Hastalık

1 haftadır var bende yakma gibi bir işlem yaptirmadiniz di mi siz
Yakma işlemi isteyen yaptırıyor.
Fakat bana bir başka doktorum büyük oranda tekrarlar dedi.
Ben internetten araştırarak elma sirkesini buldum,ayrıca bu hastalığı yenmenin en büyük etkeni de bağışıklığı yüksek tutmak. Çünkü bağışıklık yüksek olunca vücut virüsü yok ediyor. Ben hergün bir bardak probiyotik içiyorum,probiyotikli yoğurt mayalatıyorum anneme,vitaminlerimi eksik etmiyorum. Bende geçti,sizde de geçecektir.

Ona şuan bir şey diyemiyorum ama aynen Füsun hanımın yorumlarini okudum herkes çok memnun yarın arıcam randevu alıcam çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim bende her gün bağışıklık için ilaç kullanıyorum sigarayi azalttim inşallah çok gencim daha

Çok teşekkür ederim bende her gün bağışıklık için ilaç kullanıyorum sigarayi azalttim inşallah çok gencim daha
Canım gençlerde çok çabuk geçiyor bu hastalık inan bana.
Geçen yıl nisan ayında siğil çıkmıştı bende,2 ayda kendi çapımda tedavilerle geçirdim,2. Ayın sonunda tertemizdim. İnternete bak bulursun elma sirkesinin nasıl kullanılacağını. Hiç canını sıkma,hpv 1 yılın sonunda %90-95 oranında vücuttan tamamen atılıyor. Sen kendine iyi bak yeter. Fisun Hanım yardımcı olacaktır,eğer bulamazsan Gültekin Köse'ye de alabilirsin. O da çok iyidir.

Teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattıniz

Ya siz ne bencil insansiniz yeter ne eşi ben bunun aciklamasini yaptım eşim dediğim sevgilim dedim

++++++++++
Aptal evlat yetiştirdiğim için kendime kızarım.
Ne işiniz var ne olduğu belli olmayan hasta mı neyse artık tiplerle konu sahibesi?? Haydi onu da geçtim cinsellik sorumluluk demek, sen neden adam gibi sorumluluğunu alamayacağın işlere kalkıştın???
Yanlis anlamayin, sevgili haydi neyse ayrilir gecersin ama kizim HPVli biriyle evlense, evlenmeden once test yaptirmasa sonra hiyarin birinden hastalik kapip bana gelse tokadi basarim bu kadar aptal oldugu icin. Zaten kadin populasyonumuzun %90i koca delisi, nufusa baska bir koca delisi daha katmak istemiyorum kardesim. kadinlar biraz akilli olsunlar yazmaktan biktim artik. Maddi kaziklanan kadinlar, manevi kaziklanan taraflar, haydi bunlari da gectim sagliginiza da mi acimazsiniz?
Hasteneye git tedavini ol ailene de bir sey soyleyip kalpten goturme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…