hastalik hastasi kaynanam

ne kadar nazıksiniz
ne demek kırmak öle işte konusuyoruz

off konu ile ilgisi yok ama su üvey anne meselesi var ya ben onu bilmiyordum
kardesım askere gidecekti eve gelen giden oldu cok haberlere falan bakamadık
bende herkes yazıp duruyor neymıs bu dıye bakayım dedım

inanın hafıf bı baygınlık geçirdim
iş yerindeyım arkadaslar tuttu
eve gidecegim birazdan patron da izin verdi
cok kötü oldum allah bütün zulum görenlere yardım etsin

Sizinle sohbete devam etmeyi isterdim ama malesef misafirim geldi.İnşallah başka sefere.

Kv çok bencil aklı mantığı azıcık çalışsa yaf ben bu gelinede oğlanada azcık yokluğumla rahat ettireyim demeli belki benden bunalmışlardır birazda kızımın yanında kalayım hem gelinden fazla kızı bakmak zorunda iş mecburiyete düşünce ama demez çünkü damad laf etmesin kızının keyfi kaçmasın

canım merhaba, seni çok iyi anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşadım çünkü. artık doktor bile kızıyodu kayınvalideme kendinizi dinleyip dinleyip buraya gelmeyin diye. ben en son psikoloğa götürdüm ilaç yazdı altı ay kullandı geçen ay yine kontrole götürdüm ilaca devam kararı verdi. şimdi daha iyi. eski evhamı kalmadı. sen de sürekli doktora götürmek yerine bi kez psikoloğa götür. ilgi çekmek için yapıyo olabilir. yada ağrısı vardır ama nedeni fiziki değil psikolojiktir

bu kaynana modeli, insanların hep kendilerine ilgi göstermesi için her dakika başka yerleri ağrır. insanların onlara acıması, üzülmesi ve konuşmasını kendini seviyorlar olarak görürler. hatta yeni yeni hastalıklar uydururlar. hastaneye götürürseniz doktor, turp gibi hiçbirşeyi yok der. çok gördümde ondan biliyorum.

Herkese cevap için teşekkürl er malesef evliligimde huzur kalmıyor konuştuğum zaman iki çocuğumun hatri için alt dan alıyor um ama bi yere kadar şu an patlama noktas ına geldim ve konu açtım herkese destek için teşekkür ederin

Arkadaşlar benim derdim kaynanamin bizde kalması değil sürekli hastayım demesi ve doktor ve hastane stres inin iki cocugumla benim üzerimde olmasıydı ve esiminde beni mecbur etmesiydi teşekkürl er herkese ayrıca kayserid eki üvey anne denilen hiç bir sıfatı yakistiramadigim yaratığın allah ölüm eline vermesin aynı işkencey le surunsun kaç gündür psikolojim bozuldu uyuyamiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…