Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
allah yiliğini versin bonuscum.anam senin boğazın hiç durmamışki.durmadan yemişsin.gerçi yediklerin zararlı şeyler değil.bende öğlen çay fincanı tabağında brokoli yedim.limn bile sıkmadım.süzgeçten aldım yedim.3 sb. brokolinin haşlanma suyunu içtim.saat 11 gibi 2 kayısı 2 incir ve 4 fincan yeşilçay ve biberiye içtim limonla.okadar.bide bol su tabii.

Çok yemedimki la yediğim bi salata bi ıspanak fisfisfis onlarda zaten güççücük tabaklarda yarın iyi olursam ekmekte yemiycem

:nazar::nazar:maşallah allah nazarlardan saklasın arkadaşlar ne güzel herkes başlamış ben pazartesi başlıycam tabi kırmızı pancarı bulabilirsem bulamıyorum ya canım sıkılıdı yarın yine bakıcam allah hepimize kolaylık versin hastalıklarımıza şifa olsun inşallah

Hepinize kolay gelsin arkadaşlar .bende mart ayındaki temizliği eşimle birlikte yaptım.Daha önce şiddetli başağrılarım oluyordu temizlikten sonra sadece son gün başağrısı yaşadım daha sonra o günden beri hiç ağrı kesici ilaç içmedim çok şükür.baş ağrım olmadı .ben gayet memnunum bütün sıkıntıya değdi benim için .

Sizlerin de 1 hafta boyunca yaşadıklarınızı okumak istiyorum.Allah hepinize yardım etsin.şimdiden geçmiş olsun.....

s;a hanimlar masallah iyi gidiyorsunuz. Allah cc yardimciniz olsun...
rose 14 canim sen mart ayinda yapmistin, bu ay bir daha yapman sakincali degilmi? zararli diye biliyordum ben iki defa ustuste yapmak..

bir de hanimlar tansiyon ilaci kullananlariniz varsa yada yakinlariniz varsa birakmayin lutfen! detoxs yaparkende devam edin ilaclariniza. esimin turkiyede ki amcasi mart ayinda yaptigi temizlikte
tansiyon ilacini almamis. detosxs bittinden sonrada . almaya devam etmeyince yuksek tansiyondan beyin kananaasi gecirdi 1 hafta yogun bakimdan yattindan sonra vefat etti malesef: ((( onemli bir hatsaliklari olanlar muhakkak dr kontrolunden sonra yapsinlar...
elhamdulillah bizler iyi gecirdik faydasinida gorduk.. ama yasli vs vs olanlar dayanamiyor galiba bu uygulamaya...

selametle ins...

benim bu ikinci yapışım.geçen ay yaparkende bunu yiyelimmi şunu içellimmi gibi şeylere hiç takılmadım.adam ne dediyse onu yaptım.öğlen sebze haşlama ve suyu akşamda salta diyo.
lavmanıda ya sabh 5-7 arsı yada akşam gfüneş batrken diyo.yani ben sadece bun u anlıyorum.gerisi olurmu nolmazmı bilemem.ama ben çok kuralcıyımdır.ne deniliyosa harfiyen uyarım.
eğer içiniz nasıl rahat ediyosa lavman satinde veya yenilen yiyeceklr konusunda öyle yapın..şahsen ben yemem.labvamnıda da sabah yaparım.sabah yapamadığımda akşam yatarken yaparım.bunlar hep ayın çekim gücüyle alakalı çünkü.bi sakıncası olmasaydı gün içinde lavmöan denilirdi.
sabah 5 le 7 mi ben 7.30 gibi yapıyorum olmaz mı ki
rose 14 canim sen mart ayinda yapmistin, bu ay bir daha yapman sakincali degilmi? zararli diye biliyordum ben iki defa ustuste yapmak..

bir de hanimlar tansiyon ilaci kullananlariniz varsa yada yakinlariniz varsa birakmayin lutfen! detoxs yaparkende devam edin ilaclariniza. esimin turkiyede ki amcasi mart ayinda yaptigi temizlikte
tansiyon ilacini almamis. detosxs bittinden sonrada . almaya devam etmeyince yuksek tansiyondan beyin kananaasi gecirdi 1 hafta yogun bakimdan yattindan sonra vefat etti malesef: ((( onemli bir hatsaliklari olanlar muhakkak dr kontrolunden sonra yapsinlar...
elhamdulillah bizler iyi gecirdik faydasinida gorduk.. ama yasli vs vs olanlar dayanamiyor galiba bu uygulamaya...

selametle ins...

allah rahmet eylesin cnm

evet çok dikkatli yapılmalı bunu hep sölüyoruzz burdan ciddi hastalığını özel bi durumu olanlar dr kontrolünde yapsınlar lütfennna.s

ayy arkadaşlar sabahki su beni mahvetti çok fena midem bulanıyoookafamçokkarıştı

bende dün pırasa haşlaması ile akşam havuç salata yedim

ayy çok fenayımmmmmkafamçokkarıştı

selametle ins...

a,s mnthcım.evet mart ayında yaptım yine yapıyorum.2 kez marankinini sitesini aradım yapabilrisiniz.hiç bi sakıncası yok dediler.isterseniz mayıstada yapablrisiniz kendini.zi iyi hissediyosanız açlığa dayanabiliyosanız dediler.bende yapıyortum.kalan bişyeler varsa temizlensin.mayısta yapamayabilrim çünkü.hem lavman yapmıyorum sadece yiyecek içecek kısmına aynen uyuyorum okadar.nasipse yarın lavman yapmaya başlıycam.1 gün gün arayla yapcam artık lavmanı.yakınınıza da allah rahmet eylesin canım.gerçekten bunu yapacak olan yaşlı ve hastaların iyce bidüşünüo ve dikkatli olup ondan sonra yapmaları gerekiyo.
şuan 500mllikpancarlı suyumu bitirmiş durumdayım elhamdülillah.6 gün daha içicem bunu dimi.yemek yememk değilde çay yerine bu suyu içmek çok zoruma gidiyo.çayı özledim şimdiden.canım salatalık yemek istiyo ama hormonlu diye elimi bile uzatamıyorum.okadar güzel duruyolarki yeşil yeşil ince ince.cokacimcoook

selametle ins...

CAnim Allah rahmet eylesin..Basiniz sagolsun..Gercekten yasli ve hastalarin doktor muayesinden gecmesi lazim yapmadan once...Bende yapamadim bendede yuksek tansyon var hamilelikten dolayi...Nasip olmadi bu sefer ama herseyde bir hayir vardir napalim...

Roze canim yaa sen neden lavmani hergun yapmiyorsun ben hiç anlamadim..Isin buyuk kismi zaten o diyeti yapmak..Butun pislikleri asagi indirmek sonrada lavmanla temizlemek..Sen inenleri temizlememis olmuyormusun simdi? Senin yerinde olsam lavmanida hergun yapardim ben...

sabah 5 le 7 mi ben 7.30 gibi yapıyorum olmaz mı ki

allah rahmet eylesin cnm

evet çok dikkatli yapılmalı bunu hep sölüyoruzz burdan ciddi hastalığını özel bi durumu olanlar dr kontrolünde yapsınlar lütfennna.s

ayy arkadaşlar sabahki su beni mahvetti çok fena midem bulanıyoookafamçokkarıştı

bende dün pırasa haşlaması ile akşam havuç salata yedim

ayy çok fenayımmmmmkafamçokkarıştı

Zeytiiinn ölüyom bulantıdann :bbo: başımda çok ağrıyo yaa

günaytın dün akşam bende çok acıktım ama uyuyunca geçtimir mirmirmir şimdi meyve suyumu içiyorum yaa ben marankinin sitesindeki cep tel.numarasını arıyorum ama ulaşmıyor zeytin gözlü sen nerden aldın numarayı çoçuk problemim için soru soracaktım yardımcı olursan sevinirim

CAnim Allah rahmet eylesin..Basiniz sagolsun..Gercekten yasli ve hastalarin doktor muayesinden gecmesi lazim yapmadan once...Bende yapamadim bendede yuksek tansyon var hamilelikten dolayi...Nasip olmadi bu sefer ama herseyde bir hayir vardir napalim...

