hastalik hastasi kaynanam

Arkadaşların yazdıkları gibi herşeyden geçtim çocuklarını hasta edeceksin gide gele hastahane mikrobunu kaparak Allah korusun sadece bu bile yeterli kv hastahanelere gitmemeden için kv merhameti yok ne sana ne torunlarına anlaşılan sendeki merhametide suistimal ediyor artık kullandırmayın kendini yazık sizede çocuklarınada 56 yaşında yaşlı değil kendide gidebilir sonuçta yabancı memleketde değil Türkiye derdimi anlatabilir okuma yazması olmasada gideceği yeri herkes gösterir yeterki kv istesin sonuçta yol aynı hastane aynı vs maksadı eziyet değilse sana kendi gidebilir kimseye eziyet çektirmeden sende bi nefes almış olursun yokluğunda. .....

babaannem de öyleydi rahmetli yürüyemiyorum derdi benden hızlı yürürdü Allah kolaylık versin hasta numarası yapmak mantıklı ara görümceni hastayım ben de anneni doktora götür de. sen nazlan sürekli oram ağrıyo buram ağrıyo diye

Misilleme yöntemi erkekleri daha çok sinirlendiriyor ve eşim bana "hak" vermiyor durumuna sokuyor. Ben tavsiye etmiyorum. Konu sahibi kendi annesini hiç karıştırmasın, konuyla ilgisi yok zaten. Bambaşka bir problem o.

Bunu defalarca yüzüne vurdum oda farkında konuşmalar hep tartışmaya dönüşü yor
Tavsiye etmiyorum kendi annenizi tartışmanın içine sokmayın.

Ben sizin yerinizde olsam ne yapardım diye düşünüyorum.
Kayınvalidem hastayım dediğinde "anne dur bir dakika, eşime telefon edeyim, gelip seni götürsün" derdim. Eğer gelir götürürse iş hallolur. Gelemem derse "annecim, işten izin alamıyormuş, görümcemi bir ara sen istersen, gelip seni alsınlar, doktora götürsünler" derdim.

Eşim telefonda bana sen götür derse de "bacağım çok ağrıyor, şu an çıkamam evden hiç bir yere" derdim.

Bu forumda sıklıkla bunu yazıyorum, şimdi tekrarlayacağım: dinimize göre de bir evlat annesine-babasına bakmakla yükümlü. Ama anne-babasına. Kayınvalidesine, kayınpederine değil. Eşinizin ilgilenmesi lazım. Eşiniz izin alıp eve gelecek, belki işyerinden izin almanın onu soktuğu bu zor durumu görünce, onu bu duruma sokanın da kendi annesinin hastalık hastalığı olduğunu farkedince belki aklı başına gelir.

Kayınvalidenizin de şunu anlaması lazım. Ne zaman hastayım dese, siz eşinizi ya da görümcelerinizi arayacaksınız. "Aaaa gelinim beni götürür nasılsa" düşüncesinde ve rahatlığında olmayacak.

mecbur değilsiniz
eşiniz kendisi götürsün anasını hastaneye

Sen de her gün götürme, 1 hafta boyunca dinle bütün şikayetlerini , toptan genel cerraha götür

Bazı mesajları okuyunca acaba mesajı yazarken tepelerinde Hades mi var diye düşündüm

kızları gotursun o halde gelının kucuk cocukları varmıs
kaynananın evıne yerlesmesıne bırsey demıyo konu sahıbı bence bu bıle lutuf
ne oluyor kaynanalar kocaları ölünce evlerınde dursalar kurt mu kapıyor
ayrıca en cok konu sahıbınde duruyormus nıye kızlarında daha fazla durdumuyor

Haklısınız da gelini istemeyip te ,damadı ister mi?Damadı da der ki oğlu varken ben niye bakayım.

Haklısınız da gelini istemeyip te ,damadı ister mi?Damadı da der ki oğlu varken ben niye bakayım.
bu durumda yani en münasibi gelin mi oluyor ?
karşı taraf da damat en dogal hakkı değil mi evinde rahat etmek ama gelin evinin huzuru için susacak!

zaten konu sahibi bu durumu dert diye yazmamış bile bende kalıyor falan diye
ama hastaneye kesınlıkle kızları goturmelı kucuk cocukları olmasa tamam oyle demem ama
mecbur falan değil

Yo hiçte mecbur değilsin götürme sende hayır de gerçekte hasta olsa neyse boşver alnina silah mi dayiyor

Ne biliyorsunuz belki götürmek istiyor,annesinin yanına gelmesini istiyor,eşiyle arasının bozulmasından korktuğu için karşı koyamıyor .

gerçekten cok manidar bu karikatür
eskiden olsa oturup ağlardım ama şimdi hiç acıyasım gelmiyor
yanı allah askına kaynana tamam belkı naz yapmıyordur gercekten bı yerlerı agrıyordur ama ıkı tane kucuk cocukla gelın perısan halde hastaneye nasıl götürtüyor kendini ?
nasıl buna içi elveriyor ?

