Hastalık

Suan bende hastayim.bol acili bi tarhana corbasi yapip ictim.ama arkadaslarin verdigi tavuk tarifleri de guzel.deniycem bende.yapacak bisey yok cnm .tariflerj denr belki ise yarar.ama viks falan öneren arkadaslar olmus.dr una sormadan sakin deneme
Gecmis olsun.
Evet viks de dahil hiccbir ilac dr tavsiyesi olmadan kullanmamali.

1 hafta griptim, taze zencefil beni kendime getirdi. Ezip tüketeceksiniz, yalnız aşırı aşırı acı olur, bol bol bal da ekleyin içine ve ilaç niyetine için. Tadı dayanılır gibi değil çünkü. Ama çok etkili.

Teşekkür ederim ben hamilelikten önce de taze zencefili evimden eksik etmeyen birisiydim, tadını da çok severim, ailecek hep tüketiriz ama hamile olunca bazı şeylerden kaçınıyorum. Çorba limon vs devam edicem inşallh. Yine de teşekkürler

Son haftamda bana da sicak suyun icinde beklememi söylemişti dr um.tabiki sizin kaynar suyu kastetmediginizin farkindayim ama konu sahibi yanlis anlayabilir diye uyarmak istedim nacizane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…