Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar bende 5-11 mayıstakine başlamak istiyorum. tecrübeliler nasıl memnun kaldınızmı?

canım ben cevap veriym bendeki değişiklikler kendimi daha dinç hissediyorum, 1 kg vermişim faydasını zaman içerisinde görücem daha öncede yapmıştım bu yıl hiç hastalanmadım diye bilirim,

canım ben cevap veriym bendeki değişiklikler kendimi daha dinç hissediyorum, 1 kg vermişim faydasını zaman içerisinde görücem daha öncede yapmıştım bu yıl hiç hastalanmadım diye bilirim,

çok saol canım cevabın için.. moral oldu bana:) ben çok hastalanan birisiyim. umarım bana da iyi gelir. ayrıca bağırsak sıkıntımda çok fazla. 5 mayısta başlıyorum. benlen başlicak kimse yokmu yaaa :) boshayallersmile

Selam herkeseeeeee...Valla kosturmadan buraya hiç bakamadim yeni okudum bu sayfayi...Ben kendimi cok iyi hissediyorum....Baya baya dincim 3 cocuk disari içeri isi bu tempoya dayanamiyordum simdi MASALLAHIM var..; :))) Ayy baya zor oldu ama atlattim ben son zeytinyaginin hepsini icemedim ustte limon vardi ki karistira karistira ictim altta zeytinyagi kalinca hepsini bitiremedim bir ara kendimi zorladim ne olur ne olmaz diye banyoya gittim bir baktim ki yuzum bembeyaz olmus tadindan.... ( HANI YEMEDE YANINDA YAT CINSINDEN ) lülülülülülü lülülülülülü Fazla ustelemedim yarimsar bardak icmis oldum sabah birsey cikmadi bendende...Ama farkliliklar var tabiiki....Kan testi yaptirdim yarin alicam ama ilk defa oluyor keske oncesinde yaptirip degerlerimi karsilastirsaydim diyorum..Hamilelikte diyabet olustu bende onuda kontrol edicekler diyabert karacigerdenmis insallah temizlenmistir de seker falan cikmaz diye dua ediyorum...

YAPANLARADA SIMDIDEN BASARILAR DILIYORUMMMMM :)))))

arkadaşlar ben uzun zaman oldu girmiyordum siteye ama baştan 7 sayfaya kadar bir çırpıda okudum 403 sayfadan daha ilk 7. sayfayı okudum ama ben acele edip yazmak istedim prof. ahmet maranki beyin 3 senedir bende takipcisiyim kozmik beden temizliğini lavman dahil bütün söylenenleri yapmıştım epey oluyor ben kozmik beden temizliği yapalı ama çok istememe ragmen her yönden bana iyi gelmesine rağmen heralde benim hatam lavman yaparken bir yanlışlık yaptım ki doktor kontrolünde yapın diyorlar (nasıl yazacağımı da düşünüyorum) benim şişkinlik diyeyim siz anlayın problemim oldu normalde çok güzel lavabo alışkanlığım varken şimdi problemli bir şişkinliğim var belki ilerleyen zamanlarda okudukça benim gibi problemi olanları göreceğim ama acaba ne yapmak lazım cevap yazan olursa çok sevinirima.s.

Merhaba bende bugün üye oldum.ılkbaharın som temizlik dönemine az bir zaman kaldı.22 mayısla 27 mayısta yapılacakmış.BEn yapmayı düşünüyorum.Yapacak olanlar var mı acaba?

bence lavman yapmak gerekmıyor
sadece bıtkısel karısımları normal besınlere ek olarak arada bı suyunu ıcın yeter bence bu uygulamalar vucuda agır gelebılır , yan etkı yapabılır nebıleyım hassas dengelerı bozabılır zaten bas agrısı mıde bulantısı falan olursa bırakın cunku bıtkılerde ılaclar gıbı etkılı maddlerdır
hıcbırseyı abartmamak lazım
marankının bazı dusuncelerı cok guzel ama herseyın en ıyısı kendınıze gore uyarlayın
mevsımıne gore meyve ve sebze sularını bazı gunler mesela haftada 1-2 veya 3 gun kahvaltıdan önce yada sonra ıcın olsun bıtsın

bence lavman yapmak gerekmıyor
sadece bıtkısel karısımları normal besınlere ek olarak arada bı suyunu ıcın yeter bence bu uygulamalar vucuda agır gelebılır , yan etkı yapabılır nebıleyım hassas dengelerı bozabılır zaten bas agrısı mıde bulantısı falan olursa bırakın cunku bıtkılerde ılaclar gıbı etkılı maddlerdır
hıcbırseyı abartmamak lazım
marankının bazı dusuncelerı cok guzel ama herseyın en ıyısı kendınıze gore uyarlayın
mevsımıne gore meyve ve sebze sularını bazı gunler mesela haftada 1-2 veya 3 gun kahvaltıdan önce yada sonra ıcın olsun bıtsın
ilginç:ecrin_bebek:

