Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
evet arkadaşım 10 kasım salı başladım 16 kasımda bitirecem.-tatlicadiarzu-lavmanda çıkanları sorucak olursanız afedersiniz anlatayım:kedi:nasıl anlatsam yeşil mum benzeri yuvarlar şeyler,kırmızı ete benzer parçalar,yosun gibi uzunbişeyler dökülmüştü.1hafta sonra içimde sanki motor çalışıyordu. öyle enerjik hissediyordum.ama bu ay yine yorgun kalkmaya başladım.ha birde sürekli bademcik iltihabı geçirirdim çocukluğumdan beri 6 aydır hiç olmadım. daha ne olsun değmezmi?

evet arkadaşım 10 kasım salı başladım 16 kasımda bitirecem.-tatlicadiarzu-lavmanda çıkanları sorucak olursanız afedersiniz anlatayım:kedi:nasıl anlatsam yeşil mum benzeri yuvarlak şeyler,kırmızı ete benzer parçalar,yosun gibi uzunbişeyler dökülmüştü.1hafta sonra içimde sanki motor çalışıyordu. öyle enerjik hissediyordum.ama bu ay yine yorgun kalkmaya başladım.ha birde sürekli bademcik iltihabı geçirirdim çocukluğumdan beri 6 aydır hiç olmadım. daha ne olsun değmezmi?

evet arkadaşım 10 kasım salı başladım 16 kasımda bitirecem.-tatlicadiarzu-lavmanda çıkanları sorucak olursanız afedersiniz anlatayım:kedi:nasıl anlatsam yeşil mum benzeri yuvarlak şeyler,kırmızı ete benzer parçalar,yosun gibi uzunbişeyler dökülmüştü.1hafta sonra içimde sanki motor çalışıyordu. öyle enerjik hissediyordum.ama bu ay yine yorgun kalkmaya başladım.ha birde sürekli bademcik iltihabı geçirirdim çocukluğumdan beri 6 aydır hiç olmadım. daha ne olsun değmezmi?

Hmm tamam canım. Bende bi arkadaşla salı başadımda. yanlış olmasın inş.

Bende mayısda yapmıştım. Aynen bendende yeşil yeşil toplar çıktı. Birde 2-3 cm büyüklüğünde böyle et gibi bişiler düştü içi damarlıydı. Son günde resmen çamurdu batak gibi afedersiniz.

Uykularım önceden hiç yetmezdi istersem on saat uyuyum yinede hiç uyumamış gibi yorgun halsiz kalkardım yataktan. şimdi çok rahat uyanıyorum çivi gibi. Mide problemim var benim çok ciddi oda baya geçti elh. bakalım bu sefer neler olucak 3. gündeyiz bitti sayılır :)

Zayıfladım 4 kilo verdim bi kilo su kaybı geri aldım 3 kilo bana kaldı ohh :D Göbeğim bile eridi.

sevgili rayiha fayda görmene sevindim.ben sebzeleri rendeleyip çorba yaptım çok doyurucu oluyor denemelisin.-tatlicadiarzu-

mrb arkadaşlar
bende çarşamba günü başladım ,inşaalah herkes hangi niyetle yapıyorsa faydasını görür.
salı günü oruç tuttum akşamda 1 domates çeyrekten az ekmek yemiştim ,çünkü lavmandan korktum neyseki cesaretimi topladım çarşamba başladım...
sizlere sorum olacak bana yardımcı olabilirmisiniz ?
1.salatayı nasıl hazırlıyorsunuz (malzemeleri haşlıyormusunuz),dün bi sitede çiğ hiçbir sebze meyve yenilmiyecek yazıyordu kafam karıştı

1.çorbayı nasıl hazırlıyorsunuz (ben sadece haşlama sebze yiyorum,suyunu içiyorum)

sevgili rayiha fayda görmene sevindim.ben sebzeleri rendeleyip çorba yaptım çok doyurucu oluyor denemelisin.-tatlicadiarzu-

Deniycem inş.

