Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bide bu lavmanı yapmasak olmazmı ben yapamam şahsen
Canim lavmani sitesinden oku istersen asil yapildigini ordan daha iyi gorursun..Lavman olmadan bence yapma cunki vucuttaki butun pislikler bagirsaklara inip orda kaliyor ve sonrasinda rahatsizlik oluyor..Daha onceki sayfalardada yazdim lavman yapmadan iyi bilmeden biri yapmis bu temizligi ki kadini taniyorum hastanede yatmisti butun pislikler bagirsaklara inmis oldugundan..Hatta doktorlar bile sasirmis nasil buraya geldiler diye ve soylememis te...
Maranki'nin sitesinde beden temizliği tarihleri birbirini tutmuyor dikkat ettiniz mi? Bir yerde 22 nisan yazıyor bir yerde 25 nisan
lavmanı bende çok zor yapıyorum yarım litresini anca içime alıp hiç bekletemeden çıkarıyorum ama hiç yoktan iyidir dmi alsebe canım sen ne alemdesin sen lavmanı iyi yapıyodun dmi geçen seferdden bikaç arkadaş tutabildiklerini yazmıştı nasıl yaptılar acaba bütün sayfalarda okunmuyo kolay gelsin herkese
ezgi benimde mide sorunu var ilaç kullanıyorum fakat bende bi şikayet yok sadece lavmanda suyu tutamıyorum nasıl yapıyosun ki kolay oluyo ben geçer seferde zorlanmıştım çok başağrısı olmuştu bu sefer çok rahatım kendimi enerjik hissediyorum,incir,kayısı,fındık yedim öğlen akşamda salata yedim başka bişi yememeyi düşünüyorum sizler ne yiyosunuz yazalım birbirimize destek oluruz inşallah tamamına erdiririz,alsebeeeeeeeee nerdesin kayıplardasın çabuk yerine gel