• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık, yeni evlilik, karmaşa..

Güncelleme :
Kızlar kuzenim nişanlısı ile konuşmuş.
Bu kadar insan varken, bu kadar kisi varken herkes keyfine bakıyor .
Geziyor eğleniyor.
Ailede yaşı en ufak olan birine böyle bir şey yapmasını istiyorsun .
Sen ne istediğinin farkında misin ?
Bu kadar büyük bir sorumluluğu ben kabul etmek zorunda miyim .
Yeni evli olcam .
Birbirimize alışma süremiz olcak
Biz daha kendimiz ne yapcagimizi bilmiyorken olcak şey mi demiş .
Avrupada 3 tane büyüğü var nişanlısının.
Ben uzagim deyip kaçıyorlar .
Onlar da gelsin.
Sadece sen yoksun ki demiş .
Nişanlısı da mecburen kabul etmiş .
Yüzü düşmüş.
Durum bu

Suanda bu adamcigaz nerede tamam bir bakicisi varda nerede kaliyor kim bakiyir bir evde bariniyor sonucta o ev neresi adamin kendi evimi cocuklarindan birindemi kaliyor

Suanda bu adamcigaz nerede tamam bir bakicisi varda nerede kaliyor kim bakiyir bir evde bariniyor sonucta o ev neresi adamin kendi evimi cocuklarindan birindemi kaliyor
Evet çocuklardan birinin evi .
Bakıcı evde ki oğlu ile birlikte kalıyor.
O evdeki oğlan, kuzenim nişanlısı

Evet çocuklardan birinin evi .
Bakıcı evde ki oğlu ile birlikte kalıyor.
O evdeki oğlan, kuzenim nişanlısı
Sanirim ev damat adayinin evi babayla o evde bakicida dahil 3 kisi yasiyorlar cocukta babanin duzenini bozmadan kiz eve gelsin diye bakiyor

Bu durumda mantikli olan bakici masraf vs bir tutar belirlenip 8 kardese bolup yakin veya ayni apt daire tutup babayi yerlestirmek sk sk da isteyen ugrar ilgilenir damatta bos kaldikca gider kameradanda izler ama kendi evi duzeni ayri olur

Ama babaya sahip cikmayan parayi verirmi bilmem ilerde iki ev masrafida cikabilir bakici maasida coxuga kalabilir yani cok zorlanacak gorunuyor kuzeniniz yurutemez gibi evlenip ayrilmakmi nisanli ayrilmakmi denirse nisanli ayrilmak kuzen artik yuz goz olmasin dahada gerilebilirler nisanli ile kuzeninizin babasi uygun bir dille sohbet havasinda konussun ortak bir paydada bulussun simdi evlenirim sonra istedigimi yaparim mantigindaysa babadan sonra o ise girmez kalici bir cozum bulur diye dusunenlerdenim simdi cocugada babayada yazik insan onlarada uzuluyor ama olmayacak seyide zorlayip iki tarafida yipratmaktansa bastan netlik iyidir

Adam kuzeninizi kandırıyor. Evlendikten sonra %1500 eve getirecek babasını:KK14:
Dün kuzenim enisteme anlatmış herşeyi .
Babasına yani .
Kendisi bilir , böyle birşeye kesinlikle müsaade edemem.
Böyle bir şey olduğu an bir saniye bile düşünme ben seni onun ailesine hizmetçi olman için büyütmedim demiş.
Herkes yerini haddini bilsin demiş.
Ayrılırlar o zaman .

Dün kuzenim enisteme anlatmış herşeyi .
Babasına yani .
Kendisi bilir , böyle birşeye kesinlikle müsaade edemem.
Böyle bir şey olduğu an bir saniye bile düşünme ben seni onun ailesine hizmetçi olman için büyütmedim demiş.
Herkes yerini haddini bilsin demiş.
Ayrılırlar o zaman .

Bence de ayrılmaları gerek.

Hanımlar merhaba .
Kuzenimin ağustos ayında düğünü var.
Kayınpederi yatalak hasta ...
Hiç bir şey bilmiyor . Öylece yatıyor.
Ayrıca nişanlısı 8 kardeş .
Bu akşam nişanlısı, aile ici bir problemden dolayı evlenirken yanına alacağını belirtmiş .
Kuzenim de bunu bana danışmadan böyle bir karar vermen ne kadar doğru demiş ...
Babam benim ne yapayım, sokağa mi atayım demiş .
Kuzenim de, 8 kardeş bir araya gelip bir çözüm bulun burada mesele çok farklı yeni evli olcaz yarın bir gün çocuğumuz olcak , hemen evlenir evlenmez bu durum bizi nasıl etkiler farkında misin demiş .
20 yıllık evli olsak anlarım ama şu an için bu çok büyük bir şey demiş .
Ostemiyosun yani demiş .
Şu anda da bakıcı var bakıyor ..
Bakıcısı ile birlikte gelicek, evde yabancı bir insanla 24 saat ben ne yapcam demiş .
Konu çok derin yüzeysel olarak bu .
Bir yandan vicdan azabı çekiyorum bir yandan da 8 kardeş varken bana mi yakışır diyorum diyor .
Lütfen yardım edin kendisine..
Nişanlısı çaresiz kalmış demek ki ben anne veya baba farketmez tek kalmasına karşıyım ki durum çok çok farklı kendisini bilemez ve yatalak halde açıkçası ben kuzeninizin yerinde olsam bunları söyleyemezdim bile helal olsun Nişanlısına çok değerli bir insan ben olsam böyle bir insanı kaybetmeyi biran için bile düşünmezdim.

Evlenmesin. Sakın. Yakar kendini. Böyle şey olmaz 8 kardeş dururken, sorumluluğu yeni geline yıkıyorlar. Vicdansız olan kuzeniniz değil diğer kardeşler.

Her ay, bakicisiyla birlikte bir kardeşte kalsa mesela olmaz mı? 8 ayda bir en azından diğer 7 ay nefes aldırdı kuzeniniz. Allah kimseyi düşürmesin bizlerin de ne olacağı belli değil. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah.

Her ay, bakicisiyla birlikte bir kardeşte kalsa mesela olmaz mı? 8 ayda bir en azından diğer 7 ay nefes aldırdı kuzeniniz. Allah kimseyi düşürmesin bizlerin de ne olacağı belli değil. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah.
Diğerleri evine istemiyor canım .
Bahaneleri çok fazla var ..

Açıkçası şimdi tamam diyor nişanlı ama evlendikten sonra bir emrivaki ile karşılacak kuzeniniz gibi geliyor bana umarım yanılırım.

Vicdan yapacak bir sey yok.
Eger ki durum bu ve nisanli babasina kendi bakmak istiyorsa dugunu bu durum ortadan kalkincaya kadar erteleyecekler artik amcanin ve ciftimizin ne kadar omru varsa.
Eger ki bir aile kuramayacak, evliligini yasayamayacaksa neden evlensin ki? Flort donemi devam etsin, cok bakmak istiyorsa kendi anne babasina baksin, onlarin ihtiyaclarini gorsun veya yardima muhtac baska yaslilarin. Ama evlenme adi altinda bakima muhtac olmayan birine (hem bakicisi hem de cocuklari olan) bakicilik etmesin.

Back
X