Hastalık ve tatil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Safsarisin

Oğlum herşeyim 🤲 🧿 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
11.206
14.571
298
Arkadaslar hastayım. Hapsuruyorum burnum ve gozlerim akiyor. Bende alerjik rinit var. Boyle durumlarda rinit miyim grip mi anlamam 3 gunu buluyor ve sanırım rinit im.
Dün acilde igne vuruldum
Ateşim yok,ciğerlerim iyi,bogazimda iyi.
Eşim simdi bombayi patlattı
Tatile gidelim yarın,ptesi döneriz diyor
Biz balayına da gidememistik.
Cok sevindim,ve kendime birsürü alışveriş de yapmıştım
Sen iyiles öyle taşınırız dedi(evi taşıyacağız)
Sizce rezil olur muyum?
Yanima alerji haplarimi alsam,güneşlensem zaten d vitaminim de eksik.
Eylul ayinda da hastane islerimiz olacak.Asilama durumum var.
Iyi bir moral olmaz mi bana?
Hastayim ama iste kararsiz kaldım daha kötü olmakta var
Taşındıktan sonra gitmeye usenebilirim o yorgunlukla ya da esim fikir degistirir belli olmaz o da
Ay napsam?

Benim de alerjim var.hapini icince hic bisey olmuyo.gidin bence.
Alerjide halsizlik olmuyo zaten.
Evet canım olmuyor. Dun gezdim zaten söylemesi ayip yemege gittik yürüdük falan anneme de gittim ayakta geçirdim yani. Ay gidicemmmmm bu firsat kacmaz :)

Bende aynı dertten ara ara çekiyorum. Devamlı hap kullanmam gerekiyor. Eğer ilacını alırsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın ama düzelir gibi olursan sakın hapı içmeyi bırakma. Değişik bir ortam odadaki havalandırma ve klima hemen coşturuyor. Hatta şuan atak dönemindeysen kortizonlı bi iğnesi var onu kbb de yazdır, Allahın izniyle hiç bi sıkıntı olmaz. İyi tatiller

Hic bsy olmaz gidin dinlenin ama klimadan uzak durun ben hastayken cok terlerim sizde yaniniza gerekli seyleri alin alerjik gidalardan uzak durun ( domates yumurta parfum ) belli tetikler moralle cabuk iyilesirsiniz ben cogunlukla ayakta atlatirim tatilden hayatta vazgecmem

Gecen hafta tatildeydim, mahvoldum.
Ayaklarim kocaman oldu adım atamadım, iğrenç yandım kolumu kaldiramadim, gözüm karardı tanımadığım insanların ortasına düştüm bayıldım , üstelik yapayalnızdim
:)))
Buna rağmen , her gün acillere eczanelere taşınmama rağmen iyi ki gitmişim diyorum, cok güzeldi.
Keşke daha uzun kalabilirseydim :))
Tatillerde ne kadar sorun Da yaşasan dönünce hatırlamıyorsun zaten.
O yüzden git.
Evinde vitrine bakıp sümüğüü çekeceğine mis gibi denize bak da cek

Anladim tesekkur ederim ignenin ismini biliyorum prednol elimdede var ama babamin evinde.simdi mayo almaya gidicem eczaneden alamam da vermezler yazdiramam da insallah son kullanma tarihi gecmemistir babamdan gidip 2 dakika alayim unutmusum ben igneyi
Atak donemimdeyim hapsuruyorum
Hem simdi gitsem bomba olur. Cunku 1 hafta sonra adet olcam kacirmayim bu firsati
Tesekkur ederim onerileriniz icin arkadasim

Hangi hapi kullaniyosun bendede var hic ilac vermedi doktorlar bi sprey veriyorlar tamam oda gecirmiyor
Alerset canim bazen de avil. Canim sprey bogaz spreyidir faranjit icin o ya da burun spreyi gec onlari allerset zyrec avil bunlar alerji ilacidir
Senede 2 kez atak geciririm bende
Yediklerini takip et bir de

Yemin ederim ustumde gecelik var incecik kapi açık perde ucuyor nasil terliyorum
Bu ter de yeni cikti heralde bende alerjide.
Klima konusunda cok haklisiniz

git tabiki değişiklik olur
zaten hastasın daha ne kadar kötü olabilir ki
hem belki deniz kum güneş iyi gelir hava değişimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…