Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
cokacimcoooksen ne diyorsun ben bugun mantı yaptım çocuklara aynen kedinin cigere bakmsı bıbıydı bakışlarım sabırrrr

cokacimcoooksen ne diyorsun ben bugun mantı yaptım çocuklara aynen kedinin cigere bakmsı bıbıydı bakışlarım sabırrrr

cokacimcoookmantımı bayılırım mantıyaa ımmmm,neyse sende bitince yersin
az kaldı bu günde bitti üç günü geçirdik gerisi kolay

bizimkiler bu öğlen köfte patates yedi ,makarna ile bende ıspanak haşladım su koymadan üzerine az z.yağı limon ve karabiber ,nane,kırmızı biber,kimyon baharat koydum harika oldu az da marul ,havuç salatası harika 1/2 dilim kepek uno light ekmek yedim

bu gün daha iyiym kızlar saat 17:00 oldu şükür bu arada öğlenden beri kayısı,üzüm,hurma ,ceviz ve fındık götürdüm .HEHEHEHEHE

ne yiycem 1 havuç 2 yaprak lahana:dilcikar::dilcikar:
başka bişi mi var:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben şimdi havuç haşladım ama çok yiyemedim çok kötü:1no2:kocişkom portakal sıktı onu içiyorum ayy seda sayan açım anam açım derdide gülerdim şimdide ben açım gülme komşuna gelir başına:roflol::roflol::roflol:

selam arkadaşlar.ben beden temizliğini sağlık problemlerim yüzünden mecbyren bırakmak zorunda kaldım.bugün çok fenalaştım.tansiyonım çıktı.ellerim dudaklarım hep titriyo.ve dehşet başım ağrıyo.inanın şuan yazıyı bile zor yazıyorum.klavyeyey baktılkkça başım önüme düşecek gibi. demekki 2 ay üst üste bünye kabul etmedi.oysa geçen sefer hiçö açlık ağrı mağrı çekmedim.
sizlere kolay gelsin.aher ne niyet ile yapıyosanaızcenabı allah niyetinize nail eylesin ve şifa versin inşallah.

selam arkadaşlar.ben beden temizliğini sağlık problemlerim yüzünden mecbyren bırakmak zorunda kaldım.bugün çok fenalaştım.tansiyonım çıktı.ellerim dudaklarım hep titriyo.ve dehşet başım ağrıyo.inanın şuan yazıyı bile zor yazıyorum.klavyeyey baktılkkça başım önüme düşecek gibi. demekki 2 ay üst üste bünye kabul etmedi.oysa geçen sefer hiçö açlık ağrı mağrı çekmedim.
sizlere kolay gelsin.aher ne niyet ile yapıyosanaızcenabı allah niyetinize nail eylesin ve şifa versin inşallah.

geçmiş olsun canım:Saruboceq:

ah be rosecim sana en başta demiştik dikkat et kendine :teselli: a.s.

CAnim gecmis olsun..Cok yuklendin ama kendine sende....Neyse insallah iyi olursun canim ya....

Birde arkadaslar valla yeni sayfalari okudukca sasirdim kaldim..Neler yiyiyorsunuz siz oyle..Masallah siz Allah ne verdiyse yemissiniz...Valla biz acliktan olmustuk yapinca...Zaten onemli olnada fazla yememek ve cabuk ogutulen seylerden yemek ki vucut daha kolay temizlensin...Ben listeyede baktim ekmek falan gormedim...Masallah siz biskui ekmek baharat vs vs.....goturmussunuz...Hayretle sizi izliyorum...
Birisi sebze sularini ayri ayri icsek demis...Bilemiyorum yani...Hepsini karistirmadan içine zeytinyagini nasil koyup ayarlamayi dusundu arkadas merak ettim...

Lavmana gelince ilk 500 mg zaten fazla durmuyor genelde...Geri kalan 1.5 lt yide tutabildiginiz kadar tutmaya calisin...Tutamazsaniz sorun etmeyin...Daha sonraki gunlerde daha kolay oldugunu goruceksiniz...Resmen bagirsaklarin suyu emdigini hissediceksiniz...

Son düzenleme:
kızlar size bişey sorcam eşimde yapıyodu,ama bu gün ne lavmanını yaptı nede dikkat etti,tekrar yarın başlas olurmuuu,çok bişey yememiş kendi öyle diyo:uhm:

ben akşam yemeginde bulgur çorbası içine 1 patatez 1 kereviz bide havuç dogradım.teflon tavada soganı 1y kaşığı zeytin yağıyla kavurup üstüne döktüm .doğal ve lezzetli bi çorba oldu.akşamada kuru meyve yicem. herkese afiyet olsun

bende sabah meyve seze sularını içtim öğlen bişe yemedim ama iş çıkışı kuru incir siyah kayısı birazda badem yedim,eve de şimdi geldim biraz bişey yedikten sonra lavmanı yapıcam,sabah yapamadığım için akşam yapıyorum lavmanı,sonrada kendime bitki çayı yapıp içicem....başım ağrıyo benim :( bide ben bugün başladım ama pazara kadar devam edicem inş.

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et altı ayda bir yapılıyormuş sen iki ay üst üste yaptıysan bünyen dayanmamıştır. Tekrar geçmiş olsun

Back
X