- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
Psikoterapi icin psikologa gitmek gerekiyor oyle mi?Haklisin evet ben yeni evliyim ve hic bilmedigim bir sehirdeyim esim tm gun iste.Ogretmenim ama atanmadim is olacak mi bilemiuorum.Gecen yil iyiydim is yorgunluk derken.Cocuk dusunmuyorum bile cunku korkuyorum ve kesinliklikle ilac kullanmak istemiyorum.Bu sehri de hic bilmiyorum ki nerde iyi psikolog bulunur.Dusun yani hala iyi bir kuafor ariyorum :)
çok iyi anlıyorum ben de geçen yıl bu zamanlar evlenerek hiç bilmediğim bir şehre gelmiştim. kuaför, market, fırın her şey bir dert. bir yere tek gitmeye bile korkuyordum dönüşü bulmam diyerek geçti şimdi şükür.
meslektaşmışız ben çalışıyorum şükür, yeni okul öğrenciler derken bi baktım pestil gibi yatıyorum akşam 10da hiç bir şey düşünecek vakit kalmıyor.
şehre, hayata karışmak lazım yoksa insan iyice izole olur hayattan.
ben psikologa hiç gitmedim psikiyatriste gittim hala da kontrole gidiyorum, psikolog arkadaşlar varsa alınmasınlar da bana psikiyatrist daha güvenilir geliyor :) ki zaten kendim de davranış bozuklukları konusunda yüksek lisans yaptım o yüzden doktorda kendimi daha iyi hissediyorum.
kpss düşünüyorsanız bir dersaneye yazılabilirsiniz, hem hazırlanmış olursunuz hem vakit geçer ya da bir kaç özel ders ayarlasanız ne bileyim ehliyete falan yazılsanız iyi gelecektir.
yaşadığınız yerdeki en iyi özel hastaneye gidin kesin iyi doktordur demiyorum ama muhtemelen şehirdeki en iyilerden biridir :))