yaaaaaaaaaaaa senağlama kimse cevap vermiycekmi:çok üzgünüm:
cnm esin de bu kozmik temizlige baslamak isteyen herkes de son 4 gune kadar istedikleri gun baslayabilirler,bunu marankiden dinledigim icin soyluorum.. MARANKİ TV :: Röpörtajlar bu linkten kendinde dileyebilirsin.
Bu arada masallah burada kendini uzman sanan arkadaslarin yazilarini okudukca hayret ediorum,kendilerine gore su yasak bu yasak die nasilda kolay yaziveriolar ..nerden duydunuz,nasi ogrendiniz bilemiorum ama ben Marankinin videolarinin bircogunu dinledim ve birinde bile baharatin olmadigini soyledigi bir video goremedim,hem mantikli dusunun arkadasim karabiber,kirmizi biber,tarcin bunlarda bitki degilmi?ben bitki caylarima bile atiorum karabiberi mesela bunun faydasini bilerekmi konusuo bu konusan arkadaslar??ve patates yasak die gecen ay bize birileri soledi yine yaniltti oysaki maranki kendi kamptaki temziliginde bile patatesi menude vermis,neye gore yasak bunun yasak oldugunu soyleyen kisiler nerden dinledilerse linkleriyle birlikte gondersinler ve kimseyi yaniltmasinlar.herzaman soyluorum buradan emin olmadiginiz bilgileri yazip insanlarin vebali altina girmeyin.
ayrica bu temizligin gecen ay yapilip bu ayda yapilabilecegini soyleyen o telefon hattindaki arkadaslar burdan bir arkadasimiza da temizlige hangi gun baslanirsa o gunden tam 7 gun sonrasinda zeytinyagi icilmesi gerektigini soylemislerdi,yani bu demek oluoki bu arkadaslarin Marankinin ne soyledigi hakkinda en ufak bir fikirleri bile yok.cunku maranki herzaman ayin cekim gununden bahsedio ve ne zaman baslanirsa baslansin dolunay gunu zeytinyagi icilmesinin gerektigini belirtio. Yani biz burdan bazi arkadaslari uyardik ama cok sukur bir tehlike olmadan atlatti yani bunyenin 2 defa ardi ardina bole bir eziyete dayanamayacagi zaten asikardi.gecmis olsun rose14.telefondaki kisilerin siparis hattindaki kisiler oldugunu unutmayalim,egitimlerini (doktormu,dietisyenmi,bitki uzmani mi?)ispatlamadiklari surecede soylediklerine guvenmeyelim derim arkadaslar..Zor bir seyi basarmaya calisiosunuz Allah yardimciniz olsun,umarim sifa arayan sifasini bulur