- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Ben de varım canım!
Geçen okunacak bir sürü kitabım olmasına rağmen 10 tane daha sipariş ettim. Vallahi en kotu alışkanlık bu olsun diyorum ben. Bence hastalık değil, neticede okuyorsun. Ne mutlu ki okuyoruz
bende de var ama her kitaba karşı değil ilgimi çektiyse mutlaka almam lazım gibi hissediyorum
yalnız değilmişim en azındanyakında evden atacak evdekiler beni kitapların senden fazla yer kaplıyor diye
inşallah bana da rabbim öyle bir eş nasip ederBiz de kitaplık yaptırdık, bir odayı kitap odası yaptık yoksa işimiz zordueşimde ben gibi
Bende oleyim beyoglu kitap festivali basladi sahhaflarla dolu istanbuldaysan gitmelisin
Aman ne güzel işte gereksiz birşeye para vercene kitap alıyosun keşke herkestd böyle bişey olsa...
Ben de zor frenliyorum. Çünkü bunun bir sonu yok. Ama bir çözüm bulmuştum. Okuduklarımın bir kısmını kütüphanesi eksik bir okula gönderdim. Böylece kitaplık da sürekli güncel kalabilir.kızlar benimkisi hastalık mı çözemiyorum. mesela bir kitap göreyim evde 50'den fazla okunacak kitabım olmasına rağmen alıyorum o kitabı. hani o kitabı alıp kitaplığıma okunacaklar arasına koymasam sanki bir şeyler rahatsız ediyor beni.
Cebimde 5 kuruş durmasın hemen kitaba yatırıyorum.Dönem dönem duraklama yaşasam da sıkı da okuyorum. Bu hastalık mı yoksa benim gibi olanlar var mı ?
İçinizdeki boşluğu kitaplarla doldurma çabası.. En faydalısı..
güzeldir okumak, hastalik degil sifadir...
ruhunuza iyi gelen kitap olsun, para buna gitsin yeterki
:)Ben de öyleyim :)
Ben de zor frenliyorum. Çünkü bunun bir sonu yok. Ama bir çözüm bulmuştum. Okuduklarımın bir kısmını kütüphanesi eksik bir okula gönderdim. Böylece kitaplık da sürekli güncel kalabilir.
Evet çok güzel bir tespit. En azından kimseye sarmadan sıkmadan sıkıntı vermeden. Keşke herkes bu şekilde olsa:)aynen öyle :) sanırm birazda gerçek hayatta bulamadığımız yaşantıları kitaplarda yaşama çabası bizimkisi :)
aynen öyle :) sanırm birazda gerçek hayatta bulamadığımız yaşantıları kitaplarda yaşama çabası bizimkisi :)
Düşünsel kitapları vermek çok kolay değil. Ama klasikler paylaşılabilir.
yani sigara vs kötü alışkanlıktansa :)
:)
ben o konuda bencilim sanırım elimdeki kitapları paylaşamıyorum :)
Evet çok güzel bir tespit. En azından kimseye sarmadan sıkmadan sıkıntı vermeden. Keşke herkes bu şekilde olsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?