- 17 Mart 2012
- 6.522
- 2.298
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Off offf benim ben ....göğüs bölgede batmalar çok oluyor her zaman korkuyorum durmadan hastaneye gidiyorum kalbe ve kansere takmis biriyim hayati kendime zindan ettim...bir aydir geniz tikanikligi var nefesin keailecekmis gibi huzusuzum midemin ustunde öküz oturuyor resmen boynunda iki beze cikti kanserin kesin dedim gittim doktora lenflerin iltihaplanmis korkmadedi...kalbe cigere tiroite beyine baktirdim hep...reflu ve gastritim var bide bboynunda fitiklarim var onlarda hayat kaliteli düşürüyor ama o kadar...bende biktim doktora gitmekten ben bide psikologa basladim bakalim umarim etkisi olur...durmadan korku endişe ve agrilardan biktim artik...çözüm bulan varsa beklerim.
9 senedir panik atak hastasıyım ve hamileliğimin 8.ayında babamı kaybettim bende çok zor zamanlar geçirdim geçiriyorum kardiyoloji nöroloji Mr derken bu sabahta kbb'deydik şimdide sağım solum uyusuyo netten hastalık beğeniyorum kendime bu ruh halini bilmeyenler simariklik der çeken bilir
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Bende de mi panik atak var acaba diye düşünmeden edemiyorum, çok zor dimi ya hep diken üstündeyim böyle mesela ben de doktorumun bana verdiği hapı kullanmadım ya sırf hormon hapı yan etkisi olur diye.. Allahtan şikayetim geçmişti. İkimize de Allah kolaylık versinsağolun yorumunuz için
Merhaba hanımlar herkese iyi ramazanlar
evet benim sorunum başlıktan da belirttiğim gibi hastalık hastası olmak
Mesela gecenlerde genital bölgemde baloncuk gibi bişey çıkmıştı, araştırdım internetten Allahım kesin hepatit oldumdiye yaslara büründüm. kendiliğinden geçti sonra ama ben yine duramadım doktora gittim, anlattım kaale bile almadı yani geçti diyince.
Sonra adetlerim azaldı 3 günde bitmeye başladı, dedim kesin ya erken menepoz ya da kistresmen karalar bağladım yine doktora gittim usg çektirdim bişey çıkmadı çok şükür, sonra da düzeldi zaten
Sonra bu aralar ara ara baş ağrılarım oluyor ama mesela uzun yolculuklar yapıyorum son iki gündür de oruç tutuyorum bünyem pek alışık olmadığı için o da ağrı yapıyor olabilir benim aklıma hemen ya beyin tümörü varsa ya kötü bişeyse.. bunun için önceden doktora da gitmiştim seneler evvel bir şey çıkmamıştı
Sonra bir ara hapşurduğumda yumurtalıklarıma bir ağrı girdi baktım fallop tüpleri kapalı olabilirmiş ondan ağrıyabilirmiş, Allahım nasıl kötü oldum hayatı zehir ediyorum resmen kendime oysa bi sorun olsaydı ultrasonda çıkardı
Sonra geçenlerde spor yaptıgım 3-4 gün kalbime ara ara sancı girdi ama az bişey sonra hemen gecti, diyorum ya kalbim delikse ya kalp krizi geçirirsem, ama şımarıklık değil cidden böyle düşünüyorum ve hayatı kendime zindan ediyorum
geçen sene diş etlerim felaket kanıyordu doktora gittim kan pıhtılaşma değerlerimde sorun cıktı doktor faktör eksikliği olabilir falan dedi eve geldim araştırdım Allahım kesin anemi oldum ya kan kanseriysem tövbe tövbe.. sadece k vitamini eksikliği çıktı..
