Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
çok karışık bu doktor kontrolüde şart gibi duruyor

Hayır eliz karışık birşey yok. Eğer ciddi sağlık problemlerin varsa tek başına yapma tabi. Ama vejeteryan bir beslenme düzeni uygulayacaksın 10 gün hepsi bu. Bir de her sabah lavman olayı var. Eğer başladıysan ve sormak istediğin şeyler varsa daha önceden tecrübe etmiş arkadaşlarla, bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız.

Grifinaco daha önceki temizliklerde burası oldukça kalabalıkmış okuduğum kadarıyla. Bu defa fazla kişi yok. İrtibatı koparmayalım :teselli: bibirimizi teselli ederiz.

evet ben de kendimi çok yalnız hissettim, inşallah sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum.birbirimizi yanlız bırakmayalım.

tabi bu süre zarfında nefsimle büyük mücadeleler de geçiriyorum.

demin biri baklava getirmiş iş yerinde, kırmamak için aldım kağıt bardağın içine koydum, akşam evdekilere götürücem.

dün de helva vardı, onu da aynı usul eve götürdüm.

Halimi söylesem kendine şükredersin. Ben restaurant işletiyorum. İskenderler, kebaplar, pideler gözümün önünde bütün gün cokacimcoook

Halimi söylesem kendine şükredersin. Ben restaurant işletiyorum. İskenderler, kebaplar, pideler gözümün önünde bütün gün cokacimcoook

kaç kilosun şu an, boyun kaç?

benim boyum 1.68.
ben 22mart pazartesi günü tartıldım: 88.3 kiloydum
2 gün boyunca ayran+nohut+mercimek+yeşil mercimek detoksu yaptım.
2. günün sonunda 2.4 kilo verdim, zaten bu detoksta da 2 kilo veriliyormuş

24mart çarşamba tartıldığımda 85.9 kiloydum.
yani kozmik temziliğe 85.9 kilo ile başladım.

bakalım ne kadar vermiş olucam?

Malzemeler
* 500 gr ıspanak
* 1 adet soğan
* 3 diş sarımsak
* 3 yemek kaşığı zeytinyağı
* ½ çay kaşığı toz zencefil
* ½ çay kaşığı kimyon
* 4 yemek kaşığı ince bulgur
* Kıvamında tuz
* Beyaz biber kıvamında

Tarif:

İnce ince doğranmış sarımsak ve soğan zeytinyağında hafifçe sotelenir. Daha sonra yine incecik kıydığımız ıspanaklar, yağın içine ilave edilir. Kendi suyuyla 5 dakika sotelendikten sonra kaynamaya yakın içine bulgur ilave edilir. Arzu edilirse içine az miktarda su konulabilir. Tuzu ve baharatı
konulduktan sonra servis yapılır.

Bu tarif Maranki nin kozmik yemekleri arasında geçiyor. Ne yiyeceğm diye kendimizi kasıp duruyoruz. Sizin de işinize yarayabilir.

Kozmik zeytinyağlı havuç pilakisi tarifi

Malzemeler :

• 500 gr havuç
• 2 adet soğan
• 6 diş sarımsak
• 2 adet defne yaprağı
• 1 küçük kök zencefil
• 1 çay kaşığı zerdeçal
• 4 yemek kaşığı zeytinyağı
• 2 adet karanfil
• 4 dal taze nane
• 2 adet limon
• Tuz, şeker

Hazırlanışı: Soğanı ve sarımsakları zeytinyağı ile soteleyip, üstüne baharatları da ekledikten sonra iki kez daha soteleyin.

ıçine havuçları halka halka doğrayıp üstüne; limon, az su, tuz ve şeker ilave edin. 20-25 dakika pişirip yemeği soğuk olarak servis edin.

ısterseniz üstüne dereotu koyabilirsiniz.

Zeytinyağlı pırasa (Kış)
Malzemeler
* 500 gr pırasa
* 3 adet havuç
* 2 yemek kaşığı bulgur
* 2 adet soğan
* 5 diş sarımsak
* 4 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1 parça zencefil
* 2 adet defne yaprağı
* 2 adet limon kabuğu soyulmuş kare doğranmış
Zeytinyağında soğan, sarımsak, havuç ve baharatlar bir iki tur pişirilir. Üstüne pırasa, limon ve bulgur ilave edilip kendi suyunda 20-25 dakika pişirilir, soğuk servis edilir.

