• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
günaydın arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diliyorum .önemli bir günü geride bıraktık.bence bu komzik beden temizliğini bana göre en zor yanı zeytinyağı ve limon ve bu gece çektiklerim.benden neler çıktığına gelince hep kahverenhi bişeyler çıktı çamur gibi.bir iki tane siyah küçük yuvarlak bişeyler ve.beyaz böyle buruşuk deri gibi bişey çıktı..eşimdende yeşil yeşil o ufak şeylerden ve bir sürü pislik çıkmış..ve burda birçok şeyi paylaştık ve destek olduk hepinize sağlıklı günler diliyorum.

Bir de arkadaşlar ben marankinin tablatlerinden de almıştım. Her öğünde her tabletten 2'şer içilmesi tavsiye edilmişti.4 kutu hap vardı.Yani günde toplam 24 bitki tableti ediyordu. Midem bulandı su içerken çoğunlukla içemedim.genellikle yarısını, yani günde toplam 12 adet hatta bazen daha da az içebildim. Bunların temizliğe yardımcı olacağı yazıyor.belki de benden dökülen yeşil maddeler bu yüzden daha fazla olabilir diye paylaşmak istedim.

günaydın kızlar benden siyah bişeyler döküldü irili ufaklı ama bunlar 3 gündür dökülüyodu zaten bide o yeşil şeyden cok az geldi 3-4 tane felan ama ben hiç bi zaman lavmanı tam yapadım 750lt fazla alamadım hiç vede hiç tutamıyodum bu günde öyle oldu sanırım kilo olarakta 3 kilo verdim ama bunu yapabildiğim için cok mutluyum yağın tadını ve kokusunu unutabilirsem tekrar yapıcam ekim yada kasımda hepimize geçmiş olsun faydalarını ilerleyen zamanlarda görürüz inşallah

bide akkşam banyodan sonra nemlendirici sürmeyi unuttum sürmeyince alnım pul pul oluyodu ve şimdi farkettim gayet nemli ve yumuşak sanırım yağdan işte benim ilk faydam:sm_cool:

Gunaydin arkadaslar,bende biraz once tamamladim islemlerimi. su adini bile anmak istemedigim karisimi ictikten sonra gece olucem sandim.kanter icinde ve mide bulantisiyla uyandim ama bi turlu ayiptir solesi ugrassamda midemdekileri bosaltamadim.sonra bi sure uyuyamadim sabah olmicak gibi geldi inanin.uyuyakalmisim,sabah cok kotuydum midem icim bi garipti.

sonra lavmanimi yaptim cikan sonuclar cogumuzun kucuk saydam yesil ve siyah tanelerden birsuru ve iltahap gibi yemyesil sivi akti resmen.

ama suan cok halsizim.inanin ne meyve suyunu ne sikacak nede icecek mecalim kalmadi bugunde devam etmek istiodum tam olsun die ama sanirim ben sicak bi mercimek corbasi yapip icicem.

burda bizimle bilgi ve deneyimlerini paylasan butun arkadaslarimizdan Allah razi olsun.Birbirimize destek olduk ve simdi bitti cok sukur.artik bidahaki detoxa kadar kimseden ses cikmaz sanirim.Hayirli haberlerinizi alabilmek umidiyle arkadaslar.

Merhaba arkadaşlar uzun ve bitmek bilmeyen bir gecenişn sabahına ulaştım şükürler olsun.

Ben öncelikle alsebe sana çok teşekkür ediyorum Bizi hiç yalnı bırakmadın.sürekli tecrübelerini paylaştın.gece 2 gibi uyuyamayıp baktım sen yine buradaydın çok sağol.inşallah bebişini hayırlı uğurlu kucağına alırsın.

Gece yaşadıklarımı hatırlamak bile istemiyorum.Yağı çok zor içtim zaten sonrasında midem bulandı ve şiddetli şekilde migrenim tuttu.
ama yattım hemen .uyuyamadım tabi.kalktım dolaştım biraz saat 2.30 da artık midem dayanmadı ve çıkarttım.ondan sonra biraz rahatladım ve yatabildim.