Roze canim yaa sen neden lavmani hergun yapmiyorsun ben hiç anlamadim..Isin buyuk kismi zaten o diyeti yapmak..Butun pislikleri asagi indirmek sonrada lavmanla temizlemek..Sen inenleri temizlememis olmuyormusun simdi? Senin yerinde olsam lavmanida hergun yapardim ben...

Canım sen iyiki yapmadın :1hug: allah korusun sağlık bulalım derken sağlığımızdan olmayalım. sonbahardada emziriyo olursun artık bi daha ki ilk bahara kaldı senin temizlik :ecrin_bebek: valla dün çok acıkınca aklıma sizin eşleriniz geldi hadi biz evdeyiz yatıp yuvarlanıyozda bu adamlar napıcak işte :sm_confused:

buse burcu sınavda başarılar canım a.s. destek olan bütün arkadaşlar hepinize teşekkürler a.s.

arkadaşlar saat 11 30 mplde maranki var
kampı gösterecekler mart ayındaki kozmik temizlik yapanları seyredebilirler hepinize kolay gelsin

Canım sen iyiki yapmadın :1hug: allah korusun sağlık bulalım derken sağlığımızdan olmayalım. sonbahardada emziriyo olursun artık bi daha ki ilk bahara kaldı senin temizlik :ecrin_bebek: valla dün çok acıkınca aklıma sizin eşleriniz geldi hadi biz evdeyiz yatıp yuvarlanıyozda bu adamlar napıcak işte :sm_confused:

buse burcu sınavda başarılar canım a.s. destek olan bütün arkadaşlar hepinize teşekkürler a.s.

öyle canim zaten normal bir hamilelik gecirsem kesin yapardim..Simdi bu ayki temizlikte zaten emzirip yapan bir arkadas var..Ondan bilgi alicam zaten emzirirken nasil oluyor diye..Insallah sorunu olmaz sut yonunden..Seneye ilk bahara kadar nasil beklerim bilmiyorum...
Bu arada esim sanirim dayanamiyicak...Dun butun gun yatti basi dondu..Gecede bas agrisindan duramadi..Yarinda calisicak ustelik surekli ayakta olup araba kullanacagi bir is...Bilmiyorum bakalim dayanabilecekmi...Tatil almadigina pisman oldu simdiden...Hatta birakip mayis ayi için tatil alip evde kalip o zaman yapmayi bile dusunuyor..

alsebecim.ben martta yaptım diye lavman yapmıyorum.hatırlarsın belki son gün bi laf dolaşmıştı flora felan diye.işte şimdi onlar gitmesin bari diye yapmıyorum.bide herkes diyoya 1 ay aradan sonra yapılcak diye.bende hemn yapınca tedbirli olmak istedim.ama yarın başlıyorum nasipse.yda akşam birini yaparım yarında sabhtan itibaren yapmaya başlarım.

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin diyorum ....Ve bi iki bilgi paylaşmak istiyorummm

Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde, midede mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…

• Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde, su ile doldurulmuş balon şeklinde olan midenin çıkış kısmını kapatarak yenilen gıdanın tam sindirilmeden bağırsaklara kaçmasını önleyeceğini ve mide dolunca da doygunluk hissi vererek çok fazla yemeden kalkılacağını…

• Yemek yerken yemeğin ortasında su içildiğinde içilen suyun yenilen gıdaların sindirilmesine, gerekli vitaminlerin emilmesine katkıda bulunduğunu ve midede doygunluk hissi vererek az yemeye vesile olduğunu…

• Oturularak ve en az 3 yudumda içilen su, dil ve ağız bölgesinde daha fazla duraksadığından tükürük bezleri için gerekli olan suyun emilimini artırıp anti bakteriyel ve antioksidan etkiye sahip tükürüğün salgılanmasını artırarak ağız ve diş sağlığına katkıda bulunduğunu..

