Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Ben varım, ablam annem yengem başlamayı düşünüyoruz..
Tam olarak uymasakta uyabildiğimiz kadarıyla uyacağız..
Lavman filan yapmayacağız yani..
Ama hayvansal ürünleri 1 hafta boyunca tamamen çıkarıp bitkisel besinlerle beslenmeyi düşünüyoruz.
Ama ekmek yemeden yapabileceğimizide sanmıyorum..En azından azda olsa kepek ekmeği yiyeceğiz galiba..

ben geçen dönem yaptım yani ramazandan hemen sonra uyguladım..ve kolay olmadı kızlar bir daha aslaa yapmam dedim amaaaaa bana getirdiği faydasını görünce evet dedim birdaha yapacağım.
mesela ramazandan sonra bir grip salgını oldu biliyorsunuz....ve ben bugüne kadar salgınların hiçbirini kaçırmazdımkaydirigubbakcemile3ama çok şükür hiç grip belirtisi bile yaşamadım:nazar:üstelik evde kaloriferleer yanmaya baslamamıştı ve ben neredeyse aç gezdim çünkü bana göre sadece sebze ve meyve yemek doymak anlamına gelmiyordu.
özellikle ben son gün zeytinyağı ve limon karışımını gece içerken bir daha aslaaa yapmayacam dedim ama olsun hayatımızdan 7-8 gün sıkıntıda çeksek bunların bize sağladığı faydayı düşününce çekmeye değer diye düşünüyorum ben.
ALMESTİN canım peki bu detoksun çocuğu olmayanlar üzerinde de faydalı olduğuna şahit oldunmu.

Arkadaslar ben birkac gundur pc deki sorun yuzunden giremedim konuya baya katki yapilmis..Ben beden temizligine gelecek olursam; maalesef basaramadim..Sabahlari pancar havuc elma zeytinyagi karismini içtim..Belkide yasam temposunu dusurmek gerekirken bu donemde benimki dahada hizlandi..Birsuru islerim cikti ve oglende sadece karnibahar haslayip yedim suyundanda ictim..Meyve sebze yemekle ilk gunumu atlattim..Evet lavman isi tek basina gercekten cok zor..Bende yanliz oldugumda yaptimla yapamadim arasi birsey oldu..Ikinci gunu sabah ben ayni karisimi içtim oglendede uzum yedim...Aksama dogruysa siddetli bas arisi oldu bende...Aklimada gelmedi tansoynuma falan bakmak..Benim tansyonum biraz yuksek belkide yorgunluktan oldu bilmiyorum..Sinuzitimde var bu bas agrisi belkide temizlendiginden oldu diye hala dusunuyorum..Ama 3. gunu esimin israriyla biraktim..Ayni gun mail attim boyle boyle (telefon numarasi bulamadim birturlu)..Iki gun sonra cevap gelmis bunun normal oldugunu vucudumdaki toksinlerin atilmaya basladigindan vucudun tepki verdigini yazmislar...Ama ben birakmis oldum..Sunuda soylemeliyimki iki gun yapmama ragmen kendimde bir hafiflik farkediyorum sabahlarida eskisindencok rahat kalkip islerimi yapabiliyorum..Iki hafta sonra malzemelerimde varken (yeni ay basladigindaaya gore yapildigi için) yeniden baslamayi dusunuyorum..Bu sefer fazla yorulmadan sakin bir sekilde gecirerek yapmayi dusunuyorum..Yapan larinda dusuncelerini paylasmalarini rica ediyorum.. Cerence ozelliklede senin cevabini merakla bekliyorum..Vucudundan soylenildigi gibi maddeler ciktimi ve son gunu limon zeytinyagi karisimini icmeyi basarabildinmi??

alsebe bana burda sordugunu görmemişim ya :1hug: öncesinde yazmıştım ya canım ben işlerimden ötürü ona yetişemedim geç müsait oldum 3-4gün kalada o da tam olsun istedim başlamadım.