Selam kizlar..Bayadir buraya ugrayamadim tatilden dolayi...Nasil gidiyor hayat? Yeni temizlik yaklasmaya basladi :)) Ben en son msj da kan tahlillerimden bahsetmisim hepsini aldim demir eksikligimden haric ne diyabet ne kolasterol ne tiroit hiçbirseyuim yokmus cok sevindim...Ben bunu ciddi ciddi beden temizlgine bagliyorum...Bu seferde kasim gibi yapmayi dusunuyorum..Hatta turkiye tatilimizde herkes hasla olmasina ragmen ben cok iyiydim..GBana verdigi dinclik hissi için bile yapmaya deger buluyorum ben zaten..

Temizlik dönemi bitince, hemde tatilden dolayi bende uzun süredir pek ugrayamadim Alsebecim.Temizlik faydali ama tekrarindan o sebze sulari,herkes yemek yerken ac durmak...gözüm kesmiyor bu yil tekrar yapmaya dogrusu.Daha ilerisi icin düsünürüm belki.Ama sana cok faydasi olduysa yapmani tavsiye ederim.Ilac kullanmaktan cok cok iyidir.Güzel neticeler almak insani gayrete getiriyor.Kararliliginin devamini dilerim:)

sonbahar dönemi geçen yıl 20 eylülde yapılıyordu bu yılkini bilen var mı acaba?

Karaciğerin çalışması safra salgınızı olumsuz etkileyeceğinden , bedeninizin bütün fonksiyonlarına direkt olarak tesir etmektedir.Safra hayati bir beden sıvısıdır. Kalın bağırsak:Bedeninizde “boşaltım “ organı gibi görülen kalın bağırsaklarımız kozmik bilinçle tespit edilen ve vücudumuzu çalıştıran “7 salgı bezi”ni etkileyen fonksiyonları olduğu gibi yine cinsel organlarımızı, yumurtalık, kalp , dalak, akciğer, karaciğer ve prostata direkt olarak etki etmektedir. ınsan hayatında sindirim, ağızdan başlarsa da esas olan sindirim artıklarının bedenden atılmasıdır. Kozmik bilime göre “bedenden 6 şey atılmazsa ölümü bekleyiniz.”hükmü asırlardır kabul edilen bir görüş olup, dini boyut açısından da teyit edilmektedir.Boşaltmak yani temizlemek, işte bunun için çok önemli ve vazgeçilmez bir unsurdur.

Kozmik Beden Temizliğini Neden yapıyoruz?
Hastalıklardan korunmak hem ruhi hem fiziki olarak temizlenme toksinlerden arınmayla mümkündür. ınsan yılda en az bir defa bedenini fizyolojik olarak temizlemelidir. Bu temizleme yapıldığında aynı tabiat gibi bedende yeniden dirilip bir yılı savunma mekanizması güçlü olduğu için hastalıksız, aktif ve daha verimli geçirir. Bunun için mutlaka karaciğer, safra kesesi, kalınbağırsakların tamamen temizlenmesi ve toksinlerden arınması gerekir. Bu üç organın temizlenmesi bugün hayatımızda karşılaştığımız hemen hemen bütün hastalıkları ortadan kaldırılmasında ve beden ritminin düzenlenmesinde mutlaka gereklidir. Bu temizlik sonunda;

ınsanlığın bugün sıkça karşılaştığı ve tedavileri çok zor olan hepatit, siroz, kan yağlarının yüksekliği ve buna bağlı rahatsızlıklar kesinlikle son bulacaktır.
Safra kesesi intihapları safra, kum, çakıl ve çamurları, bunlardan oluşan hastalıklarda tedavi edilecektir.
Kalınbağırsağın tamamen boşaltılmasıyla da mide, ağız kokusu ve yaraları