tama evlatlar direk biri senin annen öteki senin annen diyerek birbirlerine atmasınlar ama herkes esıt sekılde koysun taşın altına elini sadece bi tarafın başına yıkılmasın
bazı yaşlılar malesef işlerine neresi gelirse orda kalıyorlar bu dogru mu peki ?
bizim mesela cevremizde cok sevdiğim bir komsumuz var benden 3 yaş buyuk bı gelın daha genc
bunlar aynı bınada uc eltıler
bu komsum en kucuk gelın
esı bıraz maço tiplerden
nam olsun diye anamı kimseye bırakmam havaları yapıyor
kadın sadece bu gelının yanında kalıyor dıgerlerının de oh canına mınnet
kadında dıger cocuklarıma da gezeyım dıye ıstemıyorum cunku orda oglu gelıne agzını actırmıyor orda ogluyla birlikte hüküm sürüyor
bu ah canım yaşlı zavallıcık mı ?
hiç acımak gelmiyor içimden

Ne biliyorsunuz belki götürmek istiyor,annesinin yanına gelmesini istiyor,eşiyle arasının bozulmasından korktuğu için karşı koyamıyor .
konu sahibinin görümcesi için mi diyorsunuz bunu ?
bende onu dıyorum işte kadınlar kocalarıyla huzurlu olmak için her zaman susan taraf olmak zorunda oluyor
ya kocasının anasını çekmek zorunda kalıyor ya da kendi anasını yine kocasının tepkisi uğruna evine alamıyor !

dıyroum ya konu sahıbı kadının evınde kalmasını dert dıye yazmamıs
sadece hastaneye goturme kısmını yazmıs bunu bı zahmet gorumcesı yapması gerekiyor
bi zahmet buna da kocişciği kızmasın

konu sahibi çok özür dilerim konun ile alakası yok ama kayseride iki minik yavruya yapılanları uymuşsunuzdur nolur onlarla ilgili bilgi varsa paylaşır mısınız.onların iyi olduğunu duymaya ihtiyacım var resmen hayatımı durdurdu bu olay ve onlarından normal olduklarını duymadan bu gözyaşlarım durmayacak Allah rızası için duyum aldıysanız iyi güzel şeyler bilgi verir misniz.

Kimi daha çok vicdanlı buluyorlarsa O kişinin tepesinden inmiyorlar kendinden bıktırtığının farkına bile varmak istemiyorlar ki artık farkına varmak zamanını göstermek gerekli yoksa yerlerde sürün umurlarında olmazsın canım Allah yar ve yardımcın olsun amin

Eğer fizyolojik bir rahatsızlığı yoksa kvdenizi dr psikiyatri görsün dedi diyerek ikna edecek psikiyatr a goturmelisiniz.Bosluktan hastalığa sarmış tipik türk annesi
Ona sizdeyken sürekli meşgul edecek işler verin yemek öğreniyor gibi yemek yaptırın gazte okutun bırakın bir iki saat cocuklarinizla ilgilensin siz işim var diyip çıkın. Sorumluluk verin zamanla unutur hastalığını. ..kimi yaşlılar gezmek vakit geçirmek için bile Dr a gide e sıkıntıdan

aynısı o kadar güzel yazmıssınız ki
komşumuz var anlattım üç tane gelınler üç katlı bınada aynı yerde oturuyorlar
kaynana sadece bir gelinde rahat ettıgını ılerı surerek diğerlerinde kalmıyor ve diğerlerinin de tabiki canına mınnet
gelin cok sessiz ama cok bunalıyor kendı kendıne aglıyor
eşide anamı kimseye bırakmam havaları var böle maço bi tip
binmişler kızın üstüne
kaynana hasta oldu altından aldı falan dıger gelınler yardım edelım demedıler
şimdi bu yaşlı zavallıcık ninecikler hiç akıl edemıyorlar mı gelinin canından bezdiğini ?
hiç sanmıyorum herkes kendi istifini düşünüyor

Ne gelinin ne görümcesinin kocasının götürmesi gerekiyor.Gerçekte naz ise oğluna kıyıp ta alıkoymak istemez.Yanlış anlaşılmış olabilir söylediklerim .Ama bizim toplumumuzda ki değerler böyle malesef.Kv kızının evinde kendini sığıntı gibi hissediyor.Kızının evine gittiğinde oğlu bakmıyor imajı çiziliyor. doğru mu değil.Benim kv üst katımda,r hastaneye gitmesi gerekiyorsa eşim götürür. Geçen gün görümce geldi annesine biraz bize gel dedi .Kv ben oğluma, kendi bakmıyor da kardeşine gönderiyor dedirtmem dedi.Dediğim gibi toplumsal değerler .Sizi kızdırdıysam affola.Hayırlı cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…