Hastalık hastası oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Hanımlar merhaba
Hastalık hastası oldum artık etrafımda kimse beni dinlemek istemiyor ama elimde değil sürekli ya şu hastalık varda ya bundan olursam diyip duruyorum doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu vardı tedbir amaçlı tüm batın ultrason istedi ama ultrason bakan adam sanki öyle üstün körü baktı rapor temizdi ama içime sinmedi yani özetle hastalık hastası oldum Bi yardım edin bana

Hastasınız. Size biz yardımcı olamayız. Ancak bir doktor yardımcı olur.

Bir psikiyatra görünün. Çok faydalı oluyor.

Karaciğer kanserinden sıyırmış biri olarak yardıma hazırım.Bir doktora daha gidersiniz,içiniz bir kaç gün rahat eder,sonra şu eksik kaldı,bu eksik kaldı yeni doktorlar eklenir

Karaciğer kanserinden sıyırmış biri olarak yardıma hazırım.Bir doktora daha gidersiniz,içiniz bir kaç gün rahat eder,sonra şu eksik kaldı,bu eksik kaldı yeni doktorlar eklenir
Evet doktora gittim ultrason için özel Bi yere gönderdi ağrı kasıkta bakalım Bi her şeyden emin olalım dedi ama çok hızlı oldu yer şey benim kafa bu sefer doğru düzgün bakmadı bence diye saçmalamaya başladı. Çıldırıcam

Eşimin de iş konusunda psikolojisi bozulmuştu bir dönem. Stresten mide rahatsızlığı oldu. O kadar çok doktora gitti,tahliller,görüntülemeler yaptırdı ki artık kesin delirdi dedim. Bazilarini benden sakladi hatta kizdigim icin.Tahlil yaptırıyordu mesela,sonucu temiz çıkınca başka hastanede de yaptırmıştı belki onlar yanlış yapmıştır diye. Yalvardım nolur psikoloğa filan gidelim sen iyi değilsin dedim gitmedi. Allahtan iş konusu halloldu da bu işler de bitti gitti. Sizin de stresli olduğunuz bir durumunuz var mi?

Girin tabi ama birkaç gün rahat edersiniz.Sonra gene aynısı olur.Bence girin ve yanında psikiatriye gidin

Aynı düşünceler ile ben de dönüp duruyorum. Bir yerim ayırmaya görsün. Binbir senaryo kafamdan geçiyor. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama nafile. Bu konuda çok zayıf ve çaresizim. Allah yardımcımız olsun

Evet doktora gittim ultrason için özel Bi yere gönderdi ağrı kasıkta bakalım Bi her şeyden emin olalım dedi ama çok hızlı oldu yer şey benim kafa bu sefer doğru düzgün bakmadı bence diye saçmalamaya başladı. Çıldırıcam
Bende de kasık ağrısı oluyor ara ara. Bunun için direk ürolojiye mi gittiniz? Ben de kadın doğuma gideyim diyordum ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X