Kozmik beden temizliğinin Faydaları

ınsanlara yaşam enerjilerini devam ettirebilmek için besleniyor ve nefes almaktalar. Maalesef günümüzde tükettiğimiz gıdalar ve soluduğumuz hava pek temiz değil. Aynı zamanda insanın hayat ritmine de sahiptir. Ritmimizi günlük yaşam içinde düzenleyemediğimiz için stresin etkisi altında kalıyoruz. Bu yüzden vücudun doğru metabolizma ritmi bozuluyor ve devamlı stresli olmamız yüzünden bir gerginlik ve yorgunluk taşımaktayız. Bu durum insan vücudunu psikolojik ve metabolik toksin içinde bırakıyor. Hastalanmamak veya hastalıklardan korunmak için insan mecbur kalıyor kendi vücudunu temizlemeye.
30 yaş sonrası temizleme ihtiyacı daha fazla artmaktadır. 30 yaş ve üzeri kişilerde hastalık, rahatsızlık ve diğer olumsuzlukların oluşma oranı daha sık ve kaçınılmazdır. Bunun başlıca sebebi koruma direncinin zayıflaması ve pasif olmasıdır. (Temizlemeye yetiştiremiyor) Bu sebeplerden dolayı insan vücudunu koruma ve tedavi için psikolojik ve metabolik olarak temizlemek gerekir.
Fizyolojik temizleme sıralamasında ilk olarak insan vücudunda Kalın Bağırsak, Karaciğer ve Safra Kesesi gelmektedir.

Huzurlu mutlu sağlıklı bir yaşam
Bu temizleme metodu, başta uzakdoğu’da olmak üzere batıda da son yıllarda çok rağbet görmüş, bilhassa ABD’de kozmik şuurlu tıp doktorları ve diyetisyenlerce kitaplaştırılarak uygulama alanı bulmuştur. Kozmik yaşamın vazgeçilmez yaşamı olan uygulama sadece kalın bağırsağı değil aynı zamanda tüm vücudumuzu da bütün hastalıklardan temizler. Dünyada bu metot 120 farklı uygulama alanı bulmuştur. Siz de bu metodu eksiksiz ve sabırla uygulayarak farklı bir yaşam enerjisi yakalayabilirsiniz…

Alintidir..

Benim cok ilgimi cekti..Yilda iki kez yapilan bu beden temizligini gecen sefer kacirdim bu sefer kismet olursa yapmak istiyorum..

bendeeeeeeeeeeeee

kozmik temizlik tarihleri açıklandı..

Ekim

2 Ekim 2010 Cumartesi - Şevval 24 (Karanlık Dolunay)
9 Ekim 2010 Cumartesi - Zilkade 1 (Karanlık Dolunay)

16 Ekim 2010 Cumartesi - Zilkade 8 (Aydınlık Dolunay)
23 Ekim 2010 Cumartesi - Zilkade 15 (Aydınlık Dolunay)

Kasım

31 Ekim 2010 Pazar - Zilkade 23 (Karanlık Dolunay)
6 Kasım 2010 Cumartesi - Zilkade 29 (Karanlık Dolunay)

14 Kasım 2010 Pazar - Zilhicce 8 (Aydınlık Dolunay)
21 Kasım 2010 Pazar - Zilhicce 15 (Aydınlık Dolunay)

Aralık

30 Kasım 2010 Salı - Zilhicce 24 (Karanlık Dolunay)
7 Aralık 2010 Salı - Muharrem 1 (Karanlık Dolunay)

14 Aralık 2010 Salı - Muharrem 8 (Aydınlık Dolunay)
21 Aralık 2010 Salı - Muharrem 15 (Aydınlık Dolunay)

ben 2 ekimdekine başlamayı düşünüyorum
bana destek olmak isteyen var mı

ben başladım kızlar bugün ilk günüm ilkbahardada yapmıştım bu 2. yapışım:) çok güzel sonuçlar almıştım umarım bu da öyle olur.. 5:30 da lavmanı yaptım, 9:00 da meyve sularımı içtim, 11:00 da bitki çaylarımı içtim, birazdan da öğle yemeğim olarak buharda pişmiş brokoli ve kabak yicem bol limonlu.. başka yapan yokmu?? yapanlara kolaylık diliyorum opuyorumnanaktan

Back
X