Hastalık ve ölüm korkusu

Allah yardımcımız olsun gerçekten zor ve ne yapacağımı da bilmiyorum aynı durumdayız

Siz bensiniz resmen, şu anda Sistit var bende böbreğim belim ağrıyor yanma var, en kötüsünü düşünüyorum hep…

Siz bensiniz resmen, şu anda Sistit var bende böbreğim belim ağrıyor yanma var, en kötüsünü düşünüyorum hep…
ben de çok kötü oluyorum şimdi başımın arkasına bi tuhaf ağrı girip çıkıyor sağ tarafa çok kötüyüm elim ayağım titriyor sanki sol göğüsümün üstüne de bir kasılma geliyo, iyi hissetmiyorum yani her günüm böyle geçiyor Rabbim benim de hepimizin de yardımcısı olsun iyi hissetmiyorum sadece bunu biliyorum

Ben hep her şeyin her hastalığın en kötüsünü düşünüyorum maalesef. Sizi anlıyorum. Amin

Okadar aynıyız ki... Benimde 4 yasinda bir oglum var. Öncesinde de sağlık takıntım vardı. Ama oglum doğduktan sonra berbat oldum. Desteksizdim. Panik atakla tanıştım ölüyorum sandım. Bir ara evde oğlumla tek.kalmaya korkar oldum ya bana birsey olursa korkusu yüzünden. Dışarı çıkarken endişeli ve gergindim ama kendimi zorluyorum çıkmak için. Simdi bile en ufak bir yerim ağrısa hemen en kötü ihtimal aklımda. Ama özelikle çarpıntı sorunumun bağırsak ve mide ile ilgili olabileceğini farkettim. Bilmiyorum sizdede atak anlarında yada öncesinde aşırı gaz sorunu oluyor mu

Benimde 3 yaşında oğlum var aynı şeyleri yaşıyorum sizinle mide sorunu gaz sorunu çok fazla yaşıyorum bulantı hazımsızlık agri

Çocugu geride bırakma korkusu mu bu hani ben ölürsem Allah korusun bakacak kimsesi yok gibi bir şey mi
Yani oğlum annesiz kalırsa ona kim bakar benim gibi bakamazlar korkusu bana çok düşkün çünkü gurbette babamız dağda bayırda iken biz ikimiz hep yanlizdik hem evlat hem arkadaş bana yoldaş

Evet malesef oluyor hatta bende esneme bile yapıyor

Evet malesef oluyor hatta bende esneme bile yapıyor
Gerçekten bunun bir çözümü var mi bazen evden çıkarken bile tedirginim. Etrafımda insan azalınca ya birsey olursa diye düşünüyordum. Gerçi bunu biraz azalttım. Bu düşüncem yüzünden beni manevi anlamda kullanan insanlara bile sesimi cikarmiyordum. Peki siz kendinize sağlıklı olduğunuzu anlatabiliyor musunuz

Malesef o düşünce geldiğinde anlatamıyorum çok panik oluyorum her defasında ya bu gerçekse diye kendimi yiyip bitiriyorum birde kendimi evde daha güvenli hissediyorum dışarı çikmak istemiyorum

Merhaba öncelikle gecmis olsun bende 23 yasimda bu sorunlarla ugrasiyordum bir donem antidepresan ve uyku ilaci da kullandim. Ben Youtube dan İzzet Güllü dinleyerek sorunlarimi cozdum. Umarim size de yardimci olur

Merhaba öncelikle gecmis olsun bende 23 yasimda bu sorunlarla ugrasiyordum bir donem antidepresan ve uyku ilaci da kullandim. Ben Youtube dan İzzet Güllü dinleyerek sorunlarimi cozdum. Umarim size de yardimci olur
Maalesef bana fayda etmedi, çok teşekkür ederim çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…