Hastalık hastasıyım kurtulamıyorum

mislina2

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
221
77
13
Merhabalar iyi akşamlar sizden bir konuda yardım isticem kendimi sürekli hasta gibi hissediyorum sanki bu yerlerimde hep bi şey var gibi. En ufak bi belirti benim bütün gününü mahvediyor hicbisey yapasim gelmiyor kafayı yedim artık. En ufak şeyde hastaneye gidiyorum ama şu an ufak yazdığıma bakmayın o benim kafamda inanılmaz kötü ölümcül çaresi olmayan bu hastalik oluveriyor. Ama ne yazık ki hastaneye gittiğimde bile kendimi tatmin edemiyorum doktor yanıldı diyorum kesin bişey vardir diyorum doktorun dedigine asla inanmıyorum. Yillardir bu durum böyle artık kendi hayatım adına biseyim kalmadı çok yoruldum bunaldım. Fiziksel olarak geçmeyen ağrıların yaralarım var ama bi tanısı yok kimse bulamadı. Hastaneye gitmekten bile bıktım artık yüzünü görmek istemiyorum. Psikologlar ilaçlar ise yaramıyor yaramadı umarım bu hikayenin sonunda delirmem. Siz yaşadınız mı? Nasıl atlattıniz?

Şükür atlattım diyebilirim. Hastalık araştırmayı bıraktım. Karşıma çıkınca böyle yazılar, bakmayıp geçtim. Doktor ne dediyse ona nokta koyup başka şeye yönelmedim ve illaki çok sağlıklı olmaya da kafamı takmadım. Ölüm zamanı değişmez. Hayatıma başka uğraşlar aldım. Hedefler belirledim. Vücudumdaki belirtileri de önemsemedim çünkü zaten bir şey olsaydı tahlillerde çıkardı. Ve vesveseler her aklıma geldiğinde Allah'a sığındım.

İnsan sandığımızdan daha güçlü, dayanıklı bir varlık. O kadar da çıtkırıldım değiliz. Allahın izniyle bizi koruyan inanılmaz sistemlerimiz var. Aksi halde insan nesli tükenirdi.

Çok geçmiş olsun.

Benim de esim oyleydi ,ben cok rahattim. Esimle konusa konusa onu normallestirdim. Sonra ailemde rahatsizlikliklar cikti falan derken.
Bir bakmisim ben oyleyim.
Hep stres kafama takiyorum. Senin kadar cok dr a gitmiyorum tabi.
Cunku kendime de destek olup engel oluyorum.
Sadaka koyuyorum kenara. Sadaka hastaliklari uzaklastirir.
Gercekten cok zor bir durum. Yukarida arkadasin yazdiklarini dikkate alin. Destek almanin yaninda siz de kendinize ugras bulun. Akliniza gelmesin.

Ben de sizin gibiyim delireceğim artık

Halam akciğer kanserinden vefat ettiğinde ben de her sırt ağrısında kanserim diyordum.
Sonra nefes eğitimine gittim. Orada eğitmen bu tip düşüncelerin olumsuzu çağırdığını anlattı. Yani evrene söylediğimiz, söylemediğimiz sadece düşündüğümüz, korktuğumuz şeyleri çekiyoruz hayatımıza. Hani korktuğum başıma geldi deriz ya aslında işte bu çağırma çekme nedeniyle dedi eğitmen. Artık kendimi telkin ediyorum. Güzel şeyler çağırıyorum. Hastalık düşünmüyorum. En azından kafam da daha rahat. Siz de telkin edebilirsiniz. Çünkü gerçekten çekiyoruz bence kötü enerjiyle kötü şeyleri.
Mesela eğitmen yola çıktığınızda bile kazasız belasız gidin demeyin. Dilekleri de olumlu şekilde ifade edin , iyi yolculuklar diyin, hayırlı yolculuklar diyin ama olumsuzu çağırmayın düşünmeyin yor. Bana doğru geldi en azından bu

Çok teşekkür ederim bende şimdilik internetten bakma konusunda kendimi sınırlıyorum ama Instagram'da gezerken bile önüme hep hastalıklar çıkıyor. Sanırım orayı da kapatmam lazım artik

Haklısınız doğru olan zaten de bu. Bende annemi kanserden kaybettigimden beri böyleyim aslında ta küçük yaşlarımda başladı annem gittikten sonra tamamen kendimi hastaliklara verdim hayatım bitti resmen Allah kimseyi annesiz bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…