Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Eşim ısrar etti bi bardak çay iç diye içtim ama ne başımın dönmesi geçiyo ne de midemin bulantısı ağrısı başımda çok kötü gidip uzanıcam biraz böyle devam edilirmi bilemiyorum
şu an lavmanı yapıyo olcaktım :(
yemek yemek isteyenler beni düşünsün ve yemesin lütfen mide boş olduğu için bu kadar ağrıdı sanırım acayip bi kusma isteği var :a015:

Benden pes kızlar üzgünüm çokta iradeli başlamıştım ama dayanamadım başımın dönmesine regl olduğum içinde migren ağrısını tetikliyo sanırım çok kötü hissediyorum şu an iki lokma bişey yiyince iyi hissedicem sandım ama malesef daha kötü oldum:çok üzgünüm:

canım bugün yat dinlen biraz yarın kendini iyi hissedersen devam edersin geçmiş olsun

1 -Alsebe(Sakincali olamasi ihtimalinden yapmadi)
2- Madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus (Bozdu,birakmadi ) yasakkelime
7-Emos
8-zeytin gözlü
9 -rose14 (Birakti)
10-merdiyetin annesi
11-toprağın kocişi
11-alsebenin kocişi (Birakti)
12-zeytinin kocası (Birakti)
13- Akrep33
14_Meham
15_Mehlikasu

Liste burda..Birakanlari hatirladigim kadariyla yazdim ben..Yanlislik eklenecek varsa yazin...

ben yağla limonu ayrı bardaklara yapıp içmeyi planlıyorum bi yudum ondan 1 yudum ondan zaten yavaş içilmesi gerekiyomuş 3 5 saate kalmaz biter heralde kaydirigubbakcemile3

bide arkadaşlar hangi gün başlanrsa başlansın yağ yarın ama snra 2 3gün daha devam etmek sizin insiyatifinize kalmış maranki devam edilebilir diyo

ya ben biyerde okumuştum 30 dk içinde için diyolardı ondan yudum yudum ama yarım saatta içtim ondanmıki hemen cıkardım marankimi demiş kaç dk içilmesi lazımki

sırf kozmik beden temizliği için bende üye oldum.
güzel bi siteye benziyor
ama ben yabancıyım
kantin ne tarafta cokacimcoook

kozmik beden temizliğini geçen ay yaptım 2 gün geç başladığım için z.yağı+limonu 7. gün yani pazar günü içtim. [/Iöyle zannediyodum. emin olamadığım için diyet listesinin dışına çıkmadım 6 kilo verdim. diyet sonrası kıtlıktan çıkmış gibi saldırdım yiyeceklere 3 kilosunu geri aldım.
kolesterolüm düşmeye başlamış, triglesidim anormal düşmüştü çocukluğumdan beri asabi tanınan ben hiçbişeye sinirlenmez oldum. horlamam kesilmiş (öle diyo benimki) cildim parladı.
hoşuma gitti tabi bu ayda yapıyorum aslında yapmamak lazım bağırsakların florası bozulmasın diye.şimdi tekrar 4 kilo verdim geri almayada niyetim yok artık. yüzümde sivilceye benzer kırmızılıklar kabardı bakalım nolucak.
(ama bu diyet listesinin dışına çıkmışım zeytinyağı koydum hep haşlamalara ve salatalara)bu seferde öle zannettim
kızlar sizden z.yağı+limonu perşembe akşamı içileceğini duydum sanki bayırda bulmuş gibi sevindim.
öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın a.s.

kozmikciler günaydın sebze suları içildimi,bu gün hüpden açız nasıl olcak bilemiyorumm:sm_confused:

Kozmik Beden Temizliği Programı 7. Gün
10 Nisan 2009 Cuma
05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks
07-09 Meyve - Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.
Bugüne mahsus olarak;
Gündüz bedeni ısıtma, hamam
Akşam saat 20.00′den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı(yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)
Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması
Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış
Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir.
marankinin sitesinden duyurulur

