Hastalık ve tatil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecen hafta tatildeydim, mahvoldum.
Ayaklarim kocaman oldu adım atamadım, iğrenç yandım kolumu kaldiramadim, gözüm karardı tanımadığım insanların ortasına düştüm bayıldım , üstelik yapayalnızdim
:)))
Buna rağmen , her gün acillere eczanelere taşınmama rağmen iyi ki gitmişim diyorum, cok güzeldi.
Keşke daha uzun kalabilirseydim :))
Tatillerde ne kadar sorun Da yaşasan dönünce hatırlamıyorsun zaten.
O yüzden git.
Evinde vitrine bakıp sümüğüü çekeceğine mis gibi denize bak da cek
Valla doğru soyluyorsun haaa evde daha da hastalanıyorum zaten bu ne ya otur otur
Birazdan hazirlancam havlu alcam esime almistim kendime almadim bide mayo .mayomda varda malum her sene ayni seyleri giymek olmuyor
Gozumu kararttim suanda haaaa :)
Tatil olunca unutuluyorsa daha da iyi
Ay cok mutluyummmmm

Dert değil bence bu konu.Bdv yerine başka konuya açsaydınız.

Gidin, gidin, gidin.... durmanız kabahat. Gerekirse denizin içinde hapşırın. Havuzun içinde hastalığınızın keyfini sürün. Gidin yani.

Gidin, gidin, gidin.... durmanız kabahat. Gerekirse denizin içinde hapşırın. Havuzun içinde hastalığınızın keyfini sürün. Gidin yani.
Gidiyorummm hayatımm cok heves yaptim suanda valla.normalde suprizleri pek sevmem ama boyle suprize can feda birden gidelim dedi herifim :)

Hastayim ya ondan dert edindim daha kötü olur muyum diye..
Onun icin 3 mesajdan sonra karar verdiniz... bence önceki konunuzdan canınız sıkkındı sonrasında eşinizle barıştınız ve tatile gidiyorum temalı bir konu bu aslında. Yani bdvlik bir durum yok ortada...

Onun icin 3 mesajdan sonra karar verdiniz... bence önceki konunuzdan canınız sıkkındı sonrasında eşinizle barıştınız ve tatile gidiyorum temalı bir konu bu aslında. Yani bdvlik bir durum yok ortada...
Ben karar vermekten ziyade,bir nevi baskalarinin tavsiyelerini de almak icin açtım konuyu.hasta olupta Tatil e giden vardir belki diye yada cevresinde bunu yasayan.
Sizin yargınız beni infaz etmeye yetiyor ise bu sizin kendi ayıbınız.
Sizden beklemezdim bunu açıkçası,üzüldüm.

Hangi hapi kullaniyosun bendede var hic ilac vermedi doktorlar bi sprey veriyorlar tamam oda gecirmiyor
leviset kullanıyorum açıkcası bunu doktor vermedi, bana doktorun önerdiği kestine -tablet ama bana etki etmiyor, ben bunu bir gün eczaneye gidip alerjik rinit için hap isteyince eczaneden temin ettim, yeni çıkmış sanırım, fiyatıda uygun 5 tl civarı ve anında etkili ama test yaptırmadan ve doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanmayın derim..
benim polen alerjim var. Burun akıntısı, ard arda hapşuruk, gözde yaşarma falan oluyor, bende halsızlıkte yapıyor ama ilacımı içince anında geçiyor herşey..

Ben karar vermekten ziyade,bir nevi baskalarinin tavsiyelerini de almak icin açtım konuyu.hasta olupta Tatil e giden vardir belki diye yada cevresinde bunu yasayan.
Sizin yargınız beni infaz etmeye yetiyor ise bu sizin kendi ayıbınız.
Sizden beklemezdim bunu açıkçası,üzüldüm.

Önceki konunuzda iyiniyetimle yorum yazdım cevap yazmadınız. Ben de sizden insanları gözardı etmenizi beklemezdim,üzüldüm. Iyi tatiller.

Önceki konunuzda iyiniyetimle yorum yazdım cevap yazmadınız. Ben de sizden insanları gözardı etmenizi beklemezdim,üzüldüm. Iyi tatiller.
Görmedim yorumunu?.bakıyorum simdi
Yani benim yorumu görmemem boyle kırıcı olmani gerektirir miydi
Resmen eleştirmişsin beni.şaşırdım

leviset kullanıyorum açıkcası bunu doktor vermedi, bana doktorun önerdiği kestine -tablet ama bana etki etmiyor, ben bunu bir gün eczaneye gidip alerjik rinit için hap isteyince eczaneden temin ettim, yeni çıkmış sanırım, fiyatıda uygun 5 tl civarı ve anında etkili ama test yaptırmadan ve doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanmayın derim..
benim polen alerjim var. Burun akıntısı, ard arda hapşuruk, gözde yaşarma falan oluyor, bende halsızlıkte yapıyor ama ilacımı içince anında geçiyor herşey..

Bu ilaca bakacağım,arastiracagim
Alerji testini bana doktor onermedi bulamazsin bosuna para verirsin dedi hepsi çıkmaz dedi bende yaptirmadim
Ama polene naneye tavuga(bazen) yumurta(bazen) alerjim var

En kotu tatil bile evden iyidir ahaha.

Ama yolculuk uzunsa fikrim degisebilir. Ben saglikliyken uzun yolda hastanelik olanlardanim :(

En kotu tatil bile evden iyidir ahaha.

Ama yolculuk uzunsa fikrim degisebilir. Ben saglikliyken uzun yolda hastanelik olanlardanim :KK43:
3 bucuk saat kadar falan :(
Bakalim artık az evel esim sen bu haldesin napcaz dedi bisey olmaz dedim ama gitmek istiyorum ya

A
Anladim tesekkur ederim ignenin ismini biliyorum prednol elimdede var ama babamin evinde.simdi mayo almaya gidicem eczaneden alamam da vermezler yazdiramam da insallah son kullanma tarihi gecmemistir babamdan gidip 2 dakika alayim unutmusum ben igneyi
Atak donemimdeyim hapsuruyorum
Hem simdi gitsem bomba olur. Cunku 1 hafta sonra adet olcam kacirmayim bu firsati
Tesekkur ederim onerileriniz icin arkadasim[/QUO
Ne demek geçmiş olsun iyi eğlenceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X