Evet canım vücut temizliği için şartmı bilemiyorum ama zayıflama için annem bu bede temizliğinin yanında da ilaçları da kullanmıştı.O ilaçlar tamamiyle bitkisel ilaçlar zayıflamak ve metobolizmayı çalıştırmak için annem baya kullandı.Kullanmanı tavsiye ederim.İnşallah faydasını görürsün.Hoşçakal.a.s.

anneniz kaç kiloydu kaç kilo oldu egerki bu ilçalarla kilo verdiyse... kaydirigubbakcemile5

...
...

evet kızlar 07/11/08 tarihli beden temizliğine katılanlar:

1.ccerence
2.nehir21 ve saz arkadaşları kaydirigubbakcemile5 (annesi-yengesi)
3.
...

bi liste yapalım bakalım takip edelim sadece 7-8güncük siz yapcam deyinde ben ekleyim listeye...

hem o bahaneyle kilo da gider belki benim :Saruboceq: yarın hastaneden sonuçlarımı almaya çıkıcam pazara da ugrayıp sebze meyve alıcam bi de lavman alıcam eczaneden ama 2,5 lt. bulamazsam ve 7sine yetiştiremezlerse getirtme işini toplam kaç lt lavman lazımdı hani o küçüklerden alsam tek tek onu mu sıksam ne dersiniz.

bi de o günlerde lavaboda dikkat edin bakalım gözle görünen bişeyler dökücek miyiz.benim bagırsaklarımda polip var sanırım :çok üzgünüm: bakalım belki iyi gelir...sürekli kabızlık çekiyorum bu ibs'den ötürü.

hadi bakalım Bismillah diyelim 2gün sonrada burdan yazışmaya başlıyalım.

Merhaba arkadaslar bende temizligi yeniden denemek isteyenlerdenim.Gecen sefer yarim kaldi bu sefer tamamini basaririm insallah.. :Saruboceq: Ben ekmek hiç yenmeyecek diye biliyorum sadece sebze meyveler yenilecek sanirim...Bunlari guzel arastirip buraya kopyeleyelim hem ogrenelim hem ogretelim kizlar bizbirimizede destek olalim pek kolay birsey degil cunki..kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
Nehirde lavman yapmayacagiz demis acaba sakincasi olurmu? O asagi inen pislikler yada nesneler nasil vucuttan atilacak lavman yapilmadan?

arkadaslar gecen aksam tv de bizzat seyrettim marankiyi. bu 7-14 kasım arasındaki beden temizligini anlattı sonunda lavmandan bahsetmedi sadece dediki o son gun limonlu z.yaglı suyu ıcınce sabah wcye gidiorsunuz ve nevar ne yok vucutta atıyorsunuz dedi. ayrıca tup bebek tedavisi goren cocugu olmayan hanımlarda denesin zararı yok faydası var dedi, ilaclarınızı alın bunuda yapın dedi. bakalım bende yapmayı dusunuyorum ama lavman yapamam yani yapmıycam bukadarı bile temizlemeye yeter vucudu eminim. benide listeye ekleyin arkadaslar.

Prof. Dr. Ahmet Maranki Kozmik Beden temizliği ile 10 yaş gençleşmenin yollarını anlattı:

Beden temizliği yılda 2 kez yapılır. Sonbahar ve ilkbaharda dolunay olduğunda ayın çekim gücünden istifade ederek, vücudumuzdaki suları da çekeceğini düşünerek bu uygulama yapılıyor.

Vücudumuzdaki kalın bağırsaklar, safra kesesi, karaciğer, akciğerler, pankreas ve dalak gibi organlarımızı temizleyerek hücrelerimizi 10 yaş gençleştirebiliriz...

Beden temizliği hangi hastalıklara karşı etkili :

- Ölümcül hastalıklardan kanser, hepatit B.hepatit C,mide reflü, ülser, kalın bağırsak rahatsızlıklarında, hemoroiti, safra kesesi taş ve kumlarında çok etkilidir.

Uygulayacağınız bu kürle bağırsaklarınızı, sindirim sisteminizi arındırarak rahatlatacaksınız.

Eylül, ekim kasım aylarında her ayın dolunay olduğu zaman ;gökteki ayın 9. da başlıyor, gökteki ayın 15.günü tam dolunay olduğu günde bitiyor.

Sabah: Lahana, havuç, yeşil elma ve kırmızı pancar bunun yanında mevsimine göre ıspanak, maydanoz, çiğ olarak katı meyve sıkacağı ile suları sıkılarak her sabah kahvaltı yerine 2 bardak vücut sıcaklığında içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyularak yudum yudum içilecek.

