Karankicim , bende netten yazım temin için fiyatı için birde henüz cevap gelmedi
Kalın bir kitap ve Lokman Hekimi duymuşsunuzdur o Allahın tıp bitkilerle şifa ilmini vahyettiği bi evliyadır , onun yöntemleri var kitapta ve en ucuz tedavi yönteminin aslında peygamberimiz zamanında tutulmuş olan 3 günlük sağlık açlık orucu olduğunu anlatıyo özünde , vücut sadece bununla zararlı toksinleri ve bitkilerle atıyormuş ,bende tamamını okuyamadım daha , yıllardır bu yöntemleri uygulayan ve bu bayanı takip eden biri tavsiye etti bana 2aydır araştırdım ve ikna oldum
Bugün bulunduğum ilçede bakacam kitabı ve artık buna ordaki kan grubuna göre beslenme ve oruçlarla yaşamaya karar verdim çünkü bu detoksta hissettim açlığımın 4üncü gününde başağrısı geçti ve inanılmaz dinçtiö hiç olmadığım kadar , detoks bitti az şeylede yaşayabileceğimi anladım
Ben bugün bakacam kitaba uygunsa alıcam seni haberdar ederim bulursam seve seve kargoda yaparım burdan temin edip isteyenlere ...
roboroach, bende bahsettiğiniz dr.aidin salih'i gerçekten çok merak ettim ve kitabını verdikleri tlf numarasından sordum iki çeşit kitap kapağından bahsettiler ve biri ince , biri kalın bu yüzden iki farklı fiyat söylediler bana biraz pahalı geldi, kargoda bize ait olunca epey tutar diye sipariş veremedim ama almak için içimde o kadar bir istek var ki anlatamam siz kitabı edinince bize de biraz bilgi verirseniz çokk sevinirim