Sabah lavman yaptığımda suyu bugün hiç alamadım.ilk defa 3 kerede su aldım.dünden midemin boş olmasına rağğmen su geri geldi sürekli.bende 1 2 tane sizinde anlattıklarınıza benzer bezelye gibi birşeyler gördüm.ama azdı.ve midemin boş olmasına rağmen bağırsaklar baya doluymuş onu anladım.belki çıkanların içinde bizim anlayamadığımız ve gözle görülmeyen toksinlerde vardır diye düşünüyorum.hiç bir şey çıkmadı göremedim diyen arkadaşlar üzülmesin.

Eşimle yaptık biz bu temizliği ondanda gece lavmandan önce uzunca bir şey çıkmış.lavmanda pek bir şey görmemeiş.ama o çıkınca rahatladım dedi.

Ben bir haftadır tecrübelerinizi ve yaşadıklarınızı paylaşdığınız için sizede çok teşekkür ediyorum.

Belki zeytinyağının tadını unutursak.sonbaharda tekrar yaparız ne dersiniz?

Buarada dediğim gibi gece migrenim tutmuştu açlıktan zeytinyağı içmenin sıkıntısından sabah artık o suları içemedim.bir parça simit ve peynir yiyip hapımı içtim.artık düşünmüyorum o sularda içmek ve sebze yenek.yeter bu kadar diyorum çünkü zaten zayıftım 4 kilo vermişim.Benden bu kadar yani.....

Gunaydin arkadaslar,bende biraz once tamamladim islemlerimi. su adini bile anmak istemedigim karisimi ictikten sonra gece olucem sandim.kanter icinde ve mide bulantisiyla uyandim ama bi turlu ayiptir solesi ugrassamda midemdekileri bosaltamadim.sonra bi sure uyuyamadim sabah olmicak gibi geldi inanin.uyuyakalmisim,sabah cok kotuydum midem icim bi garipti.

sonra lavmanimi yaptim cikan sonuclar cogumuzun kucuk saydam yesil ve siyah tanelerden birsuru ve iltahap gibi yemyesil sivi akti resmen.

ama suan cok halsizim.inanin ne meyve suyunu ne sikacak nede icecek mecalim kalmadi bugunde devam etmek istiodum tam olsun die ama sanirim ben sicak bi mercimek corbasi yapip icicem.

burda bizimle bilgi ve deneyimlerini paylasan butun arkadaslarimizdan Allah razi olsun.Birbirimize destek olduk ve simdi bitti cok sukur.artik bidahaki detoxa kadar kimseden ses cikmaz sanirim.Hayirli haberlerinizi alabilmek umidiyle arkadaslar.
canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim bende şimdi sıktım metve suyunu ama sadece tatlı elma ve havuç çünkü bu mideyle katlanamam pancar suyuna. gecem çok kötü geçti bi sağa bi sola döndüm midem hala bulanıyor takatim bitti en güzel yanı ben tuvalatimi süzgece yaptım 1 tane ssolucan 7 8 cm/ 3 tanade çok sert yeşil bişey . bol iktarda yeşil madde beyaz renkli bişeyler anlamadım yeşilliklerin posasımı ama din sabah suyu zencefil ve tarçın çayından başka bişey içmedim. önceki gün bile yeşillik yemedim.kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razıolsun inanın bu sabah ve daha önceleri hepinize dua ettim. bebek isteyenler dualarım sizlerle allah hepinize nur topu gibi sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah artık siteye eskisi kadr giremeyiz diye düşünüyorum ama ara sıra mesajlaşalım oh be bunuda başardık işte bu sizi seviyorum:teytey::hooray::dance::lepi:kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Arkadaşlar, dün hiç bir şey yememe rağmen kabız gibi dışkı çıkmasına üzülmüştüm ama yazdıklarınızı okuyunca belkide içerideki tüm pislikler yumak oldu çıktı diye düşünmeye başladım. Verilen hiç bir emek sonuçsuz kalmaz. Herşey gönlünüzce olsun. benim gibi bebek özlemi çeken arkadaşlara da bu forumda en kısa zamanda müjde vermeyi nasip etsin.:1rolleyes:

