Hastalık hastasi ve panik atak yardımınıza ihtiyacım var ..

Gulnur8111

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
40
2
6
44
Arkadaslar 2 yıldır bu haslaıkla savasiyorum kanser korkusu hastalık korkusu bana atak yaşatıyor... ilac dysrel, cpralex,ozaprin başla kullanıyorum doktorumda var ama kotuyum durumu yasayıp atlatanlar ne olur yardım bana .. ilac hakkında tavsiyeniz siz hangi ilacla atlattınız yardim ne olur...

Arkadaslar 2 yıldır bu haslaıkla savasiyorum kanser korkusu hastalık korkusu bana atak yaşatıyor... ilac dysrel, cpralex,ozaprin başla kullanıyorum doktorumda var ama kotuyum durumu yasayıp atlatanlar ne olur yardım bana .. ilac hakkında tavsiyeniz siz hangi ilacla atlattınız yardim ne olur...
Canım sen hasta olmadan düşünce gelistiriyorsun şöyle düşün biz insanız hepimizin başına gelebilir bunu gelmeden engelleyemeyiz zaten hastamiyim diye düşünürsünüz buda size zarar verir pisikolojik bakımdan düşünmeyin aklınıza geldiğinde cvp vermeyin bir süre sonra geçer inşallah 💓

Bendede var panik atak ilaç konusunda ben pek önermiyorum çünkü ilaçların bence bi etkisi olmuyor ilk oluyor gbi oluyor herşey normal gibi sonra zamanla doz arttırılıyır ve ömür boyu ilaç bağımlısı olunuyor

Back
X