- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Cnm dr'un doğru demiş.Herkese merhaba, 2,5 aylık gebeyim ve çok kötü grip oldum sabaha kadar uyuyamadım nefes alamadım, ilaç da kullanamıyorum doktorum vermedi sadece ateşin olursa parol al dedi. ertesi gün acile gittik bol sıvı tüketin demekten başka bir şey yapmadılar. Ne yapmam gerekiyor. Limon yiyorum, mandalina yiyorum her tür meyveyi yiyorum, beslenmeme çok dikkat ediyorum. Bugün 3 gün oldu çok kötüyüm şimdi tekrar doktoruma sordum cevap bekliyorum ama size de sormak istedim kaç günde geçer? Hamileyken grip olan arkadaşlar kaç günde atlattınız?
Kesinlikle sıcak bir banyo vücudun rahatlaması ve arınması için birerbir. Hatta bir kap sıcak limonlu çorba içerek ardından kalın giyinip( ateş yoksa ) yatarak terlemeye çalışmalı ki vücut mikrobu ter ile atsın.burnun tıkalı ise onu aç
buharlı bir banyo yap
sonra sıkıca giyin
bolca mandalina vs ye acılı bir şeyler de eğer miden kaldırıyorsa ye
Yanında da turşu oh misAh bir de sarmısaklı tarhana çorbası.
Ben üzüm severim yanında.Yanında da turşu oh mis
KesinlikleBen üzüm severim yanında.
Ama haklısın özellikle ev turşusu bağışıklık sistemi için iyi diyorlar.
Süper oluyor bence.Kesinlikle
Az ve öz olacak.
Doğal olacak.
Sirkesi de hatta içindeki, el yapımı olacak.
O zaman şifadır turşu :)
Üzüm mü?
Anam ben hiç denemedim öyle?
Ayni durumu 3 aylik gebeyken yasadim. Cok zor oldu benim icin ama twk caresi tavuk suyu corbasi. Koca bir tencere yaptim ve 2 gun boyunca gunde 5 6 kase tukettim. Tabibyaninda balli ihlamur. Balli limon. Bol mandalina da dahil.Herkese merhaba, 2,5 aylık gebeyim ve çok kötü grip oldum sabaha kadar uyuyamadım nefes alamadım, ilaç da kullanamıyorum doktorum vermedi sadece ateşin olursa parol al dedi. ertesi gün acile gittik bol sıvı tüketin demekten başka bir şey yapmadılar. Ne yapmam gerekiyor. Limon yiyorum, mandalina yiyorum her tür meyveyi yiyorum, beslenmeme çok dikkat ediyorum. Bugün 3 gün oldu çok kötüyüm şimdi tekrar doktoruma sordum cevap bekliyorum ama size de sormak istedim kaç günde geçer? Hamileyken grip olan arkadaşlar kaç günde atlattınız?
Cnm dr'un doğru demiş.
Ilaç kullanamazsın.
Hamileler için en doğrusu hastalık dönemlerinde bol su içip dinlenmek.
Ihlamur iç bol, içine bal ve limon katarak. Bunun dışında ilikli kemik çorbası bol limonlu, ve tercihen pul biberli. Yaninda soğan da tüketirsen antibiyotik görevi görür.
Maalesef bağışıklık sistemi kendi halletmeli hamile iken, ki çoğu zaman da bebekten gönderilen antikorlar ile umduğundan bile hızlı iyileşiyorsun.
Takma kafana, dinlen emi.
Zaten birazdan bi banyo yapıcam teşekkürlerburnun tıkalı ise onu aç
buharlı bir banyo yap
sonra sıkıca giyin
bolca mandalina vs ye acılı bir şeyler de eğer miden kaldırıyorsa ye
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için çok iyisin :)Ah çok geçmiş olsun canım.
Gebeliğini bilmiyordum,hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Grip için bol bol dinlenmeli bilirsin.
Bir de sıcağa yakın ballı limonlu ılık su bana iyi gelir de senin gebeliğe zarar verir mi bilemedim.
Allahım en yakın zamanda şifa versin inşallah.
Çok teşekkür ederimÇok güzel bitsisel ilaçlar var ,aktarda karışım yap .
Doktoruna otların zararlı olup olmayacağını sor .
1 günde ayaklanırsın inşaALLAH.
Çok teşekkürlerCanım 13 haftalıkken ben de grip oldum. Ve doktor hiçbişey yapmadı. Ateşin çıkarsa parol alıcaksın dedi ateş bebeğe çok zararlıymış. Ben 1 sefer parol aldım okadar. Onun dışında her sabah ılık limonlu ballı su içtim. 15 günde atlattım :) yani ilaçsız geçmiyor. Sabret.
Az önce kayınvalidem dedi yapacağız inşallah çok teşekkürlerTavugun but ve gogsunden hasla icine butun sogan da at haslarken.
Daha sonra onunla corba yap.limonlu olarak ic.
Kanitlanmis gribe iyi geldigi.
Gecmis olsun.
TamamdırAh bir de sarmısaklı tarhana çorbası.
Çok teşekkürlerHer hamilenin başına geliyor desem yeridir. Bal limon ıhlamur üçlüsünü deneyin. Çok sıcak olmasa bile duş alın, ayaklarınızı iyice ısıtın ve bol bol sıvı almak ve dinlenmek baska da çaresi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?