amin,tşk. ederim,bana da doktor polikistik over teşhisi koydu yaklaşık 1 senedir gebe kalamıyordum, 3kez yumurtlama tedavisi gördüm(klomifen kullandım)3. de Şubatta hamile kaldım ama Martta düşük yaptım,Nisan ayındaki kozmik beden temizliğini ben de yaptım,inş. faydası olur,sen de dene bence kan şekerin düşerse rahatsızlık yaşarsan bırakırsın, Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasib etsin,hemde en hayırlı ve en kısa zamanda:Saruboceq:
sağol canım nisandaki temizlikten ne gibi sonuçlar aldın yazabiirmisin kilo verdin mi mesela ve bişiler düşürdünmü bazı arkadaşların bahsettiği gibi bunları çok merak ediyorum ve neler yiyip yemediğini de bir arkadaşıma daha söyledim oda polikistikover hastası ve bir tane kalbi durması sebebiyle kaybı var oda düşünüyor adı derya benimkide aynur bu arada oda gelicek buraya sanırım o da düşünüyor yapmayı bilgilerimizi paylaşırsak çok mutlu oluruz ve yapacağımız 1 haftalık temizlikte kolay geçer belki birde en çok merak ettiğim şey zeytinyağı içebildin mi yani 1 yudum yağ bir yudum limon şeklindemi içiliyor ve limon yağı bastırabilirmi acaba yaşadıklarını kısaca anlatabilirmisin eğer müsaitsen canım tabi