Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
sabahları yapmak iyidir ama ben 7:30 da işte oluyorum evden erken çıkıyorum iş yerim uzak olduğu için o yüzden de akşamları yapıyorum marankini sayfasında okumuştım akşamları yapılabileceğini yazmıştım veya be mi yanlış hatırlıyorum

sabahları yapmak iyidir ama ben 7:30 da işte oluyorum evden erken çıkıyorum iş yerim uzak olduğu için o yüzden de akşamları yapıyorum marankini sayfasında okumuştım akşamları yapılabileceğini yazmıştım veya be mi yanlış hatırlıyorum

ilginc bir yöntem, ben senede bir tam temizlik yaptiriyorum ama tamamen bosaltimamacli bunu uygulamak oldukca zor görünüyor.paylasim icin tesekkürler..

alsebe ve diger arkadaslar , karaciger temizliğinde detaylı bilgi icin google a tektedavi yazın ayrıca sade hayat yazın. 100 mesaj dolmadıgı icin link vermeme izin vermiyor. Bu isin uzmanı doktor Aidin Salih hanım dır.

merhaba alsebe ve diğer arkadaşlar

hatırlarsanız ben de 25 ekimde kozmik beden temizliği yapmıştım
niyetim bu temizlikten sonra gebe kalmaktı
ama sonunda çoğunda gerçekleşen ve son lağmanda çıkan pislikler bende çıkmamıştı
aslında çok da sıkı bir şekilde uygulamıştım

şu an hamileyim henüz doktora gitmedim ama
test yaptım sanırım bu hamilelik kozmik beden temizliğinden önce gerçekleşti
yani ben bu detoksu uygularken hamileliğimin ilk günleriydi

şu an endişelerim var hamileyken yapmak acaba sakıncalı mıydı
bu konuda bilgisi olan var mı acaba mesela bugün birisi yeşil çay içmek bebek için tehlikeli olduğunu söyledi ben de bol miktarda içmiştim son gün içilen zeytinyağ ve limon karışımı da var acaba onun bir zararı olur mu kafam çok karışık sonra marankinin kapsülleriden de kullanmıştım

soran arkadaşlara cevaben : ben detoksu akşam yaptım
yapılabildiğini araştırmıştım ben de
sabah işe giden yapamayanlar için akşam yapılabiliyormuş

hatuzeciğim çok sevindim adına
hayırlısı ile doğar inş.
ben bildiklerimi söyleyeyim
hamileyken yapılması önemle söyleniyo
iç temizlik gerçekleşsin bebek için diye..
ama kapsüller bi zarar verir mi bilmiyorum
onlarda destek amaçlıydı sanmıyorum bebeğe karşı kötü bi etkisi olsun..

merhaba alsebe ve diğer arkadaşlar

hatırlarsanız ben de 25 ekimde kozmik beden temizliği yapmıştım
niyetim bu temizlikten sonra gebe kalmaktı
ama sonunda çoğunda gerçekleşen ve son lağmanda çıkan pislikler bende çıkmamıştı
aslında çok da sıkı bir şekilde uygulamıştım

şu an hamileyim henüz doktora gitmedim ama
test yaptım sanırım bu hamilelik kozmik beden temizliğinden önce gerçekleşti
yani ben bu detoksu uygularken hamileliğimin ilk günleriydi

şu an endişelerim var hamileyken yapmak acaba sakıncalı mıydı
bu konuda bilgisi olan var mı acaba mesela bugün birisi yeşil çay içmek bebek için tehlikeli olduğunu söyledi ben de bol miktarda içmiştim son gün içilen zeytinyağ ve limon karışımı da var acaba onun bir zararı olur mu kafam çok karışık sonra marankinin kapsülleriden de kullanmıştım

Canim gozun aydin...Allah tamamina erdirsin insallah...Canim hamile oldugunu ne zaman ogrendin bilmiyorum ama yeni ogrendiysen o temizlikten sonradir yani zarari olmaz bence...Yumurtlama gunlerini adettin 14-15-16 gunu oldugundan ne zaman hamile kalmis olabilecegini iyi hesapla için rahat eder en azindan...
Tv lerde maranki hamilelere emzirenlere sakincasi yok diyor..Hatta ben bu sefer yaparken asistani mailime cevap verdi ozellikle Maranki hocaya sordugunu yazmis ve bana sakincasi olmadigini emzirebilecegimi temizligide yapabilecegimi yazmisti ama ben gaz yapan seyleri ustelikte dogru dusurt haslamadan yedigimden bebegimde buyuk gaz problemi oldu ve biraktim...
Yani benim dusunceme gore sen temizlik oncesi hamile kalmamissindir...Kalmis olsan bile zarari olacagini cokta dusunmuyorum...Bence sende dusunme ALLAH nasip etmis keyfini cikar sendie esinide tebrik ediyorum Allah hayirlisiyla tamamina erdirip kucagina almayi nasip etsin..Hayirli evlatlardan olsun insallah.... :nazar: :nazar: a.s.

balıkesir termal oteldeki uygulamalara katılan oldu mu aranızda.
aynı yöntemler mi uygulanıyor.otel deki uygulama için ücret bilgisi hakkında bilgisi olan var mı?

