolastiriyirsunuz ? Annesini goturmeyin kizarsa kizsin. Sizin hic mi degeriniz yok. Bisey deese de sen benim annemi hic arayip sormuyirsun bile deyin
Evet alabilir ler iki gorumceminde kendi dükkanları ödün vermiyor lar kesinlikle bir saatte kapali olsun ne var yani demi gorumcemle de tartıştık bi kere ama sonuç kimsenin işine gelmiyor yarın da disi ağrıyo muş birde dişçiye goturucem cildiricam gerçekten eşim hiç beni anlamiyor
Bunu deniycem gerçekten de başım agryor zaten pskoljim bozuldu gerçektenohho her gün bir yeri ağrıyorsa işiniz iş o br yerim ağrıyor dediği zaman başınıza eşarbı sarın oyy anam miğrenim de miğrenim diye dolan ortalıkta bakalm doktor diyecekmi br dha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?