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.
meyve suları ve çaylarıyla birlikte Kozmik Beden Temizliği Programı 6. Gün
9 üzüm, hurma tüketilebilir.Nisan 2009 Perşembe
07-09 Meyve - Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-18 Lavman Uygulaması
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış fındık, ceviz,
perşembe için demiyo

daha iyi bilgisi olan anlatsın.nolur. malum uzaklardan katılıyorum aranıza.tek bilgi kaynagım net ve sizlersiniz canlarım

günaydın fıstıklar a.s.

bugün yağ günü kazamız mübarek ola kaydirigubbakcemile3

şöle böle derken sona geldik inş herkes dileğine kavuşur :Saruboceq:

enteldantel aramıza hg cnm... yağı bugün içiyoruzzz dolunay bugün zaten hicri aylara baktığımızda bugün ayın 15 i ve dün akşam baktıysanız ay dolunaya yakındı

bugün dolunay günü onun için bugün içiliyoooo :içelim:

6. Gün
9 Nisan 2009 Perşembe

07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Spirulina, Zencefil ürünlerini, karaciğer rahatsızlığı olanların Enginar, kilo fazlalığı olanlar Piren’li Bitkisel Karışım veya Yeşil Çay’ı detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Spirulina ve Zencefil’den her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir.)

Bugüne mahsus olarak;
Gündüz bedeni ısıtma, hamam
Akşam saat 20.00'den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı(yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)
Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması
Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış
Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir.

7. Gün
10 Nisan 2009 Cuma

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Spirulina, Zencefil ürünlerini, karaciğer rahatsızlığı olanların Enginar, kilo fazlalığı olanlar Piren’li Bitkisel Karışım veya Yeşil Çay’ı detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Spirulina ve Zencefil’den her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir.)
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

8. Gün
11 Nisan 2009 Cumartesi

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.

9. Gün
12 Nisan 2009 Pazar

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.

Not : Detoksun son günü yani 7. günü 8'e bağlayan gecenin sabahındaki sulu set ile lavman yapamayanlar için ıngiliz tuzu (magnezyum sulfat) ile temizlik yapılabilir . Uzman doktor kontrolünde yapılmalıdır.
Not: Zaruret hali dışında ve tansiyon hastaları, mide rahatsızlıkları , kalp damar rahatsızlıklarında doktor kontrolunda yapılması tavsiye edilir.
Yapma şekli; 30-45 gr tuz, 300gr bardak suda geceden eritilir sabahleyin 05:00-07:00 arası beden ısısında içilir arkasından 500gr portakal suyu yarı yarıya normal suyla sulandırılmış olarak beden ısısında içilir.buda gün içinde detoks etkısı gosterecektir.bu sebeple pazartesi gun insanların ihtiyatlı ve detoks arınma yapabilecek mahallerde bulunmaları önerilir.çünkü gün içinde boşaltım ishal şeklinde ve zaman zaman olacaktır.

Not:

Bu temizlik- detoks- arınma ile bedenden kaybedilen faydalı unsurları telafi için ve COSMIC Alfa Alfa, Soya, Spirulina ve kilo alma ve vermede sorun yaşayanlar için Piren’li Bitkisel Karışım Besin Destek Ürünleri ve Yeşil çay BESıN DESTEK ÜRÜNLERıNı kullanmaları önerilir.

Program (kozmik beden temizliği) : AHMET MARANKİ ahmet marankinin sitesinden alıntıdır

şu bir hafta nasıl geçti bide bana sorun,ömrümde hiç bu kadar uzun bi hafta yaşamamıştım, :bbo:
şimdiden yarın akşamki içecegim çorbayı düşünüyorumcokacimcoook

Günaydın kızlar akşam yattım yattım kendime zor geldim eşim yüzüme baktı senin rengin sararmış dedi :bbo: başım daha iyi şükür ama midemde bi bıçak var sanki ben şimdi napıcam ya :sm_confused:

Back
X