Hastalık mı?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
kızlar benimkisi hastalık mı çözemiyorum. mesela bir kitap göreyim evde 50'den fazla okunacak kitabım olmasına rağmen alıyorum o kitabı. hani o kitabı alıp kitaplığıma okunacaklar arasına koymasam sanki bir şeyler rahatsız ediyor beni.
Cebimde 5 kuruş durmasın hemen kitaba yatırıyorum. Dönem dönem duraklama yaşasam da sıkı da okuyorum. Bu hastalık mı yoksa benim gibi olanlar var mı ?

Ben de varım canım!

Geçen okunacak bir sürü kitabım olmasına rağmen 10 tane daha sipariş ettim. Vallahi en kotu alışkanlık bu olsun diyorum ben. Bence hastalık değil, neticede okuyorsun. Ne mutlu ki okuyoruz

bende de var ama her kitaba karşı değil ilgimi çektiyse mutlaka almam lazım gibi hissediyorum

bende de var ama her kitaba karşı değil ilgimi çektiyse mutlaka almam lazım gibi hissediyorum

yalnız değilmişim en azından yakında evden atacak evdekiler beni kitapların senden fazla yer kaplıyor diye

Aman ne güzel işte gereksiz birşeye para vercene kitap alıyosun keşke herkestd böyle bişey olsa...

İçinizdeki boşluğu kitaplarla doldurma çabası.. En faydalısı..

güzeldir okumak, hastalik degil sifadir...

ruhunuza iyi gelen kitap olsun, para buna gitsin yeterki

Ben de zor frenliyorum. Çünkü bunun bir sonu yok. Ama bir çözüm bulmuştum. Okuduklarımın bir kısmını kütüphanesi eksik bir okula gönderdim. Böylece kitaplık da sürekli güncel kalabilir.

İçinizdeki boşluğu kitaplarla doldurma çabası.. En faydalısı..

aynen öyle :) sanırm birazda gerçek hayatta bulamadığımız yaşantıları kitaplarda yaşama çabası bizimkisi :)

güzeldir okumak, hastalik degil sifadir...

ruhunuza iyi gelen kitap olsun, para buna gitsin yeterki

yani sigara vs kötü alışkanlıktansa :)

Ben de öyleyim :)
:)

Ben de zor frenliyorum. Çünkü bunun bir sonu yok. Ama bir çözüm bulmuştum. Okuduklarımın bir kısmını kütüphanesi eksik bir okula gönderdim. Böylece kitaplık da sürekli güncel kalabilir.

ben o konuda bencilim sanırım elimdeki kitapları paylaşamıyorum :)

aynen öyle :) sanırm birazda gerçek hayatta bulamadığımız yaşantıları kitaplarda yaşama çabası bizimkisi :)
Evet çok güzel bir tespit. En azından kimseye sarmadan sıkmadan sıkıntı vermeden. Keşke herkes bu şekilde olsa:)

Aaa benden bir tane daha varmis
Bosver aldigin kitap olsun,tertemiz yatirim.

yazarhanim35 peki ne tarz şeyler okuyorsunuz? Ben klasikleri çok seviyorum. Birde sosyal bilimlere dair kitapları... Geçen gün iki kitabı 15 tl ye aldım. İndirim vardı. Havalara uçtum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…