slm arkadaşlar bu ay temizlik yapacaklara kolay gelsin ben martta yapmıştım ve londo-uk un söylediklerine aynen katılıyorum bende bütün kış hasta olmamıştım ve geçen hafta gripten 3 gün yattım hasta olmamayı bekliyodum çok şaşırdım ama bende vitaminleri kullanmayışımıza bağlıyorum eylül ayında vitaminlerle beraber yapmayı düşünüyorum hiç faydası olmadımı derseniz oldu yaptığım için pişmanda değilim eskiye oranla daha hareketliyim ve cildimde baya baya güzelleşti ama ben bunu bi arkadaş yazana kadar temizlikten oldugunu anlamamıştım demekki ondanmış (kansızlık için i.saraçoğlunun incir kürünü uygulama başladım 1 hafta oldu ondan zannediyordum) ve bağarsaklarımda benim düzelme var hemen hemen her gün çıkıyorum bazen iki kere bile cıkabiliyorum ben daha önce zayıflamak için bi bant kullanmıştım ondan sonra bağarsak düzenim bozulmuştu ve iki senedir de böyleydi ama şimdi düzeldi sonuç olarak rahatsızlığı olmayan arkdaşlara ben tavsiye ediyorum ama tabiki abartmadan zaten bizim yaptığmız kadar bile katı değilmiş liste (gerçi ben patattes felan yemiştim)bu listeye göre hiç zorlanılıcanı sanmıyorum... hepinize kolay gelsin inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız