2 günde yorgan döşek yat cnm bak bakalm ne yapck ayy benm babanem de hastalık hastasıdır. biri hastaym hastaneye gidicem dediği zaman oy şuram ağrıyor yok buram ağrıyor der takılır peşineBunu deniycem gerçekten de başım agryor zaten pskoljim bozuldu gerçekten
Kaynanam 55 yaşında ama gören 79 lik nine sanar yarın olsun bakalım ama zannetmiyorum kızlarını aramaz kesinlikle onlar para kaza niyorlar kiyamaz onlara galiba en sonunda kaynanamla konusucam yapamıyorum gücüm yok artıkAra yarin gorumceni annenin disi agriyor benim bebekte dis cikariyor cok huzursuz sen gotur anneni bende bebekle ilgileneyim de.. Ama sert de evirip cevirme !!!
Kaynana da saka ile karisik şu ornegi ver ;
Ust mahallede bulgarlar tasinmis goruyorum ananeler babaneler torunlarına bakiyorlar nasil sagliklilar nasil bakimlilar masallah .. (Bu benim ciddi görüşüm gercekten hep ozenirim cok iyi duruyorlar ve kiyaslarim da kaynanamla )
Bunu de istersen sunu da ekle biz de daha simdiden dokuluyoruz de kalk yanindan..
Ufak bebekle goturme yahu sende bisey olmaz arasin kizlarini cagirsin
Aklima bir fikir geldi. Kaynaniza ters psikoji uygulayin. Mesela basi mi agiriyor. Gidin deyin ki falanca da böyle olmustu sonra öldü 3 gune iyice korkutun yani. Ilgisizlikten yapiyorsa duzelebilir. Surekli evham yaratin.
Eşinize tekrar söyleyin 2 gün izin alsın annesinin neresi ağrıyorsa götürsün doktora. Veya hafta sonu götürsün veya da gece doktoruna acile götürsün. Siz mecbur değilsiniz ama fazlasıyla fedakarlık yapmışsınız zaten bu ne ya siz ambulans ya da köle değilsiniz sizinde düşünmek zorunda olduğunuz evlatlarınız var.Arkadaşlar merhaba herkese uzun zamandır bu konuyu açmayı düşünüyordum bu güne kismetmis bi hayli beynim ve vücudum yorulmuş durum da fikirlerinize ihtiyaç im var kaynanam normalde bizimle kalmaz kayseri de köyde evi var fakat kayinbabam vefat ettikten sonra kışın yanlız kalamıyor köyde ve çocuklarında geziyor bende iki üç aya yakın kalıyor gorumcemlere de gidiyor fakat en çok bizde kalıyor kalsın bi sözüm yok sorun da etmiyor um zaten iki çocuğum var biri 4 biri 8 aylık neyse konu kaynanam hastalık hastası sürekli hastayım tansiyon um çıktı diyor götürüyum doktor normal diyor ertesi gün ayağım ağrıyor romatizma m azdı diyor yine doktora taşınıyoruz ve benden başka kimse evde değil herkes calisiyor kimseden uğraşmak istemiyor zaten ve sonuç yine önemli birşeyi yok anneler çok iyi bilir ki cocuklar la hastane ortamı çok zor havalar soğudu kızım hasta oluyor yollarda sıra beklerken agliyor kalabalık ortamda eşime söyledim defalarca kaynanama yansitmadan kalbini kırmakta istemedim okuma yazması yok kendisi gidemiyor çünkü ve kavga ettik benimde psikolojim bozuldu her gün hastene hastane dedim mecbursun dedi iyice sinirlendim tavır yapıyor şimdi ne yapmalı kızlar gerçekten çok bunaldim
Bunu defalarca yüzüne vurdum oda farkında konuşmalar hep tartışmaya dönüşü yor
ne demek mecbursun ya sen onun annesini götürmek zorunda değilsin. kaynanalarda sorsan hastalıktan geberirler ama domuz gibilerArkadaşlar merhaba herkese uzun zamandır bu konuyu açmayı düşünüyordum bu güne kismetmis bi hayli beynim ve vücudum yorulmuş durum da fikirlerinize ihtiyaç im var kaynanam normalde bizimle kalmaz kayseri de köyde evi var fakat kayinbabam vefat ettikten sonra kışın yanlız kalamıyor köyde ve çocuklarında geziyor bende iki üç aya yakın kalıyor gorumcemlere de gidiyor fakat en çok bizde kalıyor kalsın bi sözüm yok sorun da etmiyor um zaten iki çocuğum var biri 4 biri 8 aylık neyse konu kaynanam hastalık hastası sürekli hastayım tansiyon um çıktı diyor götürüyum doktor normal diyor ertesi gün ayağım ağrıyor romatizma m azdı diyor yine doktora taşınıyoruz ve benden başka kimse evde değil herkes calisiyor kimseden uğraşmak istemiyor zaten ve sonuç yine önemli birşeyi yok anneler çok iyi bilir ki cocuklar la hastane ortamı çok zor havalar soğudu kızım hasta oluyor yollarda sıra beklerken agliyor kalabalık ortamda eşime söyledim defalarca kaynanama yansitmadan kalbini kırmakta istemedim okuma yazması yok kendisi gidemiyor çünkü ve kavga ettik benimde psikolojim bozuldu her gün hastene hastane dedim mecbursun dedi iyice sinirlendim tavır yapıyor şimdi ne yapmalı kızlar gerçekten çok bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?