ve bunun gibi sayabileceğim bir çok örnek,
şimdi de genital bölgede küçük bi şişlik gibi bişey var dokununca az acıyor, anneme sordum kuzenime sordum sivilcedir o diyolar, ben yine internetten araştırdım bartholin kisti diye varmış o olmasın diye içim içimi yiyor, bir kaç güne geçmezse doktora gidicem ama bana da sivilce gibi geliyor, ama şimdi onu farkettim ya gene huzursuz saatler başladı benim için
Bundan nasıl kurtulabilirim, psikolog mu önerirsiniz ? Benim gibi olanlar var mı böyle, yemin ederim bıktım artık bu huyumdan, çevremdeki herkes de hastalık hastası felaket tellalı oldugumu söylüyor ki haklılar
Geçmesini beklemeden git sen geçince gidiyorsun ve genital bölgende iki sefer Şişlik olmuş bence daha iyi olur için rahat eder
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Merhaba,
İçinde bulunduğum ruh halimi yazmışsınız resmenBende tıpkı sizin gibiyim, boynumda bir şişlik var,korkudan gidemiyorum kötü birşey çıkar diye..Sırf bu korkudan sigarayı bıraktım Bütün cesaretimi toplayıp yarın gidicem doktora..Umarım bizim kuruntularımızdır..Çok geçmiş olsun bu arada..
Ben de aynı durum vardı. Annemle babamla ilgili bakardım ben de genelde.
Bir yerleri azıcık ağrısa internetten bakardım kötü hastalıklardan hastalık beğenirdim.
Bir de onların kafasına sokardım.
Ben baktıkça da diğer belirtiler çıkıyor gibi olurdu.
Annemi zorla doktora götürdüm sonra da bir şey çıkmayınca yok o doktor bilmiyor bile dedim.
Artık bakmıyorum internetten insan deliriyor gibi oluyor gerçekten.
Benim de kulak altimda olur hep sislik. Ara ara agriyor lenfs bezlerim buyuk ihtimal.. onlar icin de gittim doktoradoktor kulagimdan kaynaklandigini soylemisti.. en iyisi doktora gitmek siz de gidin ihmale gelmez.. insan cok kuruntu yapiyor gitmeyince de .. size de cok gecmis olsun.. olsun kuruntularinizin bir faydasi olmus size sigarayi birakmissiniz
Bende aynen böyleydim yoğun şekilde bu kaygıları yaşıyordum sürekli internetten araştırıyordum gittiğim dr lar bana kızmaya başlamıştı kesinlikle internetten araştırmayı bırak dediler gerçekten de kendimi tuttum incelememeye başlayınca daha iyi oldum o zman ist da yaşıyordum mesela toplu ulaşıma bindiğim Zaman hemen senaryo üretiyordum işte ben şimdi kalp krizi geçirsem etrafımda toplanırlar mı vah vah ederler mi ambulans gelir mi hastaneye yetişir miyim kime haber verirler bu düşüncelerle terleme çarpıntı nefes alamama gibi çok kötü günler geçirdim hiç ilaç desteği almadım dört yıl sürdü sonra daha küçük bir şehre taşındım baktım her sorun anında hastaneler çok yakın o güveni hissedince geçti bende şaşırdım gitti yani kendi kendine birazda ibadetlerime daha çok vakit ayırdım buda çok etkili kitap okudum sosyal medyada Zaman geçirdim zihnimi başka şeylerle meşgul ettim mesela başım ağrıdığında bir hafta 10 gün hastaneye gitmedim internete bakmadım 10 gün boyunca başımın Ağrı'sı geçmedi ağrı kesicilerle geçiştirdim sonra geçti gitti ve her şikayetimde ecel vakti gelmeden hiç bir şey olmaz dedim herkes hastalıktan ölmüyor bu şekilde büyük oranda daha iyiyimarkadaşlar durumlarınız nasıl düzelme var mı?Ben de çok kötüyüm ufak bir sorunum olsa ya kanser, ya kalp, veya tümör.O kadar kendimi kaptırıyorum ki oturup ağlıyorum doktora gittim ilaç verdi yan etki yapıyor diye onu da kullanamadım.dr lar mr veya tomografi isteseler çektirmeden gizlice eve geliyorum yan etkileri ve vücuda zararları var diye.Az evvel burnuma yanık kokusu gibi bişey geldi ama farklı ortamlarda birkaç kez ben hemen tanıyı koydum, beyin tümörü.moralim berbat elimde değil dr a gidemem çünkü tomografi ister kuruntu yaptıysam boş yere radyasyon alırım falan filan.sizler ne durumdasınız bir iyileşme oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?