Not:Bu sebzelerin içindeki vitaminler yağda çözündükleri için zeytinyağı mutlaka konulmalı,aksi halde vitaminlerden yararlanmak mümkün değil.

Öğlen :mevsiminde olan sebzeler 5 dakika kadar hafif haşlanarak yenilecek suları da içilecek.

Akşam: salata , ve sebze çorbası tüketilecek başka bir şey yenilmeyecektir...

son gece akşam yemeği yerine 1 su bardağı limon suyu ve 1 su bardağı zeytin yağını yudum yudum içilecek ve burundan nefes almaya özen gösterilecek ki yağ vücutta gezinsin ve bedeni temizlesin.sabah kalkınca da lavman yapılacak.

Kür boyunca yemememiz gereken yiyecekler

Ekmek , hayvansal gıdalar et süt yumurta, peynir ,konsantre gıdalar,şeker yenmeyecek siyah çay içilmeyecek, .

7 gün boyunca lavman yaparak bedeni temizliyoruz

Kaynamış Su ile Lavman detoks Uygulaması :İki buçuk litre su kaynayana kadar ısıtılır. Kaynayan su vücut ısısına gelene kadar soğutulur. İki kaşık limon suyu ve elma sirkesi ilave edilir.

Öncelikle bu karışımın yarım litresi, sulu lavman setinin torbasına doldurulur. Lavman setinin hortumunun ağzı hafifçe yağlandıktan sonra anüse sokulur.

Lavman setindeki suyun kalın bağırsağa dolması beklenir. Dolduktan sonra minimum 5 dakika su kalın bağırsakta bekletilir.

Erken boşaltım hareket refleksi oluşursa boşaltım yapılır. Daha sonra hazırlanan karışımın iki litresi lavman setine doldurulur ve lavman işlemi için hazırlanılır.

Uygulanışı: Bu aşamada diz üstü durulur ve öne yere doğru eğilinir. Hortum ve anüs yağlanarak veya kremlenerek hazırlanır. Lavman seti, içindeki suyun rahatça kalın bağırsağa akması için 1-1,5 m. yükseğe asılır.

Diz üstü durumda lavman setinin hortumu anüse yerleştirildikten sonra dirseklerin üzerine eğilerek alın yere değecek şekilde baş ve beden öne doğru yatırılır. Lavman setindeki bütün suyun kalın bağırsağa dolması beklenir.

Daha sonra duruş pozisyonu hiç bozulmadan, lavman seti anüsten çıkarılır. Bu işlemden 1 dakika sonra vücut önce sağ tarafa 5 dakika yatırılır. Sonra sırt üstü yatarak bacaklar yukarı doğru kaldırılır ve suyun kalın bağırsağın dibine doğru gitmesi sağlanır. Bu konumda mümkün olduğu kadar durulduktan sonra boşaltım yapılır.

alıntı

arkadaslar gecen aksam tv de bizzat seyrettim marankiyi. bu 7-14 kasım arasındaki beden temizligini anlattı sonunda lavmandan bahsetmedi sadece dediki o son gun limonlu z.yaglı suyu ıcınce sabah wcye gidiorsunuz ve nevar ne yok vucutta atıyorsunuz dedi. ayrıca tup bebek tedavisi goren cocugu olmayan hanımlarda denesin zararı yok faydası var dedi, ilaclarınızı alın bunuda yapın dedi. bakalım bende yapmayı dusunuyorum ama lavman yapamam yani yapmıycam bukadarı bile temizlemeye yeter vucudu eminim. benide listeye ekleyin arkadaslar.
babymom sanırım aynı sebepten dolayı yapıyoruz bu kürü inşallah faydasını görürüz:Saruboceq:
ccerence canım liste yapmak güzel fikiryerimseniben

ben geçen dönem yaptım yani ramazandan hemen sonra uyguladım..ve kolay olmadı kızlar bir daha aslaa yapmam dedim amaaaaa bana getirdiği faydasını görünce evet dedim birdaha yapacağım.
mesela ramazandan sonra bir grip salgını oldu biliyorsunuz....ve ben bugüne kadar salgınların hiçbirini kaçırmazdımkaydirigubbakcemile3ama çok şükür hiç grip belirtisi bile yaşamadım:nazar:üstelik evde kaloriferleer yanmaya baslamamıştı ve ben neredeyse aç gezdim çünkü bana göre sadece sebze ve meyve yemek doymak anlamına gelmiyordu.
özellikle ben son gün zeytinyağı ve limon karışımını gece içerken bir daha aslaaa yapmayacam dedim ama olsun hayatımızdan 7-8 gün sıkıntıda çeksek bunların bize sağladığı faydayı düşününce çekmeye değer diye düşünüyorum ben.
ALMESTİN canım peki bu detoksun çocuğu olmayanlar üzerinde de faydalı olduğuna şahit oldunmu.

