hastalik hastasi kaynanam

Aklima bir fikir geldi. Kaynaniza ters psikoji uygulayin. Mesela basi mi agiriyor. Gidin deyin ki falanca da böyle olmustu sonra öldü 3 gune iyice korkutun yani. Ilgisizlikten yapiyorsa duzelebilir. Surekli evham yaratin.

Bunu deniycem gerçekten de başım agryor zaten pskoljim bozuldu gerçekten
2 günde yorgan döşek yat cnm bak bakalm ne yapck ayy benm babanem de hastalık hastasıdır. biri hastaym hastaneye gidicem dediği zaman oy şuram ağrıyor yok buram ağrıyor der takılır peşine ayda 1 kez sağlık ocağına gider allahtan kendi gidiyo ama poşet poşet ilaçla gelir

Kaynanam 55 yaşında ama gören 79 lik nine sanar yarın olsun bakalım ama zannetmiyorum kızlarını aramaz kesinlikle onlar para kaza niyorlar kiyamaz onlara galiba en sonunda kaynanamla konusucam yapamıyorum gücüm yok artık

Doktora gitmek isteme sıklığını bilmiyorum ama mesela, ayda bir ya da İki haftada bir doktor günü verin. Bundan daha fazlasına ben götürmem, çocuk çocukla olmuyor deyin. Ya görümcelerinizi ayarlasın, ya da biraz beklesin. Bu arada örgü filan örsün, bir meşgale bulsun.

Kaynana hastalaninca ondan beter hastalanmis gibi yapmak iyi fikir ama gecici cozum. 3 ay hasta gezemezsiniz sonucta. Bence en guzel cozum ise girmek, veya en azindan ise girmeye niyetliymis gibi yapmak. "Annecim sen de hazir bizdeyken ve cocuklara bakiyorken ben calismak istiyorum" deyin.

Eşinize tekrar söyleyin 2 gün izin alsın annesinin neresi ağrıyorsa götürsün doktora. Veya hafta sonu götürsün veya da gece doktoruna acile götürsün. Siz mecbur değilsiniz ama fazlasıyla fedakarlık yapmışsınız zaten bu ne ya siz ambulans ya da köle değilsiniz sizinde düşünmek zorunda olduğunuz evlatlarınız var.

sizde hasta numarasi yapin baska care yok

Hastaneye taşımanıza üzüldüm.
Doktora götürmek yerine hemen alternatif tıbbı devreye sokabilirsiniz. Mesela bacakları ağrıdı romatizma, hemen zeytinyağı ısıtıp içine karabiber atıp ağrıyan yerine sürün ya da kendi sürsün. Bu arada o karışımı övün övün. Başı ağrıyorsa patates halkası yapıp alnına bağlayın gibi.. Çekilmez yoksa her seferinde yazık size de..

Can çekişmiyor sonuçta canı gezmek biraz ilgi istiyor besbelli kv ,nin bukadar eziyet etmesinin sebebi Sendende yüz bulmasından birdaha böyle hastalık rolü yaparsa açık ve net söyle kusura bakma benimde 2 küçük çocuğumu alıp kış kıyametlerde yollarda perişan edemem hem onca işim var kızını ara o götürsün bundan sonra hastanelere benden bukadar ister küs ister darıl benimde sağlam bi yanım kalmayacak gide gele hastanelerde dolaşa dolaşa diye konuş susarsan dahada aşırıya kadar gider......

Bunu defalarca yüzüne vurdum oda farkında konuşmalar hep tartışmaya dönüşü yor

Ee tamam canım tartış sonra da küs. Kaynana nda tek başına hastaneye gitmeyi öğrensin. Muhtemelen kadın bütün gün yapacak işi yok kendine sarıyor.

Saglik ocagi yokmu en axindan oraya gitsin. Oraya kendi basina gidebilir herhalde.
Hastanede onunla ilgileniyorlardir hoşuna gidiyordur. Yazık devletin milletin kaynakları da böyle böyle bosa harcaniyor.

Şimdi diger önerim ise şu eğer yarın yine doktora goturecrksen psikiyatrinden de bir randevu al oraya götür bakalım. Bak bunu yap ilaç verirse gerçekten rahat edersin. Muhtemelen çok sarmaz kendine

ne demek mecbursun ya sen onun annesini götürmek zorunda değilsin. kaynanalarda sorsan hastalıktan geberirler ama domuz gibiler

sen de hasta numarası yap kalkamıyorum yataktan çok kötüyüm de ona da ilgileneceksin mecbursun gelininim de bakalım. bakalım seninle ilgilenecek mi? bir değerin nedir gör

Artik goturme bence hicte mecbur degilsin.. Evlatlari ilgilensin madem kizlari var herkes sirayla gotursun.. Bide kucuk cocuklarin varmis.. Birak bence acirsan acinacak hale dusuyorsun.

hastalık hastasından ziyade ilgi çekmeyi seviyor bence sizin kayınvalide.
benim babaannemde öyledir gerçi bizimki artık 92 yaşında ama :) çok canı sıkılınca beni bi doktora götürün diyor götürüyoruz maşallah hiç bişeyi yok bi dizlerinden sıkıntısı var ama doktorlar ameliyat edemeyiz yaşı çok diyorlar babaanneme anlatamıyoruz.
siz mecbur değilsiniz iki küçük çocukla. tam tersi hastane ortamı mikrop yuvasıdır çocuklara zarar.
ya siz hastalanmış gibi yapın ya da çocukların sıkıntısını çıkarın ortaya.

küçücük çocuklarla senin hastaneye gitmeni yadırgadım.keşke alıştırmasaydın.sen mecbur değilsin ki.evlatları götürsün.ay sabah sabah çok sinirlendim.kendini kullandırtma.

Konuyu okuyunca bir tanıdık aklıma geldi.Ev ziyaretine gitmiştik.Kvsi aynı kışın yanına gelen hasta kvsine hastalık hastası,yalandan yapıyor,oğluna nazlanıyor demişti .Ertesi gün kvsinin ölüm haberi geldi.Kimse kimsenin çektiğini bilemez,hasta olmasa ne diye hastayım desin ki?

bu mevsimde hastaneye o yaştaki çocuk götürülmez.
hasta olduğunda bile götürmekte tereddüt ediyorum ben yani.
eşiniz ve kayınvalideniz ile aynı ortamdayken deyin.
ben hastaneye artık kv mi götüremem, bir durum olursa ya eşniz izin alsın, ya da başka birini göndersin iş yerinden vs, o ilgilensin.

benim oğlum hastane mikrobu kaptı, 5 gün hastanede yatılı tedavi görmek zorunda kaldık, yazık aynı hatayı siz yapmayın..

Sende hasta ol. Birgün hiç halim yok de. Birgün Kafana tülbent patetes sar başım ağrıyor de, bir gün aksayarak yürü bacağım ağrıyor de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…