• Uyurken sağ yana dönüp yatıldığında solda olan kalbimizin daha rahat çalışmasına neden olarak, kalbi yormadan dinlenmiş bir vaziyette kalkılabileceğini…

• Tuvalete girerken sol ayakla ilk adım atıldığında kaygan olan zeminde ayağın kayması durumunda sola göre daha güçlü olan sağ ayağın düşmeyi engelleyerek vücudu dengelediğini..

• Banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediğini ve savunma mekanizmasını güçlendirdiğini…

• Kesintisiz uyunan uzun gece uykularının, damarlarda vazodilatasyona neden olduğunu, uyku ortalarında kalkıp el yüz yıkamak (ör: abdest almak) az yorucu egzersizler yapmanın (ör: teheccüd namazı) vazodilatasyonu engellediğini ve daha zinde kalkılabileceğini…

• Bütün bunların, 1600 sene evvel Peygamberimiz (sav) in yaptığı ve ümmeti için de tavsiye ettiği sünnet-i seniyyeler olduğunu...BıLıYORMUYDUNUZ???

alsebe canım inşallah bebişini alırsın kucağına sağlıkla ben maalesef bırakmak zorundayım çünkü bende süt müt kalmadı dün akşama kadar iyiydim ama sonra yamuldum bide yalnızım ikizlerle pek halimde kalmadı açlık değil ama sütümün azalması bırakmama neden oldu inşallah önümüzdeki bahara yapmayı düşünüyorum sende emzirirken bi denersin eğer olumsuz etkilenirsen bırakırsın vücuda süt yapacak bişey girmeyince azalıyo gerçekten bebişlerim sekiz aylık diye giriştim bu işe hani ek gıda falan alıyolar idare ederim sıvıda bol alıyoruz diye düşündüm ama iyi beslenemeyince azaldı çok zor bilemiyorum belki herkes için aynı şey geçerli değildir ama sizin takipçinizim:)

alsebecim.ben martta yaptım diye lavman yapmıyorum.hatırlarsın belki son gün bi laf dolaşmıştı flora felan diye.işte şimdi onlar gitmesin bari diye yapmıyorum.bide herkes diyoya 1 ay aradan sonra yapılcak diye.bende hemn yapınca tedbirli olmak istedim.ama yarın başlıyorum nasipse.yda akşam birini yaparım yarında sabhtan itibaren yapmaya başlarım.

rose lavman bu işin önemli bölümü bence telefonlada sormusun derlerdi lavmanı 2 günde bir yap diye bi zararı olsa.akşam ısırgan otunun faydaların abakıyordum bağırsaktaki flora yı artırdığı yararlı olduğu yazıyordu istersen araştır çayını falan iç floran güçlenir o yönden de rahat olursun

roboroach canım bu faydalı bilgiler için çok teşekkürler.allah razı olsun.zaten peygamderimizin izinden gisek sünneti seniyyeye uysak gerçekten hastalık nedirt bilmeyiz.cenaı allah önce bizi kendine layık bi kul ve habibine layık bi ümmet eylesin inşallah.
eiecim yapcam canım yapcam lavmanı.karnım çok şiş.bide regliyim.ve canım çok yemek çekiyo.geçen sefr böyle olmamıştım.bide alttaki komşumun kızının nişanı var oaraya gidicez şimdi.pide vereceklermiş.ayyy çokda severim.hakkımı alıp dondurucuya atıcam artık napalım.eşim sabah okadar pes ettirmek için uğraştıki anlatamam.çikolataları börekleri gözüme burnuma soka soka yedi bırakayım diye .ama yılmadım.az önce badem yedim.akşamada salata artık.