Cok tesekkürler Sahraikebir.Tariflerinin devamini bekleriz.Sadece meyve veya kuruyemisle durulmuyor.Yemek daha doyurucu.Yoksa acliktan isin sonunu getiremeyecegimden korkuyordum:))

Soncemre benim de ellerim titremeye başladı. Neyi nasıl yapacağını bilemeyince insan daha bir kötü oluyor. Yarın ıspanak çorbasını yapacağım ben doyurucu gibi görünüyor. İki gün bitti başaracağız dayanalım. Azimliyiz, dayanıklıyız, otçuluz :)

merhaba kızlar gazanız mübarek olsun çok faydasını görüceksiniz inanın
nisandaki ne zaman ben de katılmalıyım

lavman konusunda hala problem yaşıyorum ben, lütfen bu işi başaran biri bana yardım etsin.

ilk yaptığımda su ılık olmadığı için hiç içimde tutamamıştım.
dün suyu biraz ılıttım.
500 ml verdim, 5 dk güçlükle tutabildim. sahranın söylediği anüse pamuk tıkama sayesinde o da.
sonra kalanı vermeye başladığımda 600mlden fazlasını içim almadı.
şiddetli karın ağrısı oldu.
tutamadım o yüzden, ziyan oldu gitti bütün emeklerim mafoldumben

ne yapmak lazım ?

merhaba kızlar gazanız mübarek olsun çok faydasını görüceksiniz inanın
nisandaki ne zaman ben de katılmalıyım

lavmanı düzgün yapabilsem gazam mübarek olacak da başaramıyorum :çok üzgünüm:

2 gündür sadece 5 dk içimde tutabildim, o da 500 ml su
fazlası olunca karın ağrısından ölüyorum.

sen nasıl başardın, detaylarıyal anlatır mısın?

bu arada ben öğlen haşlama sebze bulamadım 2 gündür yemek için, dün de çok yorgundum haşlayıp getiremedim yanıma.
onun yerine elma, kayısı, ceviz falan yiyorum, birşey olmaz değil mi arkadaşlar

havuç+elma+lahana+ıspanak+pancar+turp suyunu sadece sabahları içiyorum bir de, akşamları da içmek lazım mı?

grifinaco
sadece sabah içmek yeterli gün boyu istediğin meyva suyunu içebilirsin ama istersen bende sen gibi meyve kuru yemiş yiyiyorum bide karışık salata yapıyorum bir öğün yetiyor bana
lavman evet sancı oluyorda birkaç saniye dayanırsan biraz geçiyor bende bügün sağa yatıp 5 dk tuttuktan sonra 2,3 dk anca tutabildim napalım kızlar hiç yoktan iyidir sanırım
kızlar bide ben tuz yok diye biliyorum

kızlar ben geçensene denemiştim onda cok halsizdim sürekli uyumuştum zor geçmişti ilk gün inanılmaz bir baş ağrım olmuştu evdekiler bırak yapma demişlerdi kötü olduğumu görünce dayanın. bu sefer öyle sıkıntılarım yok ama canım ekmek yemek istiyor birde yeşil çay içiyormusunuz o bana iyi geliyor rahatlatıyor sanki

Son düzenleme:
grifinaco
sadece sabah içmek yeterli gün boyu istediğin meyva suyunu içebilirsin ama istersen bende sen gibi meyve kuru yemiş yiyiyorum bide karışık salata yapıyorum bir öğün yetiyor bana
lavman evet sancı oluyorda birkaç saniye dayanırsan biraz geçiyor bende bügün sağa yatıp 5 dk tuttuktan sonra 2,3 dk anca tutabildim napalım kızlar hiç yoktan iyidir sanırım
kızlar bide ben tuz yok diye biliyorum

lavman olayını nerede yapıyorsun? banyo da mı odada mı?
banyo müsait mi yani?
ben banyoda olmama rağmen her taraf battı, bir sürü temizlemeye uğraştım.
odaya gitsem kesin yetişemezdim.

kesin bir yerde büyükbir hata yapıyorum ama farkında değilim.
önceki sayfaları okudukça hayrete düşüyorum, lavman birşey değil asıl sabahın köründe o sebze meyve suyunu içmek çok zor demişler.

bana da tam tersi geliyor.

kızlar ben geçensene denemiştim onda cok halsizdim sürekli uyumuştum zor geçmişti ilk gün inanılmaz bir baş ağrım olmuştu evdekiler bırak yapma demişlerdi kötü olduğumu görünce dayanın. bu sefer öyle sıkıntılarım yok ama canım ekmek yemek istiyor birde yeşil çay içiyormusunuz o bana iyi geliyor rahatlatıyor sanki

ben marankinin sitesinden o haplardan da aldım.

sabah öğle akşam 1er adet soya-alfa-spiriluna-enginar tableti alıyorum
sabah meyve-sebze suyu içiyorum.
aralarda kayısı-fındık-ceviz-incir yiyorum
öğlenleri salata,elma yiyorum.

aralarda 5i bir yerde çaylarından içiyorum.

ilk gün sabah çok üşüdüm, ama dün iyiydim, arada halsizleşince bir tane kuru kayısı yiyorum hemen kendime geliyorum,bir şikayetim yok yani.

Back
X