Son 3 gün kaldı canım. O kadar çok şeyi özledim ki patates kızartması köfte. Gofret, balık ekmek tatlı üüüüüü:çok üzgünüm:

ammmaaa yiyemeeeeem :1no2:

Azimliyim biticek bu inş.süprizzzzz

tek korkum yağı nasıl içicem geçen sefer çok midem bulanmıştı hepsini bitirememiştim ve gece dayanamayıp kustum. İnş. bu sefer kusmam yaa sanki boşa gidiyomuş gibi oluyo herşey :1no2:

mrb arkadaşlar
bende çarşamba günü başladım ,inşaalah herkes hangi niyetle yapıyorsa faydasını görür.
salı günü oruç tuttum akşamda 1 domates çeyrekten az ekmek yemiştim ,çünkü lavmandan korktum neyseki cesaretimi topladım çarşamba başladım...
sizlere sorum olacak bana yardımcı olabilirmisiniz ?
1.salatayı nasıl hazırlıyorsunuz (malzemeleri haşlıyormusunuz),dün bi sitede çiğ hiçbir sebze meyve yenilmiyecek yazıyordu kafam karıştı

1.çorbayı nasıl hazırlıyorsunuz (ben sadece haşlama sebze yiyorum,suyunu içiyorum)

ben marul doğruyorum bir domates bazen soğan ve maydonz. Canım isterse elma sirkesi koyuyorum biraz geneldede limon biraz tuz o kadar.

haşlamayı da : tencereye çok az zeytin yağ koyuyorum bir domates doğruyorum üstüne artık sebze ne istersem onu koyuyorum biraz tuz 5 dk. pişiyor o kadar. Böyle yiyorum. Artık öbür türlü haşlasam midem bulanır heralde yapamam :sm_confused:

Ben marankinin ilaçlarındanda almıştım. onlarıda içiyorum bol su ile için diyor. Bende her öğünde bi litre su içiyorum. wc de yaşar oldum naniknanik ama kilo veriliyoya en sevdiğimde o :lepi: 1-2 kilo fazlam vardı inş. onlarda gider. Bi ark. yürüyüşede gitmeye çalışyıoruz. çok yorucu oluyor ama napayım azcık daha zayıf olayım istiyorum kafamçokkarıştı

Kozmik temizliği uygulayan bütün arkadaşlara kolay gelsin. Uzun zamandır yazamadım, çünkü ben de hamileyimmmmmmm... Düşük tehlikesi olduğu için sürekli yatmam gerekiyordu.ama çok şükür tehlike geçti, şimdi bebeşimle beraber rahatız.. Ben de geçen dönemde iki kez yapmıştım kozmik temizliği. Çok faydasını gördüm. Bebek için yapmıştım, gerçi tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim ama, bugüne kadar onca tedaviye rağmen de hamilelik gerçekleşmemişti. Temizlikten sonraki ilk denemede Rabbime şükürler olsun, güzel haberi aldık. Her ne için yapıyorsanız emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah arkadaşlar. Pes etmeyin derim ben, doğumdan sonra kesinlikle tekrar yapmayı düşünüyorum ben de...

Kozmik temizliği uygulayan bütün arkadaşlara kolay gelsin. Uzun zamandır yazamadım, çünkü ben de hamileyimmmmmmm... Düşük tehlikesi olduğu için sürekli yatmam gerekiyordu.ama çok şükür tehlike geçti, şimdi bebeşimle beraber rahatız.. Ben de geçen dönemde iki kez yapmıştım kozmik temizliği. Çok faydasını gördüm. Bebek için yapmıştım, gerçi tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim ama, bugüne kadar onca tedaviye rağmen de hamilelik gerçekleşmemişti. Temizlikten sonraki ilk denemede Rabbime şükürler olsun, güzel haberi aldık. Her ne için yapıyorsanız emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah arkadaşlar. Pes etmeyin derim ben, doğumdan sonra kesinlikle tekrar yapmayı düşünüyorum ben de...

