Hastalık hastası

Tarama dediginiz checkup mi? Universite hastaneleri mi yapiyor? Yilda 1 yaptirmak yeterli mi?

Smear testini bulundugum yerde yapiyorlar. Ama genel tarama yaptirma imkani yok. Ssk karşılıyor mu peki bu taramalari?

gecmis olsun. ayni durum annem icinde olmustu. doktor arayip randevu verdiginde iste annem diyorki kardesinize sahip cikin, okulunuzu ne olursa olsun bitirin diye nasihatlar veriyordu . Allahtan kotu bir sey cikmadi. Icinizi ferah tutmaya calisin.
Size de gecmis olsun. Sonucu öğrenene kadar rahat edemiyorum ben.

Tarama dediginiz checkup mi? Universite hastaneleri mi yapiyor? Yilda 1 yaptirmak yeterli mi?

Smear testini bulundugum yerde yapiyorlar. Ama genel tarama yaptirma imkani yok. Ssk karşılıyor mu peki bu taramalari?

O konularda bir fikrim yok simdilik. Ama mesela aile hekiminize sorabilirsiniz o sizi daha sağlıklı bir sekilde yönlendirir

Beni anlattin

En son dedem annemin babasi bagirsak kanserinden vefat etti. Anne tarafimda kanser vakasi cok ne yazik ki. Bende de ayni seyler oluyor. Doktorum adina kaygi bozuklugu dedi. Hatta ilac verdi hafif birsey ama agzima surmedim. Cunku biliyorum ki o kuruntuyu ben yapiyorum.ben yarratiyorum icimde. Bunun icin ilaca ihtiyacim yok. Cunku ilacta icsem ben istefigim zamanlar kaygiliyim, istemedigimde Rabbim yazmissa olecegiz modundayim.

Ben attim bu psikolojiyi ustumden. Gerekli onlemleri alalım da gerisi takdiri ilahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…