Umutlu benimde çocuğum bir buçuk yıl kadar olmadı.Şükür şimdi hamileyim,bana söylemişti kürü uygulamamı ve bitkisel haplarını kullanmamı,ben bu kürü uygulayamadım.Ama çocuğu olmayanlara da çok faydası olduğunu teyzem söylüyordu ki doğrudur çünkü bu kozmik beden temizliğinde vücutta ne kadar iltihap varsa safrada,yumurtalıklarda falan hepsi dışarı atılıyormuş.Kürün sonlarında yumurtalıklarda iltihap varsa yeşil sıvı akarmış ki ablamda böyle olmuştu.Eğer böyle bir durum varsa inşallah faydalı olur.

evet kızlar 07/11/08 tarihli beden temizliğine katılanlar:

1.ccerence
2.alsebe
3.babymom
4.umutlu99
5.

6.
...

((( nehir21 ve saz arkadaşları (annesi-yengesi) /lavman kullanmayacaklar bir nevi sadece vejeteryan beslenmemi tercihiniz.yani "maranki temziliği" için eklemeli miyim? )))

alsebecim sen almıştın 2,5lt.lik lavmandan di mi...bunu 1haftaya eşit miktarlarda mı yayıcaz ben yarın bakıcam ama 1günde o lavman bulacagımı sanmıyorum ne yapmalıyım sence.
yarın gazi hastanesine gidicem acaba hastane içindeki medikal markette var mıdır...

ccerence arkadaşım annem yanlış hatırlamıyorsam 91 kilodan 86 kiloya düşmüştü,baya bi süzülmüştü,kürü uyguladı ama bu kür bittikten sonrada tekrardan eskiye dönmemek gerekli.Annem kür bittikten sonra bir süre daha yediğine içtiğine dikkat etti ama malesef bıraktı tabi.Şimdi yine doksanlarda,yani bu iş biraz da verilenleri uygulamak,biraz yeme içme konusunda prensipli olmaklada alakalı.a.s.

ccerence arkadaşım annem yanlış hatırlamıyorsam 91 kilodan 86 kiloya düşmüştü,baya bi süzülmüştü,kürü uyguladı ama bu kür bittikten sonrada tekrardan eskiye dönmemek gerekli.Annem kür bittikten sonra bir süre daha yediğine içtiğine dikkat etti ama malesef bıraktı tabi.Şimdi yine doksanlarda,yani bu iş biraz da verilenleri uygulamak,biraz yeme içme konusunda prensipli olmaklada alakalı.a.s.

tabi tabi istenilen kilonun kalıcı olması için yaşam biçimine dönüştürmeli yapılan şeyleri ben şunun için sordum zaten diyet yapmaya çalışıyorum ama acaba bu temizlik döneminde ne kadar kilo gider diye merak ettim ettim ondan canım teşekkür edeirm.
yanlış anlaşılmasın kilo vermek için yapmıyorum ama kabızlıktan ötürü tartım zor oynuyor ya da o kadar az yiyince bir nevi diyet yağınca ve lavmanda yapınca bakaşım atrtı nası oynucak..kızlar siz de tartılın olmazsa aklınızda tutun yazmasanız da olur...neticeye bi bakalım olur mu
a.s.
ben 100üzeriyim 5.9gitti şimdi bayrama kadar bi 10kg daha verip 15kilo vermiş şekilde gitmek istiyorum ailemin yanına :sm_cool::sm_cool:

Arkadaşlar şu lavman yapma olayını bazı arkadaşlar yapmayacakmış ama oda çok önemli,kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim.Sağlık için sonuçta bu kadar sıkıntıyı çekipte bir lavmanımı yapmayacaksınız.O bağırsaktaki parazitlerin dışarı atılmasında yardımcı oluyormuş çok önemli yani.a.s

