Hastalık

Propolis, ari sutu hamileyken kullaniliyorsa onlarda hemen toparlar.

Ayni durumu 3 aylik gebeyken yasadim. Cok zor oldu benim icin ama twk caresi tavuk suyu corbasi. Koca bir tencere yaptim ve 2 gun boyunca gunde 5 6 kase tukettim. Tabibyaninda balli ihlamur. Balli limon. Bol mandalina da dahil.

Bende hamileligimde bi grip olmustim 2 gun hic uyuyamamistim ama hic dr gittik ilac vermisdi ama hic bir ise yaramadi simdi bile aklima geldi cok kotu ayy... cok gecmis olsun insallan cabuk atlatirsinnn bol bol dinlennnn

Çok teşekkürler arkadaşlar hepinizin dediğini yapıcam sağolun.. D damdan evet ondan çok korkuyorum ama her şey Allah’tan bir şey olmaz inşallah..

Tavuk suyuna corba yap limon sikip ic bir kac gun ve kuru sogan ye mideden sorunun yoksa ablamla eltim kuru soganin cok iyi geldigini soylemisti.Benim midem rahatsiz oldugu icin hic bir sey yiyemiyordum .Gecmis olsun

Öncelikle hayırlısı olsun ve geçmiş olsun. Arkadaşların tavsiyelerine ek olarak ayaklarını sıcak suya koy derim.
Şu an bende öyleyim herkes etrafımda hasta
Sıcak suyu kaynat, içine sirke koy biraz ayağın dayanacağı kadar sıcak olsun. Kettle de kaynak suyuda yanına al, suyun soğudukça azar azar içine kat. Öyle bir yarım saat kal vucudun teri atsın.
Gerçekten çok faydasını görüyoruz biz. Umarım sizede şifa olur.

Sarimsak yut,dogal antibiyotik 1gunde iyilesirsin..

Tavuk suyuna corba yap limon sikip ic bir kac gun ve kuru sogan ye mideden sorunun yoksa ablamla eltim kuru soganin cok iyi geldigini soylemisti.Benim midem rahatsiz oldugu icin hic bir sey yiyemiyordum .Gecmis olsun

Çok teşekkürler arkadaşlar şimdi dinleneyim sonra denilenleri yapayım çok teşekkürler.

3. haftadayım. hala atlatamadım...

Doktorunuza strath kullanabilir miyim diye sorun
Ben hamileyken grip oldugumda ve su anda ( emziriyorum) doktorum sadece stratha izin veriyordu ve iki gunde kalkiyordum ayaga , doktorunuz izin verirse hemen alin mucizevi bir bagisiklik arttirici kendisi
Ben buyuk ogluma da veriyorum surekli

Ben birinde bal limon ve zencefil karışımı yapmıştım ama ardına çok feci hastalandım. Doktor bağırsak enfeksiyonu demişti, bununla alakası var mı bilmem ama 3-4 günde anca toparlanmış ve 1 günde 1 kilo kaybetmiştim. Bir de hamilelikte bal dikkatli tüketilmeli diye biliyorum, önce bir araştırın isterseniz. Ben hasta olduğumda (başka sefer) portakal dönemiydi, bol bol portakal tüketmiştim.

Burnun tıkalı ise tuzlu su çekip burnunu açabilirsin.
Ilık duş rahatlatır, sırt ve göğsünüze viks sürüp terleyin, ama asla terli kalmayın.
Çok iyi beslenin. Başta sarımsaklı yoğurt ve karabiberli tarhana.

Son düzenleme:
Sicak banyo hamileler icin iyi degil cnm.sicak su acilmaya sebep olacagi icin hamilelere dr sicak suyu önermez.iliga yakin bi suyla banyo yapmak gerekiyo.

Suan bende hastayim.bol acili bi tarhana corbasi yapip ictim.ama arkadaslarin verdigi tavuk tarifleri de guzel.deniycem bende.yapacak bisey yok cnm .tariflerj denr belki ise yarar.ama viks falan öneren arkadaslar olmus.dr una sormadan sakin deneme

3. haftadayım. hala atlatamadım...
size de çok geçmiş olsun

Eğer tansiyon probleminiz yoksa turşu suyu için.

Ben gecen hafta atlattım, tursu suyu hem borşları acıyor hem de nedense baya iyi geliyor :)
Tansiyon problemim çok şükür ki yok zaten bol bol turşu yiyorum :) ama burun akıntım göz akıntım beni mahvetti

Doktorum şimdi cevap verdi hiçbir şey kullanma dedi bol bol sıvı al ve dinlen dedi teşekkürler.

Balımız bizim bitti. Kendi arılarımız var memlekette ve sadece yılın şu döneminde bal veriyorlar, her yerden bal yemiyoruz zaten. Kayınpederim gitti almaya artık gelince yiyebilirim.. o da az zaten çok aram yok teşekkürler.

Burnum gece çok tıkalıydı tuzlu su yaptım, ama hiç fayda etmedi şükür şimdi iyi burnum açık.. teşekkürler

1 bütün limonu sıkıp içine 1 çorba kaşığı balla biraz karabiber karıştırıp yiyin
Tarhana çorbası bol bol meyve
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Suan bende hastayim.bol acili bi tarhana corbasi yapip ictim.ama arkadaslarin verdigi tavuk tarifleri de guzel.deniycem bende.yapacak bisey yok cnm .tariflerj denr belki ise yarar.ama viks falan öneren arkadaslar olmus.dr una sormadan sakin deneme
Ben de zaten ilaç ya da herhangi bir şey kullanamıyorum korkuyorum bebeğim iyi olsun ben dayanıyorum tek korkum o zaten bakalım geçer inşallah. Çok teşekkürler.

viks yasak hamilelikte.
Ben yanlış biliyorum o halde.
Şiddetli baş ağrılarım için gebelikte vicks ile masaj yaparak rahatlıyorum.
Şimdi araştırdım gebeliğin 3. ayıdan sonra kullanılmasında bir sakınca yokmuş ama kimsenin vebalini alamam tabi dr. danışmadan kimse kullanmasın.

valla ben 5 aylık hamileyim. normalde viksi ayaklarımın altına sürünce öksürüğüm kesiliyor. kullanabilirmiyim dedim doktoruma hayır dedi :/

valla ben 5 aylık hamileyim. normalde viksi ayaklarımın altına sürünce öksürüğüm kesiliyor. kullanabilirmiyim dedim doktoruma hayır dedi :/
Her doktorun yaklaşımı farklı oluyor demek.
Baksanıza profesörler bile tv kanallarında tartışıyorlar uzlaşamıyorlar.

Sicak banyo hamileler icin iyi degil cnm.sicak su acilmaya sebep olacagi icin hamilelere dr sicak suyu önermez.iliga yakin bi suyla banyo yapmak gerekiyo.
Canìm o ileriki aylarda tehlike teskil ediyor diye biliyorum. Ben kasilmam oldugumda aksine dr'um sicak su ile dus al diyordu. Sicak dediysem de dayanilmayacak kadar sicak degil. Sadece vucudun fresh hale gelmesi icin dedim. Yoksa kaynar su elbette tavsiyem disidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…