Ben size tesekkur ederim azminize hayranim...Birdahaki aya yapacak olab bana ve baskalarina ornek oldunuz..
Iyi dilekleriniz için hepinize ayri ayri tesekkur ederim...
Zor bir gece gecirdiniz bedne yaptigimda ertesi gunu zeytinyaginin ve pancarin adini bile duymak istemiyordum ama iste yine burdayim ve nisani bekliyorum...Allah sifanizi versin insallah... Bende burdan okuyup sizlerden birseylerde ogrendim...
Ama detox bitti diye burayi birakmayin..Sizdeki degisimleri merak ediyorum..Ben faydasini gordum cok sukur..Benden sonraki ay yapan arkadasim da faydasini gordu ki oda nisanda yapacak insallah...Artik hayat tarzim bu sekidle olacak diyor hatta...6 ayda bir temizlik... :))))
Hepinize simdiden afiyet olsun diyorum...Fazla bekleyecebileceginiz sanmiyorum yiyeceklere geciste...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum hepimize geçmiş olsun. Bende gece dörtten beri ayakta sayılırım içtiklerimi çıkarmak zorunda kaldım ve sabah lavmanda pek kayda değer birşey yoktu. Ya çok sağlıklıyım veya detoksu tam yapamadım diye düşünüyorum özellikle lavmanı çok uzun süreli tutamıyordum belki de ondandır diye düşünüyorum.Birşeyler döken arkadaşlar genelde lavmanı uzun süreli içlerinde tutan arkadaşlar galiba.. Neyse sonuçta bitti ama burada tecrübelerini paylaşan herkese özellikle Albeseye teşekkür ediyorum

günaydın arkadaşlar uzun bir geceden sonra yeni kalktım hatırlamak bile istemiyorum benden yeşil renkli bişeyler çıktı yagı unutabilirsem nisanda yeniden yapacagım bu gün kahvaltıya geçebilirmiyiz herkeze geçmiş olsun

günaydın arkadaşlar uzun bir geceden sonra yeni kalktım hatırlamak bile istemiyorum benden yeşil renkli bişeyler çıktı yagı unutabilirsem nisanda yeniden yapacagım bu gün kahvaltıya geçebilirmiyiz herkeze geçmiş olsun

Gecmis olsun....Canim bu temizlik 6 ayda bir yapiliyor diye biliyorum...Sen sanirim nisanda yapamazsin ancak sonbaharda ekim kasim aralikta.....
Ben kasimda yaptigim için nisanda yapicam ki biraz arasi olsun diye..( birde hamileyim asiri mide bulantim var onunda biraz gecmesini bekliyorum aslinda yoksa icemem birsey )
Kisaca sen nisanda yapamazsin sanirim...
Kahvaltiya gelince aslinda yavas yavas gecin, demisler sitede falan ama valla ben yaptigimda bekleyemedim sabahina kahvalti ettim..Tabii fazla yenilmiyor bir haftada mide kuculmus oldugundan... Sen yinede beni ornek alma..:)))

sevgili rose14 yazdıklarımın hiçbir cümlesini ve kelimesini sana hitafen yazmadım.sabah kimseyi okumadan yaşadıklarımım yazdım ve tekrar yattım.

bir arkadaş hastalığın neydi demiş sadece kronik kabızım.ilaçsız çıkamıyorum.günlerce duruyo ve zor çıkıyo.bu sebebden hemoroitim dahi çıktı.

ben artık sebze suyu meyva suyu içmem.yüzümün rengini ellerimin titremesini,ve sürekli asabi halimi görseniz ye dersiniz.eşim günlerdir bırak diye zorluyodu.sizleri okudukca moral buldum.