Canim Allah hayirla saglikla :emir_bebek: :emir_bebek: kucagina aldirsin cok sevindim adina..Allah tum isteyenlerede nasip etsin tabiiki...:Saruboceq: :Saruboceq:

Deniycem inş.

Son 3 gün kaldı canım. O kadar çok şeyi özledim ki patates kızartması köfte. Gofret, balık ekmek tatlı üüüüüü:çok üzgünüm:

ammmaaa yiyemeeeeem :1no2:

Azimliyim biticek bu inş.süprizzzzz

tek korkum yağı nasıl içicem geçen sefer çok midem bulanmıştı hepsini bitirememiştim ve gece dayanamayıp kustum. İnş. bu sefer kusmam yaa sanki boşa gidiyomuş gibi oluyo herşey :1no2:

benimde döner canım istedi ha bide iskender kebap yarndan sonra sıraya koydum herşeyiyiyecem yiyecem şişecemalkisalkisalkisha bide çay yanında yaş pastacokacimcoookyarın günüm var sevgili arkadaşlar gitmem lazım ama orda nasıl dayanacam bilmiyorum:çok üzgünüm:oruçtan zor bu iş::umursamaz:ama sabredecem sonu iyi osunyeterkihihoyyytyağıda içtimmiydi lavmanıda yaptımmıydı unuturum herşeyi:dance:

şükür bitti. Valla benden çok afedersiniz ufaklarıda vardı ama nohuttan baya büyük (2 nohut tnesi kadar)yosun yeşili renginde top top şeyler döküldü. sonra yine bej renginde etrafı sanki iple sarılı gibi gözüküyor, tam anlatamıyorum ama bişeylr daha döküldü sanırım iltihap, oldukça fazla hemde. yağı içtiğim sabah kasıklarım özellikle sağ kasığım çok ağrıdı.

yağı içmek ve o gece çok zordu kafamçokkarıştı

bakalım yeni bitti. Faydalarını bndan sonra görücez inş.zemuszemus

Hadi gecmis olsunnnnn insallah sifasini gorursun rayiha...O ipe sarili sey deigin parazit kurt falan olmasin? Ayy ben bir yildir yapmadim kendi içimi dusunmek istemiyorum inan..Emzirmem bitince bende hemen yapicam...

Bu benden temizliğini akşamları yapsam olur mu
çalıştığım için gün içinde rahatsız edebilirmi

bu beden temizliği kafaya göre değişen bişe değil
yılın belirli zamanlarında oluyo
ve gün içerisinde yemen ve yapman gereken şeyler var
sabah lavman yapıp ve sebze suyu sıkıp içmek gibi

Hadi gecmis olsunnnnn insallah sifasini gorursun rayiha...O ipe sarili sey deigin parazit kurt falan olmasin? Ayy ben bir yildir yapmadim kendi içimi dusunmek istemiyorum inan..Emzirmem bitince bende hemen yapicam...

Teş. ederim albesecim. inş. yaparsın acele etme yahuu? yavrunun tadınız çıkar. Valla senin yerinde olcam çokda düşünmem açıkcası cosmic i felan :)) kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

akşam yapmamın bi mahsuru varmı cevaplarınızı bekliyorum

Arkadaşım sabah biraz erken kalkarsın, haşlama yemeğini ocağa korsun. lavmanını yaparsın o zamana kadar yemek pişer, soğumaya bırakırsın. Sende bu arada sebze suyunu içersin. Haşladığın yemeğini ve birde salata yaparsın, yanında götürürsün iş yerine öğle yemeğinde yersin. olay bundan ibaret yani. Ok? ben geçen sefer yapttımda eşimde yapıyordu ona cam kapaklı saklama kabı aldık. iş yerine götürüyordu. Hiçde zorlanmadı. Zorlandığın nokta, bir hafta içinde çeşitli yerlerde harika yiycekler görmen ama yiyememen. kaydirigubbakcemile3

Allah'a emanet ol.

Back
X