arkadaşlar ben dün doktora gittim
doktor karnımdaki bebeğin 3 aylık olduğunu söyleyince inanamadım
eylül başında hamile kalmışım
üstüne adet görme olmuş hiçbir şey anlamadım
hala şaşkınım
doktora hiçbir şey soramadan çıktım şaşkınlıktan 3 ay habersiz gebeymişim meğer
umarım sağlıkla doğar dualarınızı bekliyorum

arkadaşlar ben dün doktora gittim
doktor karnımdaki bebeğin 3 aylık olduğunu söyleyince inanamadım
eylül başında hamile kalmışım
üstüne adet görme olmuş hiçbir şey anlamadım
hala şaşkınım
doktora hiçbir şey soramadan çıktım şaşkınlıktan 3 ay habersiz gebeymişim meğer
umarım sağlıkla doğar dualarınızı bekliyorum

Ne mutlu sana..Allah saglikla tamanina erdirsin insallah dogum haberinide verirsin...Masallah sana...:nazar: :nazar:

Kozmik beden temizliği ayın çekim kuvvetinin yüksek olduğu dönemlerde yapıldığı için sadece belli dönemlerde yapıldığında sonuç elde edilebiliyor. Yapılan açıklamalara göre 2009 yılı kozmik beden temizliği yapılabilecek tarihler şöyle:

•27 Eylül 2009 Pazar ve 3 Ekim 2009 Cumartesi günleri arası
•11 Ekim 2009 Pazar ve 17 Ekim 2009 Cumartesi günleri arası
•25 Ekim 2009 Pazar ve 31 Ekim 2009 Cumartesi günleri arası
•10 Kasım 2009 Salı ve 16 Kasım 2009 Pazartesi günleri arası
•25 Kasım 2009 Çarşamba 1 Aralık 2009 Salı günleri arası
•9 Aralık 2009 Çarşamba ve 15 Aralık 2009 Salı günleri arası
•24 Aralık 2009 Perşembe ve 30 Aralık 2009 Çarşamba günleri arası
bu tarihler arasında kozmik beden temizliği gerçekleştirilebilecek.

öncelikle merhaba arkadaşlar son baharın son iki küründeyiz ben9 aralıkta başlamayı düşünüyorum,,valla bütün sebzelerimi meyvelerimi bugün pazardan aldım:))) umarım dayanılabilecek bişeydir,,rahatlığa öyle alışkınızki biz insanoğlu:)) benim gibi bu küre başlıycak arkadaş varmı acaba burdan destek oluruz birbirimize,,ben ilk defa yapıcam yanlız kalmiyim diye eşimi ayartayım dedim:) ama pek gönüllü değil isteksiz yapacak yapsada bende kalsın dedm yanlızım yaniii:)) umarım burdan bi kaç arkdaş vardır benimle aynı dönem başlıycak,,valla sabırsızlıkla bekliyorummm...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba..
bende öğlenden beri ara ara girip sizlerin yazılarını okudum..beden temizliği hakkında baya bi bilgim oldu silerin sayesinde...özelikkle alsebe arkadaşım sen kendinde uygulamışsın baya bi yardımcıda olmuşsun arkadaşlarımıza..destek olman çok hoş.. bende bu beden temizliğinden yapmak istiyorum kafama koydum kilo verip hamile kalmayı çok istiyorum ne gerekirse pazartesinden sonra alacağım evde sebze meyva stok yaparım artık...
ama şu kafama takıldı bu ay herhangi bi tarihte başlasam olmazmı..hevesim varken pazartesinden sonra başlasam.illla belli bi tarihtemi yapmamızmı lazım????

herkese selam.arkadaşlar ben bu bden temizliğini ilk defa yapacağım.büyük sorunlarım var aşmam lazım.ne olur yardım edin.
sırasıyla ne yapmam lazım yazarsanız duacınız olurum.not.psikolojik problemlerim çok fazla.kafam çok dağınık obsesif yapım var.bu yüzden pek takip edemedim bu temizlik olayını.

ezgi biraz relax ol canım ya
kendine öyle isim de takma problemlerim var filan diye
ne sorunları olanlar hiçbisey olmamıs gibi yasıyor
biraz sukunet getir dusuncelerine
hepimiz buradayız canım
ben belki başlarım bu defa
gerci bu baslıga gırıcek yüzüm yok
hep baslayıp sonra da kaçıyorum hihih

jayjay bakk ilk sayfalarda ne güzel arkadaşlar birbirine destek olmuşlar..birbirlerini resmen gaza getirippp 8 gün boyunca detoksla kendilerini yenilemişler..çok hoşuma gittikaydirigubbakcemile5bizde burada birbirimize destek olursakk başlarız..yeni arkadaşalrda gelirse süper olur..benceeeeeeee:1hug:

Merhaba hepinize...Benden temizlik yapacaklara tam destek hep destek.... :))))
Allah yardimciniz olsun iradeniz varsa hiç korkmayin iradeniz yoksada biraz zorlayin kendinizi sonrasindaki degisimlri gorun...Ben burayi takip ederim size destekte olurum yardimcida olmaya calisirim bildigim kadariyla...

Topraktut hayir canim onlarin acikladigi tarihte yapmak en iyisi ayin cekim kuvvetinden de yararlaniliyor temizlikte...

saol alsebe desteğin için...evet iradeli olduktan sonra
ozaman 10 gün sonra yapmamız lazım:hulya:ayy ne güzel gaza gelmiştimm hevesim vardımafoldumben10 gün sonraya bakalım ne olacak burdada o tarihe kadar yapmak isteyen olursa hep beraber tam destekkkle iyi olurdu:hooray:
bu arada hamileydin dimi sen bu detokslamı hamile kaldın..allah tamammını erdirsin...ne güzell bende bebek için yapacağım...hevesim kaçmassa eğer..

Son düzenleme:
Back
X