canım şöyle güzel bi sucuklu yumurta çekiyo.valla yapıp yiycem.yeter bukadar eziyet....

günaydınlar olsun..akşamı atlattım ya şükür kavuştırana..akşam yattıktan sonra başlayan mide bulantım sabah 4 gibi sona erdi ve tuvalete çıktım...6:15 gibi lavmanımı yaptım,klozete birde süzgeç koydum,lavmanımı bugün tersine ya 1 dakika tutamadım,zaten hiçbirşey çıkmadı,yeşili kahverengi su gibi bir dışkı.akşamüstü ben tekrar lavman yapıcam saat 6:00 gibi...birazdanda pancarlı meyve suyumu içicem,içim istemesede...arkadaşlar burada önemli oplan enönemli organlarımızdan biri karaciğerimizinde temizlenmiş olması,bişey çıkmasada buna seviniyorum...demekki bağırsaklarım da bir rahatsızlık yokmuş...
buradaki herkeze teşekkürler ediyorum ,birlikte başladık be bitirdik,herkeze hoşçakalın diliyorum,eğer akşam bişeyler çıkarsa yazıcam....hepinizi canıgönülden öpüyorum....

ya kızlar ben az önce wc ye gitiim ve ceviz büyüklüğünde bişey düştü birbirine yapışık iki farklı şey gibi duruyodu ama et parçasına felan benzemiyodu öğlende yemek yemeyi düşünüyodum vazgeçtim bu gün akşama kadar aynı tempo inşallah

hepimize geçmiş olsun :)

bende akşam yağımı içip egzersizimi yapıp yatmıştım.
sağ tarafımı yarım saat ısıttıktan sonra bulantım başladı ve istifra ettim rahatladım kendime geldim..
sonra tekrar yattım sol tarafımı ıstırken uyumuşum saat 11de o kadar güzel uyudum kii
bide yağıda çıkardığım için sorunumda olmadı saat 4 te uykumu almış olarak uyandım aslında ama ben yattım ve uyumaya devam ettim..
lavmanımı ben ilkini 7 dk. ikinciyi de 6-7- dk. fln tuttum..
ve sonuç olarak benden yeşil nohut büyüklüğünde taş benzeri şeyler döküldü
safra taşı fln mıdır böyle bişey midir kii diye düşündüm ama taş gibi semsert görünmüyordu şeffaftı
marankinin sitesinde baktım şimdi orda da benzer bişey var
ve şöyle ifade edilmiş

""bugın bile halen cevap bulamadığım 35-135 mm bıyıklığınde yosunlu yuvarlak, köşeli, parçalı, sert kıçık kum tanelerini taş ve çamur gibi maddeleri attığımı gördım""

olarak yazılmış..

vücuttan atıldığına göre yararlı bişey değildir elbet..
bende kahvaltı olarak yarım kase tarhana çorbası içtim
çok isterdim en azından 1 gün daha devam etmeyi ama yapamıcam
ben kronik kabızlık için yaptım ve düzeldiğime de yürekten inanıyorum..
umarim herkes dilediği şifaya kavuşur
önemli olan niyetti ve bu uğurda bişeyler yapmaktı biz elimizden geldiğince yaptık..yaradan da mükafatını elbet ama elbet verecektir..

arkadaşlar marankinin sitesindeki benzer dediğim şeyin fotosunu ordan alıp koyuyorum oradan alıntı yapıyorum
talar1.jpg
(alıntıdır)
sizinkilerde buna benziyormu bi bakın isterseniz
talar4.jpg
(alıntıdır)

ve yukarda yazdığım gibi bunlar şöyle tanımlanmış;

""bugın bile halen cevap bulamadığım 35-135 mm bıyıklığınde yosunlu yuvarlak, köşeli, parçalı, sert kıçık kum tanelerini taş ve çamur gibi maddeleri attığımı gördım""

Back
X