Zeytiiinn ölüyom bulantıdann :bbo: başımda çok ağrıyo yaa
benimde anca düzeldi bulantım kafamçokkarıştı
başımı hiç sorma felaket acayip çay içesim var :içelim:

günaytın dün akşam bende çok acıktım ama uyuyunca geçtimir mirmirmir şimdi meyve suyumu içiyorum yaa ben marankinin sitesindeki cep tel.numarasını arıyorum ama ulaşmıyor zeytin gözlü sen nerden aldın numarayı çoçuk problemim için soru soracaktım yardımcı olursan sevinirim
cnm ben korel oteli aradım ordan bi kadın çıktı ondan bilgi aldım marankinin kendi değil yani
öyle canim zaten normal bir hamilelik gecirsem kesin yapardim..Simdi bu ayki temizlikte zaten emzirip yapan bir arkadas var..Ondan bilgi alicam zaten emzirirken nasil oluyor diye..Insallah sorunu olmaz sut yonunden..Seneye ilk bahara kadar nasil beklerim bilmiyorum...
Bu arada esim sanirim dayanamiyicak...Dun butun gun yatti basi dondu..Gecede bas agrisindan duramadi..Yarinda calisicak ustelik surekli ayakta olup araba kullanacagi bir is...Bilmiyorum bakalim dayanabilecekmi...Tatil almadigina pisman oldu simdiden...Hatta birakip mayis ayi için tatil alip evde kalip o zaman yapmayi bile dusunuyor..
bebiş sağlıklı olsun her zaman yapılır cnmyerimseniben
alsebe canım inşallah bebişini alırsın kucağına sağlıkla ben maalesef bırakmak zorundayım çünkü bende süt müt kalmadı dün akşama kadar iyiydim ama sonra yamuldum bide yalnızım ikizlerle pek halimde kalmadı açlık değil ama sütümün azalması bırakmama neden oldu inşallah önümüzdeki bahara yapmayı düşünüyorum sende emzirirken bi denersin eğer olumsuz etkilenirsen bırakırsın vücuda süt yapacak bişey girmeyince azalıyo gerçekten bebişlerim sekiz aylık diye giriştim bu işe hani ek gıda falan alıyolar idare ederim sıvıda bol alıyoruz diye düşündüm ama iyi beslenemeyince azaldı çok zor bilemiyorum belki herkes için aynı şey geçerli değildir ama sizin takipçinizim:)
şimdi senin yeme zamanın cnm bebişler büyün yaparsınnyerimseniben
eiecim yapcam canım yapcam lavmanı.karnım çok şiş.bide regliyim.ve canım çok yemek çekiyo.geçen sefr böyle olmamıştım.bide alttaki komşumun kızının nişanı var oaraya gidicez şimdi.pide vereceklermiş.ayyy çokda severim.hakkımı alıp dondurucuya atıcam artık napalım.eşim sabah okadar pes ettirmek için uğraştıki anlatamam.çikolataları börekleri gözüme burnuma soka soka yedi bırakayım diye .ama yılmadım.az önce badem yedim.akşamada salata artık.

:roflol: benim eşimde sözde yapıyooo:mymeka: ama öğlen makarnaları götürdü gözüme soka soka :mymeka:
hala bide diyo kii maranki makarna için bişey demedii:delphin: yedi bi güzel ben gayat iyi yapıyorum diyo bidee:dilcikar::dilcikar:

Cok uzuldum...Ehh birde iki tane olunca daha fazla sutte lazim olur..Neyse demekki bize b u yil temizlik yok....Birde ben ikinci cocugumu 2 yasina kadar emzirmistim...Artik ne zamana kismet olur yapmak bu temizligi yeniden bilemedim... :))))
Sen ilk once bebislerini dusun..Birdahaki seferlerde beraber yapariz insallah...Paylastigin için tesekkur ederim...Gule gule buyut bu arada hayirli olsunlar insallah...

slm kızlar allah nasip ederse bende başlıyorum yarın lavmandan korkuyorum inşallah korktuğum gibi değildir öpüyorum hepinizi

Back
X