Umutlu benimde çocuğum bir buçuk yıl kadar olmadı.Şükür şimdi hamileyim,bana söylemişti kürü uygulamamı ve bitkisel haplarını kullanmamı,ben bu kürü uygulayamadım.Ama çocuğu olmayanlara da çok faydası olduğunu teyzem söylüyordu ki doğrudur çünkü bu kozmik beden temizliğinde vücutta ne kadar iltihap varsa safrada,yumurtalıklarda falan hepsi dışarı atılıyormuş.Kürün sonlarında yumurtalıklarda iltihap varsa yeşil sıvı akarmış ki ablamda böyle olmuştu.Eğer böyle bir durum varsa inşallah faydalı olur.

canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı ben ve benim gibi isteyenlerin başına:Saruboceq:bende yeşil sıvı akıntısı olmadı zate bende iltihabik durum yok şükür:nazar: kürü uygulamadığını söyledin canım peki bitkisel hapları kullanabildinmi...geçen yaptığım kürde tek eksiğim o tabletleri kullanamamaktı çünkü çok pahalı geldi banabenneyaptımki ama onun dışında herşeyi yapmaya çalıştım.inşallah mükafatını alırım burada sizinle paylaşırım:Saruboceq:

Arkadaşlar şu lavman yapma olayını bazı arkadaşlar yapmayacakmış ama oda çok önemli,kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim.Sağlık için sonuçta bu kadar sıkıntıyı çekipte bir lavmanımı yapmayacaksınız.O bağırsaktaki parazitlerin dışarı atılmasında yardımcı oluyormuş çok önemli yani.a.s

bende sana katılıyorum canım..bence yapıyorsak tam yapmalıyız arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

Cerence canim bir kerede o 2.5 litrelik su kullanilacak her sabah ayni sekilde...Bagirsaklarin kapasitesi iki bucuk litreymis ve o tamamen suyla doldurulup saga sola biraz yatilicak ki su her tarafa degsin tabii tutulabilirse... :))))

Eczaneden alabilirsin seti ismarlamak lazimmis bence bekleme yapacaksan hemen siparis ver 2.5 milyon civarindaymis sanirim...Bende lavmanin cok etkisi olacagini dusunuyorum....

canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı ben ve benim gibi isteyenlerin başına:Saruboceq:bende yeşil sıvı akıntısı olmadı zate bende iltihabik durum yok şükür:nazar: kürü uygulamadığını söyledin canım peki bitkisel hapları kullanabildinmi...geçen yaptığım kürde tek eksiğim o tabletleri kullanamamaktı çünkü çok pahalı geldi banabenneyaptımki ama onun dışında herşeyi yapmaya çalıştım.inşallah mükafatını alırım burada sizinle paylaşırım:Saruboceq:

Amin umutlu Allah herkese nasip etsin yarabbim,seninde yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah.Senin problemin ne acaba öğrenebilirmiyim?Ben hapını kullandım,evet fiyatları yanlış bilmiyorsam 50 ytl civarı,ama baya gidiyor,aylarca kullanıyorsunuz.İnşallah herşey gönlünüzce olura.s.

henüz lavmanı yapan olmadı sanırım..kendi başımıza yapabiliyormuyuz.yoksa yardım almamız gerekiyor mu bu konuda..

bunca sayfayı okursanız kendi başımıza yaptgıımızı ve nasıl yaptıgımızı görürüsünüz arkadaşım..

ben aha önce sağlık sorunuyla ilgili kullandım lavman büyütmeyin gözünüzde...

Amin umutlu Allah herkese nasip etsin yarabbim,seninde yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah.Senin problemin ne acaba öğrenebilirmiyim?Ben hapını kullandım,evet fiyatları yanlış bilmiyorsam 50 ytl civarı,ama baya gidiyor,aylarca kullanıyorsunuz.İnşallah herşey gönlünüzce olura.s.
sağol canım Allah razı olsun...bütün hapları kullandınmı yani kapari spirulina vs. canım 4 kutu ilaç kullanmamız gerekiyor oda toplamda 200ytl yapıyordu o yüzden bende alamadım.:1no2:

Back
X